Ήξερες πως αυτές οι ταινίες έχουν βασιστεί σε πραγματικές ιστορίες!
Δεν θα το φανταζόμασταν ποτέ!

Κάθε φορά που τελειώνουμε μια ταινία βρίσκουμε τον εαυτό μας μπροστά στην οθόνη, ελπίζοντας αυτό που μόλις είδαμε να ήταν πραγματικό. Εάν δεν βλέπεις κάποιο θρίλερ ή κάποια ταινία δράσης με θέμα την καταστροφή της Γης αλλά μια ρομαντική κομεντί ή μια ταινίες με σούπερ ήρωες, καταλαβαίνεις τι εννοούμε.

Ειδικά οι ρομαντικές κομεντί χτυπούν νεύρο όταν πρόκειται για τις ιστορίες που προβάλουν.

Θα χαρείς να μάθεις, λοιπόν, πως πολλές από τις ιστορίες που έχεις δει στην μεγάλη οθόνη είναι εμπνευσμένες από πραγματικά περιστατικά. Άλλες είναι δυσάρεστες ενώ άλλες μας γεμίζουν ελπίδα πως υπάρχει κάτι καλύτερο εκεί έξω.

Για να δούμε μερικές από αυτές:

Psycho

Ο χαρακτήρας του Norman Bates έχει αποτελέσει απότοκο της έμπνευσης που προκάλεσε στον Χίτσκοκ ο Ed Gein. Ο λεγόμενος Butcher του Plainfield ήταν ένας κατά συρροή δολοφόνος που αναστάτωσε το Wisconcsin.

Το Ημερολόγιο

Μη λιποθυμήσεις αλλά ναι, η ταινία του Nicholas Sparks έχει βασιστεί εν μέρει στην ιστορία των παππούδων της γυναίκας του.

Κάθε φορά, Πρώτη φορά

Μια από τις πιο χαριτωμένες ταινίες του Adam Sandler έχει βασιστεί στην ιστορία της Michelle Philpots, μιαςπου έπαθε δύο ατυχήματα με διαφορά 5 χρόνια, με αποτέλεσμα να χάσει την βραχυπρόθεσμη μνήμη της.γυναίκας

Η Λάμψη

Ναι, δεν θα σου πούμε πως υπάρχουν φαντάσματα, ωστόσο, ο ίδιος ο Stephen King έχει παραδεχτεί πως η ιστορία έχει βασιστεί στο Stanley Hotel του Estes Park. Ο ίδιος και η γυναίκα του είχαν ακούσει ιστορίες για αυτό το ξενοδοχείο, και παρ’ όλα αυτά αποφάσισαν να μείνουν στο περίφημο ”Δωμάτιο 217”. Όπως ανέφερε ο King, όλο το βράδυ άκουγε περίεργους ήχους και είχε εφιάλτες.

Έτσι, εμπνεύστηκε την “Λάμψη”, που έγινε πετυχημένο βιβλίο ΚΑΙ ταινία.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;