Προβλέψεις Αύγουστος 2017 στα Ζώδια: Αποκαλύψεις και εκλείψεις με καρμικές προεκτάσεις!
Αύγουστος 2017, ο μήνας των εκλείψεων και της ανάδρομης κίνησης του Ερμή. Τρία δώρα μαζί σε έναν μήνα, μοιάζει το Σύμπαν να μας υπογραμμίζει κάποια σημαντικά ζητήματα.

Σε ό,τι αφορά τις εκλείψεις, η πρώτη ήδη σχηματίστηκε στις 7 Αυγούστου, η επόμενη είναι «καθ’ οδόν» και μας περιμένει στις 21 του μηνός.
Στο ενδιάμεσο, ο Ερμής στο ζώδιό του, στην Παρθένο και στην 12η μοίρα κινείται σε ανάδρομη φορά. Το ταξίδι αυτό θα διαρκέσει ως την 29η μοίρα του Λέοντα, μοίρα της δεύτερης έκλειψης. Ιδιαίτερος συνδυασμός, που δονεί ένα ιδιαίτερο σημείο του ζωδιακού, το οποίο από τον Μάιο και μετά μεταφέρει εσωτερικά μηνύματα.

Τι σημαίνει ένας ανάδρομος Ερμής;

Έχουμε ήδη αναφερθεί στο παρελθόν, αλλά για υπενθύμιση των φίλων μας θα περιγράψω συνοπτικά:
Όπως συμβαίνει για κάθε πλανήτη που κινείται παροδικά σε ανάδρομη κίνηση (εκτός από τα Φώτα, δηλαδή τον Ήλιο και τη Σελήνη) στην ερμηνεία της αστρολογικής σημειολογίας, δηλώνει εμπόδια, καθυστερήσεις, δυσκολίες. Όμως, η ενέργειά του έχει περισσότερο να κάνει με το Κάρμα μας και την αποστολή μας σ` αυτή τη ζωή, με το «φορτίο» που φέρουμε και με το οποίο θα ήταν καλό να μάθουμε να λειτουργούμε εποικοδομητικά.

Μέσα στο σύμπαν τα πάντα έχουν μαγνητικές ιδιότητες. Είναι γνωστό ότι ακόμη και μία σκέψη έλκει άλλες παρόμοιες σκέψεις. Κάθε άτομο έχει τις δικές του μαγνητικές ενέργειες, οι οποίες καθορίζονται ολοκληρωτικά από το πώς το άτομο αυτό χρησιμοποιεί την ενέργεια του ωροσκοπίου του. Καθώς κάθε πλανήτης μπορεί πότε να απορροφά και πότε να ακτινοβολεί ενέργεια, ένας από τους βασικούς σκοπούς της αστρολογίας είναι να προσδιορίσει αν μία λειτουργία υπερισχύει σε βάρος της άλλης.

Κατά την περίοδο του ανάδρομου Ερμή, συχνά υπάρχουν δυσκολίες σε συμφωνίες, σε συμβόλαια, σε αγοραπωλησίες και σε συζητήσεις. Διαφωνίες προκύπτουν και μπορεί να παρεξηγηθούμε σε απλά ζητήματα.
Καλό είναι να μην παίρνει κάποιος μία σημαντική απόφαση σε τέτοιες ημέρες, εκτός κι αν στον γενέθλιο χάρτη του έχει ανάδρομο τον Ερμή, επομένως συντονίζεται πιο εύκολα με το στοιχείο της εσωτερικής αντίληψης!

Διανύοντας τις δώδεκα πρώτες μοίρες της Παρθένου λοιπόν για δεύτερη φορά αυτή την εποχή, αναμοχλεύει λεπτομέρειες που μας διέφυγαν με στόχο να τις προσέξουμε και να τις αναλύσουμε. Ένας ανάδρομος Ερμής σε διέλευση, έχει την τάση να δημιουργήσει μία αναστάτωση ευρύτερα στην κοινωνική μας ζωή. H δυσχέρεια στην έκφραση αγγίζει τον καθένα μας, ίσως σε διαφορετικό τομέα, αλλά αγκαλιάζει όλη την εξωτερική μας έκφραση.
Θέλοντας και μη, θα έρθει η στιγμή να ξεκαθαρίσει το τοπίο και οι λεπτομέρειες στις οποίες δεν δώσαμε σημασία ως πρότινος. Θα κάνουμε επιλογές, είτε για διορθωτικές κινήσεις, είτε για αλλαγή πλεύσης. Θα σταθούμε στις λεπτομέρειες που μας δημιουργούν αγωνία, άγχος, σκέψεις, μπέρδεμα, σύγχυση.

