Ηλεκτρονικό Εισιτήριο: Νέα ημερομηνία- Πότε μπαίνει σε εφαρμογή στα ΜΜΜ;
Δείτε αναλυτικά!

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τα “Νέα” από την 1η Αυγούστου θα λειτουργούν τα πάντα για το ηλεκτρονικό εισιτήριο εκτός από το άνοιγμα και το κλείσιμο των πυλών στους σταθμούς του Μετρό και του ΗΣΑΠ.
«Αυτό συμβαίνει γιατί η Αττικό Μετρό δεν έχει προχωρήσει στη διασύνδεση των πυλών με τα συστήματα πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας», αναφέρεται σχετικά.
Επιπλέον, δεν υπάρχει αρκετό προσωπικό για την περίοδο συνύπαρξης του ηλεκτρονικού με το χάρτινο εισιτήριο, δεν έχουν μοιραστεί POS σε όλα τα σημεία πώλησης ηλεκτρονικών εισιτηρίων, ενώ παραμένει και η εκκρεμότητα με τα προσωπικά δεδομένα στις κάρτες.
Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, το Υπουργείο Υποδομών προβληματίζεται με δύο κύρια ζητήματα: Το πρώτο αφορά στην ιδιαίτερα αυξημένη λαθρεπιβίβαση που σύμφωνα με εκτιμήσεις αγγίζει το 20% για τα λεωφορεία και το 10% για το Μετρό.
Το δεύτερο αφορά στη δράση κυκλωμάτων επιτηδείων, οι οποίοι διακινούν κατά εκατοντάδες πλαστά χάρτινα εισιτήρια. Όπως επισημαίνουν οι αρμόδιοι, τα διαφυγόντα κέρδη από την πρακτική αυτή αγγίζουν έως και τα 35 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;