Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017: Αφροδίτη στον Καρκίνο
Τρυφερές συγκινήσεις, στοργικά συναισθήματα. Από την Λίλιαν Σίμου

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου, από το απόγευμα της 31ης Ιουλίου και ως 26η Αυγούστου, αλλάζει την συναισθηματική μας έκφραση.

Ας δούμε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017:
Η Αγάπη πλέον βιώνεται με τρυφερότητα, με ζεστασιά, βαθιά συγκίνηση και οικειότητα.
Η ανάγκη για ασφάλεια κοντά στους αγαπημένους μας , φίλους, συγγενείς ή προσωπική σχέση, είναι αισθητή.
Ο συναισθηματικός μας κόσμος όμως είναι ευάλωτος, δεκτικός, ευαίσθητος, ευσυγκίνητος. Στο ζώδιο της Σελήνης, η Αφροδίτη βαδίζει με άνεση, αλλά έχει τις διακυμάνσεις που προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες.
Το περιβάλλον στο οποίο κινούμαστε, είναι ένα περιβάλλον που χρωματίζει την έκφρασή μας. Για τον λόγο αυτό, είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Αφροδίτης στον Καρκίνο, να έχουμε συναναστροφή με ανθρώπους που βιώνουν τη ζωή με την καρδιά!
Κάποιες φορές το συναίσθημα είναι σιωπηλό, αθόρυβο, εσωστρεφές, διστακτικό. Ωστόσο, όταν υπάρχει μεγάλη συγκίνηση, τότε εκφράζεται παρορμητικά και απόλυτα.
Δεν υπάρχει εκλογίκευση, και οι προσωπικές ανάγκες υπόκεινται σε βιωματική εμπειρία κάθε φορά.

Νοσταλγικές μνήμες βγαίνουν στην επιφάνεια, η αγάπη διατηρεί αναμνήσεις. Ένα δάκρυ σταλάζει κάθε φορά που θυμόμαστε εκείνους που μας πόνεσαν με ένα αποχωρισμό.

Θα είναι σημαντικό να προσέχουμε τον τρόπο εκδήλωσης της Αγάπης. Ενίοτε θα γίνουμε αρκετά πνιγηροί ή κτητικοί, υπερβολικά προστατευτικοί ή πιεστικοί για να βιώσουμε ασφάλεια ή να την προσφέρουμε σε όσους αγαπάμε. Ας αποφύγουμε την συναισθηματική εξάρτηση.
Διαισθητικά σχεδόν, νιώθουμε αυτό που νιώθουν όσοι έχουν πόνο, πίκρα, αδυναμία, αλλά και όσοι συνδέονται με μας, με δεσμούς αγάπης.

Θα μας αρέσει η ηρεμία, η γαλήνη, η οικεία ατμόσφαιρα, ο προσωπικός χρόνος και χώρος.
Είναι μία ενδιαφέρουσα περίοδος, κατά την οποία μαθαίνουμε στο «άγγιγμα» και στην ένωση με το περιβάλλον, εξοικειωνόμαστε με την ιδέα πως ο συνάνθρωπος, ελάχιστα διαφέρει από εμάς.
Τρέφουμε τον εαυτό μας με αγάπη, και τρέφουμε τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν με ζεστασιά και φροντίδα.
Ωστόσο, έχουμε δυσκολία να αποστασιοποιηθούμε αυτή την εποχή, κατά συνέπεια προσωποποιούμε ό,τι συμβαίνει.

Αφοσιωμένοι, θεωρούμε προσωπική υπόθεση τον πόνο των άλλων. Θα θεωρήσουμε πως ανήκουμε σε μία «μεγάλη οικογένεια», που δεν είναι οπωσδήποτε η φυσική οικογένεια.
Άλλοτε πάλι, θωρακίζουμε υπερβολικά τον εαυτό μας, δείχνοντας μία σκληρή εικόνα προς τους άλλους.