Οι πολλές πληροφορίες προσθέτουν προβλήματα, καθώς πρέπει να διαχωρίσουμε την γνώση από την παραπληροφόρηση. Η απομυθοποίηση είναι πικρή αλλά απελευθερωτική.

Ο Ερμής «αποφεύγει» την τελευταία στιγμή την αντίθεση προς τον Ποσειδώνα, κατά συνέπεια έχουμε καλύτερη αντίληψη των όσων μας απασχολούν. Όταν μέσα στον Σεπτέμβριο τον συναντήσει, σε ορθή κίνηση, θα έχουμε πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Στις 31 Αυγούστου, ο Ερμής θα επιστρέψει για λίγες μέρες στο ζώδιο του Λέοντα, διανύοντας τις δύο τελευταίες μοίρες, δηλαδή φθάνοντας ως την 28η μοίρα στις 5 Σεπτεμβρίου.

Το σημείο αυτό, του τέλους της αναδρομής, της στάσης και της ορθοδρόμησης, είναι ένα σημείο που ενεργοποιήθηκε από τον Β. Δεσμό της Σελήνης τον Μάιο και την έκλειψη της 21ης Αυγούστου. Με το φως του λαμπερού αστέρα που το συνοδεύει, η σκέψη αποκτά ιδιαίτερη διαύγεια, φωτεινότητα, κατανόηση και αντίληψη ως την 10η Σεπτεμβρίου, όπου ο Ερμής επιστρέφει ξανά στην Παρθένο.

Κατά την διάρκεια των τριών εβδομάδων της ιδιαίτερης κίνησης του Ερμή, οι επιλογές απαιτούν σαφήνεια και προσοχή, καθώς διανύουμε μία περίοδο με καρμικές προεκτάσεις. Κλείνουμε κύκλους, σχέσεις, υποθέσεις. Ας μην ανοίξουμε όμως «νέους λογαριασμούς» όσο διαρκεί η κίνηση αυτή.
Μοιάζει με ένα χρονικό διάστημα εξαγνισμού, εσωτερικής κάθαρσης, αποφόρτισης, ενδυνάμωσης.

Στην ουσία, έχουμε περιθώριο διαχείρισης των προβλημάτων που χρονίζουν ως την 19η Σεπτεμβρίου.

Το μήνυμα είναι διπλό:
-Προέχει να μελετήσουμε τα σημεία που παραβλέψαμε ή δεν δώσαμε βαρύτητα στο παρελθόν, καθώς νοσεί ο τομέας που περιγράφει η κίνηση του Ερμή, στο ατομικό μας ωροσκόπιο.
-Να προσδώσουμε λάμψη στον τομέα αυτό, να απαιτήσουμε την ποιότητα. Να έλξουμε τους κατάλληλους ανθρώπους και να δώσουμε ουσία στο έργο που θα μοιραστούμε μαζί τους. Να έχουμε πλάι μας εκείνους που μας τιμούν, μας εκτιμούν, αναγνωρίζουν τα ταλέντα και τα χαρίσματά μας, στηρίζουν τον αγώνα μας για αυτοβελτίωση.

