Τι λέει η ράτσα του σκύλου σου για σένα!
Τελικά, τι μπορεί να λέει για εμάς το είδος σκύλου που θα διαλέξουμε;

Οι σκύλοι είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου. Όλοι το γνωρίζουμε αυτό.

Ωστόσο, έχεις σκεφτεί ποτέ μήπως η φράση «Δείξε μου το φίλο σου για να σου πω ποιος είσαι» μιλάει και για τους τετράποδους φίλους μας;

Για να δούμε, λοιπόν, τι υποδεικνύει η κάθε ράτσα για τον χαρακτήρα μας:

Bulldog
Αποφασιστικός και επίμονος χαρακτήρας. Δεν το βάζεις κάτω εύκολα. Τα μπουλντογκ όσο και αν φαίνονται τρομακτικά, μέσα τους κρύβουν αγάπη και τρυφερότητα, μήπως και εσύ;

Terriers
Τα τεριέ συμβολίζουν την ενεργητικότητα και την ατέλειωτη διάθεση για διασκέδαση και παιχνίδι. Οι άνθρωποι που έχουν τεριέ είναι άτομα ομιλιτικά, με σαφείς στόχους και φιλοδοξίες αλλά και ελαστικά απέναντι στις αλλαγές.

German Shepherd
Ντροπαλοί μπροστά σε αγνώστους, αλλά θερμοί μόλις γνωρίσουν κάποιον καλύτερα. Οι άνθρωποι που έχουν Γερμανικό Ποιμενικό θα κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν τους φίλους τους. Τείνουν, μάλιστα, να παραμένουν πιστοί και προστατευτικοί απέναντι στα άτομα που αγαπάνε.

Rottweiler
Αποφασιστικοί και έντονοι χαρακτήρες. Το συγκεκριμένο είδος απαιτεί ένα συγκεκριμένο επίπεδο σεβασμού απο τους γύρω του και θεωρείται αρκετά γενναίο ως ράτσα. Οι ιδιοκτήτες ροτβάιλερ είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση, πιστοί στους αγαπημένους τους και δεν διστάζουν να αντιδράσουν αμέσως μόλις κάποιος κάνει το λάθος να τους θίξει.

Huskie
Οι άνθρωποι που έχουν χάσκι είναι μεγάλοι φαν των αθλημάτων. Είτε είναι απλός τοπικός αγώνας είτε κάτι περισσότερο, θα βρίσκονται εκεί ή θα παρακολουθούν μπροστά σε μια οθόνη. Απολαμβάνουν τα σπορ σε εξωτερικούς χώρους, κυρίως εκείνα που γίνονται στη φύση (π.χ. σκι, κτλ). Μπορούν να γίνουν επίμονοι αλλά είναι φιλικοί και «ανοιχτοί» απέναντι στους ξένους.

Pit Bull
Τα πιτ μπουλ έχουν μια δυνατή επιθυμία να ευχαριστούν τον ιδιοκτήτη ή γενικότερα την οικογένεια τους. Οι κάτοχοι πιτ μπουλ έιναι θαρραλέοι, γεμάτοι ζωή και προστατευτικοί απέναντι στους αγαπημένους τους. Απολαμβάνουν το να βρίσκονται κοντά σε παιδιά, γι’ αυτό και αποτελούν τέλειους γονείς και παππούδες.

Labradors and Golden Retrievers
Αυτά τα δυο είδη σκύλου είναι καλόβολα και πολύ φιλικά. Ιδανικά κατοικίδια για οικογένεια. Οι ιδιοκτήτες τους είναι εξίσου καλόβολοι και ξέγνοιαστοι καθώς και λάτρεις της οικογένειας. Ο ιδιοκτήτης ενός λαμπραντόρ ή ενός γκόλντεν ριτρίβερ είναι αγαπητός και κοινωνικός όσο είναι και ο σκύλος του. Δηλαδή, πολύ.

Labrador-man-dogs-best-friend-798×350

Beagles
Είσαι περίεργος, θες να μαθαίνεις συνέχεια καινούρια πράγματα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το ελέγξεις. Είσαι ανοιχτός στις νέες εμπειρίες αλλά και πιστός στις δεσμεύσεις που έχεις αναλάβει. Επίσης, είσαι εξίσου καλός φίλος στους γύρω σου, όσο το μπιγκλ σου σε σενα. Σου αρέσει να σκορπάς το γέλιο και τη χαρά γύρω σου…όμως κρύβεις και μια πιο σκανταλιάρικη πλευρα.

Poodle & Chihuahua
Ειλικρινής, διασκεδαστικός αλλά και πιστός. Αγαπάς τα ταξίδια και είσαι τόσο άνετα όσο είναι και ο μικρός σου σκύλος σε αυτά. Φροντίζεις ιδιαίτερα την εμφάνιση σου απο άποψη καθαριότητας αλλά και κομψότητας. Η τάξη και η καθαριότητα είναι το παν! Επιπλέον, ξέρεις να απολαμβάνες όλες τις πτυχές της καθημερινής ζωής. Μπορείς να απολαύσεις ένα απόγευμα σπίτι με ένα ποτήρι κρασί εξίσου πολύ με το να βγεις σε ένα κλαμπ και να «χτυπηθείς».

Boxer
Τα μπόξερ είναι πολύ ενεργητικά σκυλιά και τους αρέσει να απασχολούνται πάντα με κάτι. Οι άνθρωποι που έχουν μποξερ είναι πολυ παιχνιδιάρηδες και θέλουν να ζουν την κάθε μέρα έντονα. Όπως τα μπόξερ «εξοστρακίζουν» το στρες απο τη ζωή μας με τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα τους, έτσι και οι ιδιοκτήτες τους είναι γεμάτοι αισιοδοξία άνθρωποι.

Cocker Spaniel
Γλυκά, παιχνιδιάρικα και τρυφερά. Αυτά είναι τα κόκερ σπάνιελ. Και αυτοί είναι και οι ιδιοκτήτες τους. Γοητευτικά πλάσματα, άξια εμπιστοσύνης και γεμάτα αγάπη. Οι ιδιοκτήτες κόκερ σπάνιελ έχουν πολυάσχολες ζωές, ωστόσο πάντα δίνουν προτεραίοτητα στην οικογένεια.

Σκυλιά-μίξεις
Οι ιδιοκτήτες αυτών των σκύλων είναι ξέγνοιαστοι, ανοιχτόμυαλοι και ευχάριστοι. Τους ευχαριστεί να ακολουθούν τα πράγματα όπως τους τα φέρνει η ζωή χωρίς να αγχώνονται για υποχρεώσεις και πλάνα. Δεν «ψειρίζουν» τα θέματα αλλά πάντα κρατάνε το βλέμμα τους πάνω στην «μεγαλύτερη εικόνα». Στον ελεύθερο τους χρόνο, κάνουν εθελοντισμό ή βγαίνουν με ανομοιογενείς παρέες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
  
  
 0