Ο πιο αστείος τίτλος δουλειάς ανήκει στην...NASA!
Αυτή τη δουλειά θα δηλώνεις περήφανα πως την κάνεις!

Ζούμε σε μια εποχή όπου οι βαρύγδουποι τίτλοι δουλειάς είναι συχνό φαινόμενο. Βλέπε:

Βέβαια, ο τίτλος που καταφέρνει και “βάζει κάτω” όλους τους παραπάνω έκανε την εμφάνιση του  στην επίσημη ιστοσελίδα αναγγελιών για θέσεις εργασίας της αμερικανικής κυβέρνησης και ονομάζεται “Planetary Protection Officer”.

Η αγγελία, που βρίσκεται στο  usajobs.gov, είναι θέση στη NASA, και συγκεκριμένα στο Office of Safety and Mission Assurance for Planetary Protection.

Αντικείμενο της είναι η αποφυγή περιστατικών βιολογικής μόλυνσης που μπορεί να σημειωθούν σε διαστημικές εξερευνητικές αποστολές από επανδρωμένα ή/ και ρομποτικά σκάφη. Ακόμη, έχει να κάνει με το ενδεχόμενο μεταφοράς (εσκεμμένης ή όχι) γήινων οργανισμών σε άλλους πλανήτες, αλλά και στο ενδεχόμενο μεταφοράς δειγμάτων, που μπορεί να είναι επικίνδυνα, πό προορισμούς εκτός Γης, πίσω στον πλανήτη μας. Κοινώς, στις αρμοδιότητες του planetary protection officer περιλαμβάνεται και η προστασία της Γης από πιθανώς

Το καλύτερο κομμάτι είναι πως στην δουλειά αυτού του ατόμου θα περιλαμβάνεται η προστασία του πλανήτη από εξωγήινες μορφές ζωής που ίσως φτάσουν εδώ ως “λαθρεπιβάτες”.

 

Δυστυχώς η δουλειά είναι μόνο για Αμερικανούς υπηκόους αλλιώς θα στέλναμε αίτηση ΑΜΕΣΑ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;