Ήδη για τον ανάδρομο Ερμή και τις λεπτομέρειες που οφείλουμε να προσέξουμε, αναφερθήκαμε στο άρθρο μας: «Ανάδρομος Ερμής, μία στροφή στη ζωή μας» http://astrolife.gr/anadromos-ermis-mia-strofi-stin-poria-tis-zois/

Κριός

Η μεταβλητότητα των πλανητών φέρνει άγχος και σας απασχολεί… Προσπαθήστε να είστε διακριτικοί και να αποφύγετε τις πολλές μετακινήσεις ή τις υποχρεώσεις που δημιουργούν άγχος στη ζωή σας αυτές τις μέρες. Συζητήσεις με συναδέλφους ή άτομα που είναι υφιστάμενά σας, ίσως είναι δύσκολες. Κάποιες λεπτομέρειες δεν θα μπορείτε να τις τακτοποιήσετε. Ευαισθησίες υγείας σχετικά με το εντερικό σύστημα, την πέψη, το άγχος και την νευρικότητα, μπορεί να προκύψουν. Μικρά σχόλια από το περιβάλλον μπορεί να σας ενοχλήσουν, αλλά θα ήταν κουτό να δώσετε σημασία. Ας είστε επιφυλακτικοί στην εργασία σας.

Από τις 31 Αυγούστου ως τις 10 Σεπτεμβρίου, αναδεικνύετε το ταλέντο σας, μπορείτε να κατανοήσετε την καρμική σας διαδρομή στις προσωπικές σχέσεις, να κάνετε μία σημαντική ερωτική γνωριμία ή να απομακρυνθείτε οριστικά από εκείνους που δεν εκτιμούν το συναίσθημά σας.

Ταύρος

Αρχικά θα λέγαμε πως κλείνετε σημαντικές υποθέσεις, είτε με ένα αγαπημένο σας, είτε με το φλερτ σας, είτε με το παιδί σας. Μπορεί να είχατε διαφορές, εκκρεμότητες μεταξύ σας ή κάποια θέματα να επιλύσετε. Αν πρέπει να ολοκληρωθεί ο κύκλος, συζητήστε το. Αλλά με υπομονή και δίχως επικριτική διάθεση. Ζήστε μία ρομαντική ατμόσφαιρα με το ταίρι σας, διατηρήστε την εικόνα των θετικών αναμνήσεων μαζί του, αλλά μην επενδύετε σε ό,τι βιώσετε αυτές τις μέρες, γιατί θα υπάρχει αρκετή αβεβαιότητα. Ωστόσο, η επαφή με ό,τι σας εμπνέει, θα σας ξεκουράσει

Από τις 31 Αυγούστου ως τις 10 Σεπτεμβρίου, μπορεί να σας απασχολήσει ένα οικογενειακό ζήτημα, ένα ακίνητο ή ένα περιουσιακό στοιχείο. Είναι σημαντικό να έρθετε σε εξισορρόπηση με τους οικείους σας ή να αποδεχτείτε τις διαφορές σας και να πάρετε αποφάσεις.

Δίδυμοι

Το πατρικό σας σπίτι θα σας απασχολήσει σαν οικοδόμημα και ίσως θελήσετε να σκεφθείτε πώς θα το διορθώσετε σε θέματα επισκευών, ή κάποιες άλλες ανάγκες, που φέρνουν όμως έξοδα και δυσκολίες. Με τους οικείους σας θα είναι δύσκολη η συνεννόηση, καθώς θα πρέπει να είστε λίγο χαλαροί μαζί τους. Διαφορετικά οι παρεξηγήσεις θα είναι χωρίς λόγο και αφορμή και το κυριότερο… δεν θα καταλήγουν πουθενά! Στο τέλος δεν θα ξέρετε γιατί φθάσατε στην διαφωνία. Μέσα στο σπίτι θα ήταν καλό να βρείτε στιγμές γαλήνης και απομόνωσης και μία ηρεμία. Φροντίστε το και δημιουργείστε μία ήπια ατμόσφαιρα.

Από τις 31 Αυγούστου ως τις 10 Σεπτεμβρίου, συναντήσεις και συζητήσεις βγάζουν στην επιφάνεια μυστικά ή επίγνωση για το άμεσο περιβάλλον. Θα η εποχή των μεγάλων αποφάσεων!