Μπορεί να στραφούμε προς τις παραδοσιακές αξίες, με ενδιαφέρον και ένθερμη υποστήριξη. Να γίνουμε δημιουργικοί, παραγωγικοί, αποδοτικοί στο έργο μας. Κατά συνέπεια, να αναπτύξουμε την οικονομική μας δυνατότητα, ή να φροντίσουμε καλύτερα τα οικονομικά μας.

Φροντίζουμε τα οικονομικά μας, ή τουλάχιστον στρέφουμε προς αυτή την κατεύθυνση την σκέψη μας. Δύσκολα όμως θα έχουμε σταθερότητα και μπορεί να αντιδράσουμε άμεσα, για να προλάβουμε διαρροή των χρημάτων. Βασική μας έγνοια θα είναι η διασφάλιση των προσωπικών αναγκών.

Το συναίσθημα μας ωθεί να αντιδράσουμε παρορμητικά, άμεσα, έντονα, καταλυτικά, πάντα με ευαισθησία όμως. Οι όψεις που σχηματίζονται αυτή την εποχή προς την Αφροδίτη, περιγράφουν σε ένα μήνα εκλείψεων και ανάδρομου Ερμή, τις λεπτομέρειες των διακυμάνσεων της ψυχής.

Σημαντικές όψεις με την Αφροδίτη θα έχουμε:

11 Αυγούστου: εξάγωνο προς τον Ερμή
Όμορφες συναντήσεις, ευγενικές σχέσεις, με στοργή και τρυφερότητα

11 -12 Αυγούστου: τρίγωνο προς τον Ποσειδώνα
Καλλιτεχνική και ρομαντική διάθεση, τρυφερότητα και ευαισθησίες εκφράζονται. Δεν αποκλείεται ένας πλατωνικός έρωτας ή μία όμορφη γνωριμία.

15 Αυγούστου: αντίθεση προς τον Πλούτωνα
Συναισθηματική ένταξη, έντονα πάθη, ζήλια, κτητικότητα ή και πιθανή ρήξη. Προσοχή σε απώλεια οικονομική.

17 Αυγούστου: τετράγωνο προς τον Δία
Απαιτήσεις συναισθηματικές, κυρίως εν μέσω εκλείψεων. Ωστόσο, μπορεί να προκύψει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία, ή να πάρουμε απόφαση για μία αξιόλογη σχέση, αν συντελούν παράγοντες του ατομικού ωροσκοπίου. Προσοχή στις δαπάνες και στην υπερβολή στο συναίσθημα ή την φροντίδα.

24 – 25 Αυγούστου: τετράγωνο προς τον Ουρανό και τρίγωνο προς τον Χείρωνα
Κεραυνοβόλα αισθήματα, έντονες σχέσεις, πάθη, ζήλια και έκρυθμη κατάσταση, που όμως βγάζει στην επιφάνεια παράπονα του χθες, ή λύνει τελικά τις διαφορές, με ανατροπή και απελευθέρωση. Η θεραπευτική οδός είναι μέσω της βαθύτερης κατανόησης, της προσωπικής εξέλιξης, και της αυτοπροστασίας.

Ας βιώσουμε πρόθυμα κάθε εναλλαγή, τις συγκινήσεις, καθώς μέσω αυτών, η ψυχή εξελίσσεται.

