Game of Thrones: Τα λάθη που δεν πρόσεξες ποτέ!
Ακόμη και οι πιο καλογυρισμένες σειρές έχουν τα λάθη τους!

Το Game of Thrones μπορεί να είναι η αφρόκρεμα των τηλεοπτικών σειρών, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν γίνονται λάθη.

Σε κάθε σειρά όλο και κάτι θα έχει ξεφύγει από πλευράς σκηνικών, υπόθεσης, τρόπου γυρίσματος, κτλ.

Είμαστε σίγουροι πως, επειδή παρακολουθείς την σειρά με όλο σου τον ενθουσιασμό, δεν θα έχεις προσέξει τα λάθη που θα δεις παρακάτω.

Μόλις στα δείξουμε, όμως, θα αναρωτιέσαι πως και δεν τα πρόσεξες νωρίτερα!

  • Το λαστιχένιο σπαθί του Jon Snow

Όσο χαριτωμένο και αν ακούγεται, πρόκειται για ένα αρκετά μεγάλο λάθος σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό επεισόδιο. Το σπαθί του Jon, αυτό από βαλυριανό ατσάλι, φαίνεται πως ταλαντεύεται σε ένα πλάνο την ώρα που αυτός προσπαθεί να ανέβει στο άλογο.

  • Που πήγε το κολιέ της Melisandre;

Όλοι ξέρουμε για το κολιέ της Melisandre που την κρατάει νέα και όμορφη ενώ, αν το βγάλει, γίνεται μια γριά 1000 ετών. Το περίεργο είναι πως σε μια σκηνή την είδαμε να απολαμβάνει το μπάνιο της χωρίς να φορά το μενταγιόν και να εξακολουθεί να έχει τη νέα και όμορφη εμφάνισή της.Τι συμβαίνει;

  • Ο Στάννις και η συσκευή στο πόδι του

Μια από τις πιο εξιλεωτικές σκηνές του Game of Thrones είναι ο θάνατος του Stannis Baratheon στον φινάλε της season 5. Παρότι λυτρωθήκαμε από την οργή μας που σκότωσε την κόρη του, η σκηνή είχε ένα μικρό λάθος, καθώς δίπλα από το πόδι του χαρακτήρα φαίνεται να υπάρχει μια συσκευή.

  • Κενό στο σενάριο

Αυτό δεν είναι λάθος στην σκηνή αλλά στην θεωρία πίσω από αυτήν. Στην 1η σεζόν (πάλαι ποτέ) ο ο Khal Drogo λιώνει με φωτιά τον χρυσό και με αυτόν “στέφει” τον Viserys. Οι επιστήμονες θεωρούν πως για να φτάσει ο χρυσός σε αυτό το σημείο λιωσίματος πρέπει να βρίσκεται στους 1945 βαθμούς Φαρενάιτ, αλλά μια απλή φωτιά σαν αυτή που είχε ο Drogo μπορεί να παράξει μέχρι και 700. Ακόμη, ο Drogo δεν είχε τον χρυσό στην φωτιά αρκετή ώρα για να έχει αυτό το αποτέλεσμα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
8'
79 - 63
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;