Καρκίνος

Ο Ερμής, σας προσδίδει δυσκολία σε θέματα επικοινωνίας, συζητήσεων και συναντήσεων. Καθυστερούν πολλά από όσα έχετε φροντίσει ή προγραμματίσει κι αυτό προκαλεί ένα άγχος. Επειδή δεν σας αρέσει να ξεφεύγετε από την σταθερότητά σας και αισθάνεστε ανασφάλεια, τελικά θα είναι καλό να αφεθείτε στην ροή των γεγονότων. Οι επαφές με τα αδέλφια μπορεί να κρύβουν μία ασάφεια και να είναι δυσνόητα τα μηνύματα που προσλαμβάνετε. Κάποιος θα προσπαθήσει να σας υποβάλλει διαφορετικές ιδέες ή να προβάλει τις δικές του απόψεις και θα σας ενοχλήσει.

Από τις 31 Αυγούστου ως τις 10 Σεπτεμβρίου, η οικονομική ή συναισθηματική σας διασφάλιση θα είναι στα βασικά σας ενδιαφέροντα. Θα ασχοληθείτε με τις αξίες που προέχουν και θα καταλήξετε, σε ποιους ανθρώπους μπορείτε να βασίζεστε και με ποιες συνθήκες θα θέλατε να προχωρήσετε μαζί τους.

Λέων

Η οικονομική δυσπραγία θα σας ενοχλήσει αισθητά, θα διαπιστώσετε πως είστε σε μία δύσκολη θέση και θα είναι αρκετά δύσκολη η θέση σας σε σχέση με όσα έχετε μάθει, σαν τρόπο ζωής. Ίσως ήρθε η στιγμή να απολαύσετε τα λιγότερα, με περισσότερη ποιότητα όμως. Δεν σας ταιριάζει κάποια σημαντική οικονομική συναλλαγή, αποφύγετε να ρισκάρετε οτιδήποτε και ενδιαφερθείτε να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις που έχουν σχέση με τα χρήματά σας. Επίσης, άτομα που είναι πολύτιμα για σας, μπορεί να δεχθούν την κριτική σας και να πληγωθούν. Θα δώσετε λανθασμένες εντυπώσεις, για τον λόγο αυτό, επιδιώξτε να είστε σαφείς. Ή αφήστε τις συζητήσεις για αργότερα.

Από τις 31 Αυγούστου ως τις 10 Σεπτεμβρίου, θα κάνετε τον προσωπικό σας απολογισμό, για πολλά θέματα που έχουν υπογραμμιστεί από τα τέλη της Άνοιξης και τις εκλείψεις του Αυγούστου. Σε σας έγκειται η τελική απόφαση!

Παρθένος

Η αναδρομή του Ερμή συμβαίνει στο ζώδιό σας, αρκετά δύσκολο λοιπόν το διάστημα αυτό, αφού θα αναμοχλεύετε τις παλιές καταστάσεις της ζωής και θα αισθάνεστε πως πρέπει να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί. Όμως χάνετε την ουσία και άδικα παιδεύεστε. Όπως αναπολείτε το χθες, θα μπερδεύεστε περισσότερο. Αυτό θα δίνει λανθασμένες εντυπώσεις, ίσως μάλιστα γίνει αφορμή να έλκετε άτομα που δεν είναι ειλικρινή, απέναντί σας. Ή δεν έχουν σαφήνεια στις επιθυμίες τους. Το άγχος θα είναι έντονο και θα δυσκολευτείτε να βρείτε μία σειρά στη ζωή και στις σχέσεις σας. Δεν είναι καλή εποχή για να λύσετε διαφορές στο γάμο ή με ένα συνεργάτη. Αποφύγετε νομικές διαδικασίες

Από τις 31 Αυγούστου ως τις 10 Σεπτεμβρίου, θα σας απασχολήσουν βαθύτερες σκέψεις, ένα μυστικό ή ένα κρυφό απωθημένο, ένα όνειρο που δεν έχει υλοποιηθεί ως τώρα. Μετά τις 10 Σεπτεμβρίου όμως, θα μπορούσατε να θέσετε σε εφαρμογή την υλοποίησή του.

