O Christopher Nolan αποκάλυψε γιατί καλύπτει πάντα το πρόσωπο του Tom Hardy στις ταινίες!
Και όμως υπάρχει μια εξήγηση.

H αλήθεια είναι πως η κατάσταση με τον αγαπημένο Tom έχει ξεφύγει.

Έχει μια εμφανή τάση να παίζει χαρακτήρες των οποίων το μεγαλύτερο μέρος τους προσώπου τους μένει καλυμμένο για όλη, ή σχεδόν όλη, την ταινία.

Όπως είπε ο σκηνοθέτης στο Press Association: «Ήμουν εξαιρετικά ενθουσιασμένος με αυτό που έκανε στο The Dark Knight Rises, μόνο με δυο μάτια και δυο φρύδια και λίγο μέτωπο, οπότε σκέφτηκα, ας δούμε τι μπορεί να κάνει χωρίς καθόλου μέτωπο, χωρίς πραγματικά φρύδια και ίσως με ένα μάτι».

«Φυσικά ο Tom, όντας ο άνθρωπος που είναι, αυτό που κάνει παίζοντας με ένα μάτι είναι πολύ ανώτερο από ότι μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε άλλος με ολόκληρο το σώμα του, γιατί αυτό είναι το ασύγκριτο ταλέντο αυτού του ανθρώπου, είναι συναρπαστικός», προσθέτει ο Nolan.

«Δεν γράφω έχοντας τους ηθοποιούς στο μυαλό μου, επειδή πιστεύω πως κάπως τους αδικεί. Αλλά μόλις το τέλειωσα (σ.σ. το σενάριο του Dunkirk), μπορούσα να δω μόνο τον Tom σε αυτό το ρόλο. Οπότε τον πήρα τηλέφωνο και τον ικέτευσα… με αξιοπρεπή τρόπο». «Έχει τα πιο εκφραστικά μάτια. Μπορεί να καθηλώσει το κοινό σε μια σκηνή με τον πιο καταπληκτικό τρόπο, ακόμα και με το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου του καλυμμένο», προσθέτει ο Nolan.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;