5 ταινίες με θέμα τα social media και το internet που αξίζει να δεις
Μια διαφορετική πρόταση!

Μιλάμε για επίκαιρες ταινίες που πραγματικά αξίζει να δεις!

Social Network

Αντιμέτωπος με δύο αγωγές, μία για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας και μία για εξαπάτηση του πρώην συνεταίρου του, ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ «επιστρέφει» στο Χάρβαρντ του 2003 και στην αρχή μιας απίστευτης πορείας μέχρι την κορυφή του κόσμου.

Internship

Ο Μπίλι και ο Νικ, δύο απολυμένοι πλασιέ, που ψάχνουν να βρουν μια ευκαιρία για δεύτερη καριέρα, κάνουν αίτηση για δοκιμαστούν ως εκπαιδευόμενοι στην Google. Τελείως απροσδόκητα θα βρεθούν στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Καλιφόρνια ως «Νούγκλερς», για να διαγωνιστούν ανάμεσα στις μεγαλύτερες διάνοιες του πλανήτη για μια θέση στο ειδυλλιακό εργασιακό περιβάλλον της.

Disconect

Παράλληλες ιστορίες χρηστών social media,οι οποίοι μπλέκονται με την πραγματική ζωή…

Catfish

Πόσο καλά γνωρίζετε αυτόν με τον οποίο μιλάτε στα social media; Aπό αυτή την πραγματική ιστορία ξεκίνησε και η διάσημη εκπομπή του MTV που παιζόταν και στην Ελλάδα.

Nerve
Η Βι, μια επιμελής μαθήτρια λυκείου που ανακαλύπτει το διαδικτυακό reality παιχνίδι Nerve, αποφασίζει να γίνει παίκτρια και όχι απλή θεατής. Γεγονός που στην αρχή μοιάζει διασκεδαστικό, γρήγορα όμως εξελίσσεται σε ζωντανό εφιάλτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;