Ζυγός

Η ζωή σας έχει μία δυσκολία αυτό το διάστημα, αφού αισθάνεστε να μην ξεχωρίζετε το όνειρο από την πραγματικότητα, την λογική από τον οραματισμό. Και επειδή είστε άτομα που λειτουργείτε εξωτερικεύοντας σκέψεις, μην σας αποθαρρύνει το διάστημα που διανύουμε. Επιδιώξτε να κάνετε μία νέα αρχή μέσα από διαλογισμό, αυτοσυγκέντρωση, ενδοσκόπηση, ανάλογα με την φιλοσοφία που σας ταιριάζει. Η καθημερινότητα σας έχει κουράσει ή έχετε πλέον δημιουργήσει τόσες υποχρεώσεις που έφεραν κόπωση και μία σύγχυση στην ζωή σας. Ενδιαφερθείτε για να βρείτε χρόνο για σας, μην περιμένετε να είστε στους έντονους ρυθμούς και την ταχύτητα που είχατε ως τώρα. Αλλά και μην κρύβετε διαρκώς παράπονα μέσα σας, γιατί θα κάνετε λάθος στην εκτίμησή σας και θα γίνετε πολύ αυστηροί.

Από τις 31 Αυγούστου ως τις 10 Σεπτεμβρίου, ένας φίλος μπορεί να σας στηρίξει ουσιαστικά και να διακρίνετε την χαρά και την δημιουργία ξανά. Ένας στόχος ξεχωρίζει και σας δίνει όραμα και προοπτική.

Σκορπιός

Η περίοδος αυτή θα είναι για σας σημαντική, αφού σας δίνει το κίνητρο να στραφείτε προς την αναθεώρηση στόχων και να κάνετε κάποιες κινήσεις ικανές να σας προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις. Επειδή έχετε την τάση να είστε αυστηροί, η κρίση σας θα είναι ίσως υπερβολικά ενοχλητική για τους φίλους και συνεργάτες σε μία ομάδα. Κρατήστε για σας τις απόψεις σας αυτό το διάστημα, ό,τι κι αν ειπωθεί θα παρεξηγηθεί και επιπλέον, ίσως είναι υπερβολικό. Επιπλέον θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα σχέδια και να αλλάξει ο προγραμματισμός σας. Θα υπάρξει επιβράδυνση στους ρυθμούς πραγματοποίησης, αυτό δεν είναι καλό για σας, αλλά θα διαπιστώσετε πως ο χρόνος είναι απαραίτητος προκειμένου να διορθώσετε κάποια θέματα ή να δείτε λεπτομέρειες που σας διέφυγαν. Με το ταίρι σας, αποφύγετε να είστε εύπιστοι, αλλά προσέξτε πριν του ασκήσετε κριτική, γιατί δεν θα έχετε πάντοτε δίκιο

Από τις 31 Αυγούστου ως τις 10 Σεπτεμβρίου, προέχει η κοινωνική σας εικόνα. Κάνετε διορθωτικές κινήσεις ή θα πάρετε αποφάσεις που όμως μπορούν να μπουν σε εφαρμογή μετά τις 5 Σεπτεμβρίου.

Τοξότης

Για σας η καριέρα διακυβεύεται με τις αποφάσεις που θα πάρετε ή τις συζητήσεις που γίνονται. Αποφύγετε να αναφέρετε πολλά πράγματα γύρω από τα σχέδιά σας και τα όνειρά σας. Μία οικογενειακή υποχρέωση, ίσως γίνει αφορμή για να έρθετε σε δίλημμα και οι δεσμεύσεις από την οικογένεια, ενδέχεται να σας δώσουν την αίσθηση πως μπαίνουν τροχοπέδη στην πορεία σας. Θα αισθάνεστε την ανάγκη να φύγετε μακριά και ο χώρος στο σπίτι ίσως είναι πνιγηρός για σας. Αποφύγετε να εστιάσετε στα μέλη της οικογένειας για ό,τι συμβαίνει, θα παρεξηγηθείτε δίχως αποτέλεσμα.

Από τις 31 Αυγούστου ως τις 10 Σεπτεμβρίου, αλλάζει πιθανόν η φιλοσοφία ζωής για σας. Είστε σε μία διαρκή αναζήτηση στόχων, γνώσης, στάσης. Θα ωφεληθείτε από ένα ταξίδι στη γνώση ή με ανθρώπους που σας εμπνέουν, γιατί διαθέτουν ποιότητα και λάμψη.

