Η πραγματική ιστορία του Γουίνι γίνεται ταινία και από το trailer φαίνεται ότι θα μας συγκινήσει πολύ!
Ανυπομονούμε!

Ο Μιλν ονόμασε τον ήρωα Γουίνι, από ένα αρκουδάκι που είχε ο γιος του. Μάλιστα, πολλοί από τους χαρακτήρες, πήραν το όνομά τους από τα παιχνίδια του γιου του συγγραφέα, Κρίστοφερ.

Ο Κρίστοφερ, είχε ονομάσει ο ίδιος το αρκουδάκι Winne από μία μαύρη αρκούδα που συχνά επισκεπτόταν στο Ζωολογικό Κήπο του Λονδίνου και Pooh από έναν κύκνο που είχε δει σε κάποιες διακοπές.

Στα βιβλία του Millne ο Γουίνι, είναι ένα αφελές και αργόστροφο αρκουδάκι που είναι όμως, πολύ φιλικό και συμπονετικό προς τους άλλους. Συχνά, παρόλο που δε διακρίνεται για το μυαλό του, ο Γουίνι έχει πολύ έξυπνες ιδέες, οι οποίες βασίζονται στη κοινή λογική.

Λατρεύει το μέλι, έχει έντονη ποιητική φλέβα και είναι ιδιαίτερα κοινωνικός. Ο αγαπημένος του φίλος είναι ο Piglet (το Γουρουνάκι), με τον οποίο περνάει τον περισσότερο χρόνο του. Μένει στο δάσος των γαλάζιων ονείρων (δάσος των εκατών στρεμμάτων) μαζί με τους φίλους του, το Γουρουνάκι, τον Λαγό, την Κουκουβάγια, την Κάνγκου και τον Ρω, τον Gofer, τον Γκαρή, τον Τίγρη κλπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;