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Φωτεινές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η λάμψη σας έλκει ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αλλά παράλληλα και ζήλια και αθέμιτο ανταγωνισμό. Προσπαθήστε να είστε διορατικοί και με αφυπνισμένο το ένστικτο.
Αποφύγετε όμως αντιπαραθέσεις για ανούσια θέματα και λεπτομέρειες που δεν αξίζουν τον κόπο, αυτή την εποχή. Οξύτητα, αντιπαραθέσεις, αντιδράσεις, λεκτικές προστριβές θα φέρουν μία προσωρινή αναστάτωση.
Μέσα στην οικογένειά σας, θα υπάρχει τάση για αυτονομία και ίσως κάποια δυσκολία στην προσέγγιση και στην επαφή. Ίσως μάλιστα επιθυμήσετε να κάνετε μία αλλαγή σπιτιού.
Κάποια χρήματα που θέλετε να επενδύσετε, θα πρέπει να προγραμματιστούν με σκέψη κι όχι ρίσκο. Έχετε μία ιδιαίτερη εύνοια αυτή την περίοδο αλλά με βήματα σταθερά και προσγειωμένοι πάντα.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ακολουθείστε το ένστικτό σας και την διορατικότητά σας. Νέες συναντήσεις ή γνωριμίες σας ενθουσιάζουν και σας κάνουν να περιμένετε μία νέα σελίδα στη ζωή σας. Μην βιαστείτε όμως για να συμφωνήσετε με τις προτάσεις αυτής της εποχής. Διαπραγματευθείτε με υπομονή και δώστε λίγο χρόνο.
Ένας άνθρωπος που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, σας γεμίζει όνειρα και σας κάνει χαρούμενους στο οικείο περιβάλλον.
Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για οριστικές αποφάσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, θα υπάρχουν περιπέτειες που πιθανόν δεν κρατούν πολύ, προς το παρόν. Η σύγκρουση προκαλείται από το άμεσο περιβάλλον. Προσοχή στην οδήγηση.
Με τον κυβερνήτη σας Αφροδίτη σε ευνοϊκή θέση προς το ζώδιό σας, μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας,, να στοχεύσετε σε νέες γνωριμίες και να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια πλέον, έχουν περιοριστεί αισθητά.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Αν και αισθάνεστε πως χάνονται κάποια δεδομένα σας, ή δεν μπορείτε να εξηγήσετε τι αγαπάτε πιο πολύ, είναι σημαντικό να κάνετε μία αλλαγή στη ζωή σας, δίχως να ρισκάρετε τα πάντα. Ανακαλύψτε όμως, τι αξίζει περισσότερο για σας. Μην βιαστείτε για αποφάσεις ή ρήξη.
Επιδιώξτε να μην δίνεστε με υπερβολή, ή να μην υποχωρείτε σε διαρκείς απαιτήσεις των άλλων προς εσάς. Αυτό το διάστημα καλείστε να αποδείξετε την προσαρμοστικότητα, τη διπλωματία και την υπομονή που έχετε.
Ό,τι έχει αξία για σας, γίνεται σημαντικό και πρωτεύον. Άνθρωποι που είναι πολύτιμοι, σας ενδιαφέρουν και αφήνετε την λογική κατά μέρος, για χάρη τους.
Το ενδιαφέρον στρέφεται προς το εισόδημά σας, καθώς απαιτείται να γίνει ένα ξεκίνημα, αλλά ακόμη δεν θα είναι σαφής ο τρόπος. Θα πείθετε με την ευγένειά σας και θα περνάτε τις ιδέες σας πιο εύκολα. Ας επιδιώξετε την συνεργασία, αλλά μην κάνετε ένα ριψοκίνδυνο βήμα. Δεν αποκλείεται, να σας ενθαρρύνει η οικογένειά σας, για να βρεθούν λύσεις για τα οικονομικά σας.