Αιγόκερως

Η περίοδος αυτή είναι αφορμή για να λύσετε νομικές εκκρεμότητες που έχουν σχέση με τα οικονομικά ή τουλάχιστον κάποια στήριξη που θα σας προσφέρει ικανές λύσεις για να ξεπεραστεί η κρίση. Συζητήσεις και φιλοσοφικές προσεγγίσεις, κρίνονται από εσάς και αναθεωρούνται. Ένα μακρινό ταξίδι μπορεί να εμποδιστεί και να σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέες επιλογές. Δεν θα σας αρέσει η προσέγγιση σε θρησκευτικές αντιλήψεις που επικρατούν στο περιβάλλον ή θα θελήσετε εσείς να επιβάλλετε ιδέες απωθημένες από το παρελθόν. Επειδή δεν θα έχετε σαφή επιχειρήματα, θα δημιουργηθεί σύγχυση. Αποφύγετε άτομα που σας κρίνουν δίχως λόγο.

Από τις 31 Αυγούστου ως τις 10 Σεπτεμβρίου, θα σας απασχολήσουν τα αποθεματικά σας, είτε υλικά, είτε ψυχικά. Προσπαθήστε να βάλετε σε μία τάξη τα συναισθήματά σας και κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις για χρέη ή δάνεια. Επιλέξτε την ποιότητα σε κάθε περίπτωση.

Υδροχόος

Σας ταιριάζει μία καλή και λογική προοπτική. Για τον λόγο αυτό, τα οικονομικά θα ήταν για σας μία βοήθεια. Αλλά δεν είστε διατεθειμένοι να προσπαθήστε σταθερά, παρά προσκολλάστε σε μία φοβία, ή άρνηση. Μην βασίζεστε στο τι θα σας προσφέρουν, είναι λανθασμένη τακτική. Δύσκολα επίσης θα βγείτε κερδισμένοι από επενδύσεις. Αντίθετα, αν σας χρωστούν χρήματα, τότε θα είστε σε θέση να τα διεκδικήσετε και να μπορέσετε να πάρετε ένα ποσόν πίσω. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα όμως, να μην έρθει η βοήθεια που περιμένατε, κάπου θα ξεγελαστείτε ή θα έχετε κάνει λανθασμένους υπολογισμούς. Στην περίπτωση αυτή, σας περιμένουν τα αποτελέσματα που δεν θα είναι ευχάριστα.

Από τις 31 Αυγούστου ως τις 10 Σεπτεμβρίου, μία συνεργασία ή σχέση σας απασχολεί έντονα. Διακρίνετε την ποιότητα και τα λάθη του παρελθόντος. Πρέπει να κάνετε μία νέα αρχή μετά την 5η Σεπτεμβρίου, όπου η συνεργασία ή η σχέση που σας ενδιαφέρει, θα λάμψει.

Ιχθείς

Η ζωή σας είναι λίγο περίπλοκη και είναι αυτό λόγος για να μην είστε ευχαριστημένοι. Κρίνετε διαρκώς όσα άτομα έχετε απέναντί σας, καθώς και τις διεκδικήσεις που ασκούν προς εσάς. Αλλά να ξέρετε πως κι εσείς δημιουργείτε λανθασμένη εντύπωση με τις κινήσεις σας. Τα λόγια σας δεν είναι σαφή και η εικόνα της ζωής σας είναι μπερδεμένη. Οι συνεργασίες δύσκολα θα ευοδώσουν αυτό το διάστημα, αρκετά επισφαλείς ως προς τη θέση σας και ίσως θα είναι απαραίτητο να έρθετε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και μπορούν να σας συμβουλεύσουν με περισσότερη ψυχραιμία. Για τον λόγο αυτό, μην διογκώνετε τα προβλήματα, μην δίνετε μεγαλύτερο βάρος σε ό,τι δεν είναι σαφές και προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά από τις σχέσεις. Θα κρίνετε καλύτερα. Μην υιοθετείτε την κριτική του καθενός.

Από τις 31 Αυγούστου ως τις 10 Σεπτεμβρίου, ας δώσετε προτεραιότητα στην τάξη και στην ποιότητα στις μικρές καθημερινές σας συνήθειες και στην υγεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;