Δείτε εδώ την νέα προκήρυξη για τις 2.868 θέσεις εργασίας
Δείτε αναλυτικά!

Ουπουργός Υγείας ανακοινωνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης διετούς διάρκειας, η οποία δύναται να ανανεώνεται μέχρι τη λήξη του προγράμματος, συνολικά δύο χιλιάδων οκτακοσίων εξήντα οκτώ (2868) ατόμων, τα οποία θα στελεχώσουν τις Τοπικές Ομάδες Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ.) των δημόσιων δομών παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Π.Ε.Δ.Υ (Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας) και των αποκεντρωμένων μονάδων τους, ως κατωτέρω:

Α’ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), δύο χιλιάδες τριακόσιες ενενήντα (2390) θέσεις Κλάδων/Ειδικοτήτων: Ιατρών Ειδικότητας Γενικής Ιατρικής και Παιδιατρικής, Νοσηλευτικής, Κοινωνικής Εργασίας και Διοικητικού – Οικονομικού.

Β’ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.) τετρακόσιες εβδομήντα οκτώ (478) θέσεις Κλάδου: Επισκεπτών-τριών Υγείας.

Επισημαίνεται ότι:

Στην περίπτωση που θέσεις της κατηγορίας: α) ΠΕ κλάδου Ιατρών Ειδικότητας Γενικής Ιατρικής δεν καλυφθούν από πτυχιούχους κλάδου ΠΕ Ιατρών Ειδικότητας Γενικής Ιατρικής (κύριος πίνακας), θα καλυφθούν από πτυχιούχους κλάδου ΠΕ Ιατρών Ειδικότητας Παθολογίας (επικουρικός πίνακας), β) ΠΕ κλάδου Νοσηλευτικής 4 Υπουργείο Υγείας Με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν καλυφθούν από πτυχιούχους ΠΕ θα καλυφθούν από πτυχιούχους κατηγορίας ΤΕ κλάδου Νοσηλευτικής και στην περίπτωση που επίσης δεν καλυφθούν οι θέσεις από πτυχιούχους ΠΕ και ΤΕ Νοσηλευτικής θα καλυφθούν από υποψήφιους κατηγορίας ΔΕ κλάδου Βοηθών Νοσηλευτών/τριών, γ) ΠΕ κλάδου Κοινωνικών Λειτουργών δεν καλυφθούν από πτυχιούχους κατηγορίας ΠΕ, θα καλυφθούν από πτυχιούχους κατηγορίας ΤΕ κλάδου Κοινωνικών Λειτουργών, δ) ΠΕ κλάδου Διοικητικού – Οικονομικού δεν καλυφθούν από πτυχιούχους κατηγορίας ΠΕ, θα καλυφθούν από πτυχιούχους κατηγορίας ΤΕ κλάδου Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας και στη συνέχεια αν δεν καλυφθούν από πτυχιούχους κατηγορίας ΠΕ κλάδου Διοικητικού – Οικονομικού ΚΑΙ ΤΕ κλάδου Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, θα καλυφθούν από υποψήφιους κατηγορίας ΔΕ κλάδου Διοικητικών Γραμματέων.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και υποχρεωτικά προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α’ και στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑ Α’:ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ της παρούσας, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Υπουργείο Υγείας, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (tomy.moh.gov.gr).

Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑ Ε’: Οδηγίες Συμπλήρωσης Ηλεκτρονικής Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης της παρούσας. Ο Κωδικός Αίτησης (Κ.Α.) και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής της Αίτησης μετά από την οριστική υποβολή της.

Η υποβληθείσα αίτηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) που δήλωσε ο υποψήφιος στην πλατφόρμα της ηλεκτρονικής αίτησης. Παράλληλα η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται και σε εκτυπώσιμη μορφή. Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μόνο μια αίτηση και για θέσεις μόνο μιας κατηγορίας εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ ή ΔΕ) και ενός μόνος κλάδου και ειδικότητας με ανώτατο τις πέντε (5) θέσεις.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει την Τρίτη 8η Αυγούστου 2017 και ώρα 09:00 και λήγει την 25η Αυγούστου 2017 και ώρα 23:59. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα της οριστικής ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης στον προκαθορισμένο διαδικτυακό τόπο.

Η υποβολή περισσότερων των μια αιτήσεων για θέσεις της ίδιας προκήρυξης ή η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών εκπαίδευσης, κλάδων και ειδικοτήτων συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
FT
3 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
BARC
9'
37 - 45
ΟΣΦΠ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;