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας κάνει περισσότερο εκφραστικούς συναισθηματικά. Αλλά με διακυμάνσεις ξαφνικές. Μην διστάσετε να αναγνωρίσετε λάθη του χθες, να αναθεωρήσετε απόψεις και να οδηγηθείτε σε καινοτομίες. Είναι στο χέρι σας. Το βάρος της ευθύνης πέφτει σε σας και ο χειρισμός είναι λεπτός. Παρορμητικές κινήσεις δεν θα ωφελήσουν και θα είστε σε εγρήγορση και εκνευρισμό.
Θυμηθείτε όμως πως κατά διαστήματα, η σύγκρουση των πλανητών έχει σύνδεση με έντονες συγκινήσεις. Άρα μπορεί να επιτευχθεί ένα καλό αποτέλεσμα, αν είστε προσεκτικοί σε κάθε βήμα!
Τα όνειρα σας θα σας απασχολήσουν , το ίδιο και οι επιλογές στα επαγγελματικά σας. Πρέπει να προσγειωθείτε και να γίνετε πιο πρακτικοί. Μην επιτρέπετε σε άλλους να πληγώνουν τις ευαισθησίες σας και ασχοληθείτε με τον διαλογισμό αλλά και την αυτοσυγκέντρωση.
Η υγεία δεν πρέπει να παραμεληθεί, αντίθετα μπορείτε να θεραπεύσετε άνετα αυτό το διάστημα ευαισθησίες σας.

Λέων (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Στροφή προς τον βαθύτερο εσωτερικό σας κόσμο, εκεί που δεν τολμάτε να αγγίξετε τα όνειρά σας και τις βιωματικές σας εμπειρίες, με συγκίνηση και τρυφερά συναισθήματα. Αποφασίστε να δώσετε ένα ερέθισμα και αντλήστε από τα ταλέντα σας την δύναμη για να προχωρήσετε.
Κάποιες ρομαντικές ιδέες, μπορείτε να τις μοιραστείτε με φίλους, αλλά ενδέχεται να σας αποθαρρύνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με δικούς τους δισταγμούς, ενισχύοντας την δική σας ανασφάλεια. Θα ήταν σημαντικό να μην κάνετε ξανά το ίδιο λάθος της καθυστέρησης.
Ξεκινά μία νέα ενδιαφέρουσα περίοδος και σύντομα θα πρέπει να φανείτε το ίδιο δυναμικοί, όσο και σταθεροί. Προς το παρόν, θα αντιληφθείτε τις συγκινήσεις που κρύβετε βαθιά μέσα σας. Υλοποιήστε τα σχέδιά σας σταδιακά, αρκεί να έχετε τώρα νέες ιδέες για τα οράματά σας. Έχετε τον απαραίτητο ρυθμό για να προχωρήσετε και να κάνετε όμορφα σχέδια για το μέλλον, που όμως θα αρχίσουν να υλοποιούνται πλέον.
Θα είστε αναποφάσιστοι σχετικά με τις επιλογές σας και πρέπει να αποφύγετε τις ρήξεις και την ζήλια στον εργασιακό σας χώρο.

Παρθένος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Θα είστε ικανοί να βρείτε συνοδοιπόρους και θα συναντήσετε αγαπημένους φίλους που θα εντυπωσιαστούν από την ζεστασιά και την παρόρμησή σας. Μην είστε όμως καυστικοί και ευερέθιστοι. Προγραμματίστε σωστά.
Παρά την δυνατότητα για γνωριμίες και φιλίες, δεν προχωρούν τα σχέδιά σας άμεσα και ίσως αισθανθείτε ενοχλημένοι. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μετριάστε την επικοινωνιακή σας παρόρμηση. Η ευελιξία και προσαρμοστικότητα θα πρέπει να είναι σύμβουλοί σας, ώστε να λειτουργήσετε σωστά την περίοδο αυτή. Σχόλια και κριτική θα ενοχλούν, αλλά και θα ενοχλείστε κι εσείς.
Οι σχέσεις με το περιβάλλον της καριέρας σας, απαιτούν προσεκτικά βήματα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε την ευθεία αντιπαράθεση, παρά τις προκλήσεις, αναζητώντας ένα τρόπο ευγενικό στην επίλυση διαφορών. Μην πιέζετε απαιτητικά αλλά και μην αντιδράτε έντονα στις απαιτήσεις των άλλων.

