Game of Thrones: 5 πράγματα που δεν ήξερες για τους White Walkers!
Όσες φορές και να τους έχουμε ακούσει, ακόμα δεν έχουμε μάθει αρκετά πράγματα γι' αυτούς!

Ο χειμώνας έχει έρθει και, πέραν από τα όπλα από δρακόγυαλο, οφείλουμε να “οπλιστούμε” και με μερικές βασικές γνώσεις σχετικά με την παγωμένη απειλή που απειλεί το Westeros.

Όσο οι οίκοι της περιοχής σκοτώνονταν μεταξύ τους για την εξουσία και τα εδάφη της, οι White Walkers συγκροτούνταν και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να επιτεθούν.

 

Η αναμονή τελείωσε. Στα τελευταία επεισόδια βλέπουμε τον στρατό των ζωντανών νεκρών να πλησιάζει όλο και περισσότερο στο Τείχος.

Δες ακόμη: Game of Thrones: Οι σκηνές της σειράς χωρίς CGI!

Πάμε να δούμε μερικά πράγματα για αυτούς, τα οποία δεν μας είπαν στην σειρά (ή δεν τα τόνισαν αρκετά):

  • Τι στην ευχή είναι

Οι White Walkers είναι ένα είδος διαφορετικό από τους ανθρώπους, αν και δεν διαφέρουν τρομακτικά. Στα βιβλία του George R.R. Martin περιγράφονται ως “οι Άλλοι” και όχι ως White Walkers ενώ αναφέρεται πως είναι δολοφονικοί αλλά πανέμορφοι. στην σειρά, είναι σκελετοειδείς υπάρξεις που φορούν μαύρη στολή ή καθόλου στολή.

  • Από που προέρχονται

 

Κανείς δεν ξέρει πραγματικά. Ο μύθος λέει πως εμφανίστηκαν στο Westeros πριν 8.000 χρόνια, κατά την διάρκεια του μεγαλύτερου γνωστού χειμώνα στην ιστορία. Αν και το τέλος του πολέμου, γνωστού ως Battle for the Dawn, τους βρήκε ηττημένους και αποδεκατισμένους, κατάφεραν να κάνουν την μεγάλη επιστροφή σε μια εποχή που κανείς δεν πίστευε πως υπάρχουν.

Χάρη στην αποκαλυπτική σκηνή της 4ης σεζόν, όπου ένας White Walker παίρνει ένα μωρό και το μετατρέπει σε όμοιο του με το άγγιγμα ενός δακτύλου, ξέρουμε πώς αναπαράγονται.

  • Τι γλώσσα μιλάνε 

Πιθανότατα δεν θα μπορούσες ποτέ να πας σε έναν White Walker και να του πιάσεις κουβέντα (γιατί να το κάνεις κιόλας). Μιλούν μια γλώσσα που ονομάζεται Skroth, η οποία ακούγεται σαν να σπάει κάποιος πάγο και να τον θρυμματίζει.

 

  • Τι στην ευχή θέλουν;

Κανείς δεν μιλάει Skroth οπότε οι πληροφορίες μας είναι ελλιπείς πάνω στο θέμα. Είναι αρκετά εμφανές πως θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο ωστόσο το γιατί δεν έχει καθοριστεί επακριβώς.

 

 

  • Λατρεύουν κάποιο θεό;

Η θρησκεία είναι σημαντικό θέμα στο Game of Thrones. Από τον High Sparrow μέχρι την Red Woman, οι θεοί παίζουν σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι. Οι White Walkers υπηρετούν έναν θεό που ονομάζεται Great Other, ο οποίος είναι το αντίθετο του Lord of Light, R’hllor.

 

Περιμένουμε να δούμε τι άλλο θα μάθουμε γι’ αυτούς στις επόμενες σεζόν λοιπόν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;