Δύο Ξένοι: Δες εδώ το απαγορευμένο επεισόδιο - Γιατί κόπηκε;
O απόλυτος εξευτελισμός της Μαρίνας!

Είναι το επεισόδιο που ο Κωνσταντίνος Μαρκοράς πάει στο σπίτι της Μαρίνας μεθυσμένος και τη κράζει διότι μαθαίνει πως το παιδί είναι του Αίαντα και όχι δικό τους! Αν και η συνέχεια είναι αρκετά ανατρεπτική ως προς το παιδί, το επεισόδιο θεωρείτε από τα καλύτερα!

Αργότερα απαγορεύτηκε και δεν ξανάπαιξε στη τηλεόραση, διότι οι πρωταγωνιστές «ρίχνουν καντήλια». Έπαιξε μόνο στη πρεμιέρα και ποτέ σε επανάληψη!

Δύο Ξένοι είναι ρομαντική κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτριου Αποστόλου που προβλήθηκε στο Mega Channel την περίοδο 1997 – 1999. Η σειρά παρουσιάζει την ανάπτυξη και εξέλιξη μιας ερωτικής σχέσης μεταξύ μιας λαϊκής και χαμηλής μόρφωσης νεαρής γυναίκας, παρουσιάστριας τηλεοπτικής εκπομπής ελαφρού περιεχομένου, και ενός καθηγητή δράματος με έντονα υπεροπτικές αρχές και εσωστρεφή προσωπικότητα.

Οι καλύτερες ατάκες:

► Κι αν είμαι τύφλα είναι γιατί θα ήθελα να πω στη μόνη γυναίκα που αγάπησα, πόσο τη σιχαίνομαι.

► Άσε κοριτσάκι τι είμαι εγώ, άσε, εγώ είμαι, εγώ είμαι, ξέρω τι είμαι εγώ, εγώ είμαι καψούρης με ένα τσόλι που δε μπορεί να το βγάλει από το μυαλό του. Που, που, που ψάχνει να βρει που στο διάολο έκανε λάθος. Και ξες κάτι; Άρχιζα να πιστεύω ο μαλάκας ότι σε έκανα δυστυχισμένη.

► Μανταμίτσα, έπρεπε να εξηγηθείς από την αρχή: «Τα μεγάλα λόγια φτάνουν μέχρι την άκρη του κρεβατιού μου.. Και μόλις σηκωθώ, ξεχάστε τα»

► -Μη μου το κάνεις αυτό. -Ααα έλα έλα παίξτο παίξτο παίξτο κι αυτό το παιχνιδάκι, παίξτο κι αυτό το εργάκι, παίξτο γιατί τόσες πρόβες κάναμε άλλωστε. Αλλά ξέρεις; Εγώ δε σε πιστεύω γιατί εγώ στο έμαθα αυτό. Αυτά στους άλλους. Στους άλλους που δε μπορούν να σε κοιτάξουν στα μάτια.

► Όσο πουτάνα και να ‘σαι, θα θυμάσαι έναν γελοίο που σε έμαθε να βλέπεις λίγο πιο πέρα απ’ την σκιά σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
 0