Και όμως ο Bill Gates δεν είναι πλέον ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο!
Απίστευτο!

Ο διευθύνων σύμβουλος της Amazon, Jeff Bezos, ξεπέρασε τον Bill Gates και τώρα είναι για πρώτη φορά, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο!

Η περιουσία του  ξεπερνά τα 90 δισεκατομμύρια δολάρια όπως αναφέρει το περιοδικό Forbes.

Όταν οι αγορές άνοιξαν την Πέμπτη, ο Bezos είχε καθαρή αξία περιουσίας 90,6 δισεκατομμύρια δολάρια, κερδίζοντας 500 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από τον ιδρυτή της Microsoft Μπιλ Γκέιτς. Η μετοχή της Amazon κέρδισε 1,6% την Πέμπτη, προσθέτοντας 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια στην καθαρή αξία της περιουσίας του Bezos. Αυτό ήταν αρκετό για να τον βάλει μπροστά από τον Gates. Το Forbes άρχισε να παρακολουθεί την περιουσιακή κατάσταση των δισεκατομμυριούχων σε όλο τον κόσμο το 1987.

Ο Bezos είναι πλέον ο έβδομος άνθρωπος από τότε, που κατέχει τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο και ο τρίτος Αμερικανός στην κορυφή της παγκόσμιας τάξης, μετά από τον Gates και τον Warren Buffett.

Ο Τζέφρυ Μπέζος γεννημένος στις 12 Ιανουαρίου 1964, είναι Αμερικανός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης της εταιρείας Amazon.com, της μεγαλύτερης στον κόσμο από την άποψη του κύκλου εργασιών από την πώληση αγαθών και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύοθ.

Γεννήθηκε σστην πόλη Αλμπουκέρκη του Νέου Μεξικού των ΗΠΑ. Το αρχικό του όνομα ήταν Τζέφρι Πρέστον Γιόργκενσεν

Το επώνυμο Μπέζος το πήρε από τον δεύτερο σύζυγο της μητέρας του, τον Κουβανό Μιγκέλ Μπέζος. Ξεκίνησε να σπουδάζει Φυσική στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον, αλλά τελικά αποφοίτησε με πτυχίο μηχανολόγου το 1986

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;