Ζυγός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Είστε παρορμητικοί και μπορείτε να κάνετε πολλά μέσα από τα ταλέντα και τις γνώσεις σας. Το όνομά σας και η φήμη σας εξαπλώνεται, ειδικά αν έχετε ήδη καλλιεργήσει την εικόνα σας στο παρελθόν. Θα έχετε αξιόλογους συνεργάτες, ή θα σας προταθεί μία σημαντική συνεργασία, αν συναινεί και το ατομικό σας ωροσκόπιο.
Με την Αφροδίτη, κυβερνήτη σας, σε ένα ζώδιο ευαίσθητο, επιδιώκετε μία πιο τρυφερή προσωπική ζωή. Μπορείτε να βιώσετε όμορφες στιγμές, αλλά ας μην επενδύσετε σε μακροχρόνιους στόχους. Υπάρχει ένταση που ελλοχεύει. Ό,τι είναι άμεσο, δεν είναι «πολλά υποσχόμενο».
Θα έχετε όμορφες δημιουργικές ιδέες αυτές τις ημέρες, θα βοηθήσουν στην ολοκλήρωση ή βελτίωση του έργου σας και θα προσφέρουν στη δουλειά σας ποιότητα. Θα φανείτε αγαπητοί στις κοινωνικές σχέσεις, προσιτοί και ενδιαφέροντες. Εκμεταλλευτείτε το!
Ωστόσο, υπάρχει ανταγωνισμός και ζήλια προς το πρόσωπό σας, λόγω της λάμψης που εκπέμπετε.

Σκορπιός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Με την Αφροδίτη να ευνοεί το ζώδιό σας αυτή την εποχή, έχετε ευοίωνες προοπτικές, είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και επιθυμία να ανοίξετε νέους ορίζοντες μέσω των συγκινήσεων. Στην γνώση, στην αναζήτηση αλλά και σε ένα ταξίδι, υπάρχουν θετικές προοπτικές. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και μην διστάζετε. Ακόμη κι αν παρουσιάζονται ορισμένες καθυστερήσεις, προγραμματίστε τα σχέδιά σας και επιμείνετε.
Μην είστε ανοιχτοί με όσους δεν έχετε ελέγξει για την αξιοπιστία τους. Καραδοκούν να σας εκμεταλλευτούν στον επαγγελματικό τομέα.
Καθώς θα πρέπει να οργανωθείτε για να προοδεύσετε σε γνώση, σπουδές, ειδίκευση ή κάποια ανοίγματα επαγγελματικά.
Συγκρούσεις μπορεί να φανούν στον ορίζοντα και η ζήλια ή ο ανταγωνισμός ίσως είναι με κινήσεις που δηλώνουν δογματισμό και εκδικητικότητα.
Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

Τοξότης (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Για σας, η Αφροδίτη στον Καρκίνο, τονίζει τις προσωπικές ανασφάλειες και τις αδυναμίες, προκειμένου να σας κάνει να πάρετε αποφάσεις και πρωτοβουλίες, δίχως να περιμένετε να το κάνουν άλλοι για λογαριασμό σας.
Ανακαλύπτετε το ταλέντο της δημιουργικότητάς σας. Αλλά προς στιγμήν, είστε λίγο ανασφαλείς και δεν προχωράτε άμεσα.
Δοκιμάστε τις αντοχές σας στην ταχύτητα, αμεσότητα και ετοιμότητα στον τομέα της καριέρας. Προβάλλετε το έργο σας με νέες ιδέες, ή με την βοήθεια της τεχνολογίας ή εκπλήσσοντας το περιβάλλον σας.
Στα οικονομικά και στις επενδύσεις δεν υπάρχει άμεσο αποτέλεσμα. Κινηθείτε μόνο με μακροχρόνια σχέδια κι όχι άμεσες απολαβές. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε χρέη, καθώς οι συνθήκες διευκολύνουν και προτείνονται λύσεις.

