Η Deborah De Luca έρχεται στο Bolivar Beach Bar!
Μια βραδιά γεμάτη χορό και μουσικάρες!

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου η εκρηκτική Ιταλίδα superstar dj/ producer Deborah De Luca επιστρέφει στο Bolivar Beach Bar για μια techno βραδιά γεμάτη μπρίο και φαντασία. Μαζί της η αγαπημένη του Ελληνικού κοινού Cleopatra Fyntanidou.

Η Deborah De Luca είναι συνώνυμο του πάθους και της ισχυρής προσωπικότητας. Γεννήθηκε το 1980, στην περιφέρεια της Νάπολης και ξεκίνησε την καριέρα στον κόσμο της μουσικής στις δύσκολες γειτονιές της. Η μουσική της μέσα σε λίγα χρόνια, μια γερή συγχώνευση από σκληρό techno και minimal ήχους, χωρίς ποτέ να κοινοτυπεί, έγινε ένα εμπορικό σήμα υψηλής ποιότητας με αποτέλεσμα να εμφανίζεται σε πολλά κλαμπ σε όλο τον κόσμο: Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα, Τουρκία, Ελβετία, Γερμανία, Μαρόκο, Σλοβενία, Μαλαισία, Ινδονησία, Αρμενία και Ρωσία. Συνεχίζει να παράγει πάντα φρέσκια και καινοτόμα μουσική, αν και δεν ανήκει σε καμία μουσική τάση, αλλά συμβιβάζει πάντα τα διαφορετικά γούστα.

Η Κλεοπάτρα Φυντανίδου αποτελεί μία από τις από τις πιο αγαπημένες ραδιοφωνικές φωνές και dj, συνδέθηκε για χρόνια ως ραδιοφωνικός παραγωγός με τον Best Radio στην Αθήνα. Έχει μοιραστεί τα μουσικά decks με εντυπωσιακά ονόματα όπως οι Flash Brothers, Mistress Barbara, Mathew Dekay, κ.α. και ανήκει στην γενιά των dj’ s που ανανέωσαν το τοπίο της ηλεκτρονικής μουσικής στην χώρα μας.

Feel the Sand, Feel the Sea, Feel the Air
Live the Experience

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;