Αιγόκερως (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ενδιαφέρουσα περίοδος για σας, αφού θα υπάρξουν στην πορεία άτομα που θα έρθουν κοντά σας, προκειμένου να σας ωθήσουν σε νέες ιδέες, νέες προοπτικές και μία επαναστατική διάθεση αλλαγής. Καθώς όλα πρέπει να περνούν από την συνεργασία, μην είστε διασπαστικοί ή αντιδραστικοί απέναντι σε προτάσεις που …σας ξεβολεύουν. Δεν γίνεται να είστε συμπαθείς σε όλους, προσπαθήστε να είστε ανανεωτικοί και προοδευτικοί για να έχετε νέες ευκαιρίες ζωής.
Θα είστε συμπονετικοί και μπορεί να σας παρασύρουν ευαισθησίες προς αδύναμα άτομα, με συνέπεια να παραμελείτε τον εαυτό σας. Προσοχή λοιπόν!
Δεν μπορείτε να ευχαριστείτε όλες τις πλευρές κάνοντας συμβιβασμούς διαρκώς. Αυτό είναι ένα μάθημα. Το δεύτερο είναι πως αν έχετε ενοχλήσει κάποιους ανθρώπους, τώρα προσπαθούν να σας ταλαιπωρήσουν με τη σειρά τους. Ας είστε προσεκτικοί

Υδροχόος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Αφροδίτη σας φέρνει αντιμέτωπους με τις προσωπικές σας ανάγκες και σας κάνει να προκαλέσετε μία αλλαγή στη ζωή σας. Βαθιά ριζωμένες σταθερές αξίες στις υποχρεώσεις ή στην δομή της ζωής σας, αλλάζουν και θέλετε να επαναστατήσετε ενάντια σε «πιστεύω» ή πεποιθήσεις που επίμονα διατηρήσατε για καιρό.
Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι χρήσιμο να ακολουθήσετε την αλλαγή. Προσαρμοστείτε και θα διαπιστώσετε πως νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας και την κάνουν πιο ενδιαφέρουσα. Ας είστε πιο επιμελείς στην υγεία σας, καθώς σωματοποιείτε τις συναισθηματικές εξάρσεις ή διακυμάνσεις.
Αποφύγετε να υποσχεθείτε πολλά στις συνεργασίες και να έχετε επιφύλαξη για τις απολαβές. Υπάρχει ένα δύσκολο κλίμα στην καθημερινότητα με αντιδράσεις από άτομα με τα οποία αναπτύξατε οικειότητα. Ωστόσο, μπορείτε να ρυθμίσετε τις δυσκολίες με φωτεινές επιλογές.

Ιχθείς (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Νέες συγκινήσεις και νέες δημιουργικές ιδέες φέρνει η Αφροδίτη στον Καρκίνο, στη ζωή σας. Δώστε την ευκαιρία για ένα καινούργιο ξεκίνημα, όπως και για αρκετές νέες προδιαθέσεις για χαρά, διασκέδαση, ψυχαγωγία και χόμπι. Μοιραστείτε τον χρόνο σας με άτομα που είναι άνετα και αρκετά προοδευτικά και καινοτόμα στη ζωή τους. Θα τα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα.
Προσοχή στην κριτική που μπορεί να σας ασκήσουν οικεία σας πρόσωπα ή ακόμη περισσότερο, στην επιδίωξη να ανακατευθούν στις προσωπικές σας υποθέσεις. Είναι ενδεχόμενο να παρασυρθείτε από ξαφνικές κατακτήσεις στην αισθηματική σας ζωή.
Κάθε ξεκίνημα συναισθηματικό, δεν είναι σίγουρο πως θα έχει διάρκεια. Η ρήξη ελλοχεύει με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους, σε ένα συλλογικό περιβάλλον.
Κάποιες φιλίες ή η σημαντική σας σχέση, απαιτούν αναθεώρηση. Αν διαπιστώσετε πως υπάρχει κοινός στόχος, θα ξεχωρίσετε με πρωτοπόρες ιδέες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
101 - 88
ΜΠΑ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;