Βρέθηκε ζευγάρι που είχε εξαφανιστεί πριν 75 χρόνια στις Άλπεις!
Το "παγωμένο ζευγάρι" έμεινε μουμιοποιημένο από το 1942!

Οι Marcelin και Francine Dumoulin, γονείς 7 παιδιών από την Ελβετία, πήγαν να ταΐσουν τις αγελάδες τους κάπου στην περιοχή το 1942 κι έκτοτε εξαφανίστηκαν.

Τα τέλεια διατηρημένα σώματα του κυρίου και της κυρίας Dumoulin ανακαλύφθηκαν σε έναν παγετώνα στην Ελβετία, 2615 μέτρα πάνω από την θάλασσα. Τα σώματα του άνδρα και της γυναίκας, που ήταν 40 και 37 ετών αντίστοιχα την εποχή της εξαφάνισης τους, βρέθηκαν το ένα κοντά στο άλλο από έναν εργαζόμενο πάνω από το Les Diablerets resort.

Βρέθηκαν φορώντας ακόμη ρούχα της εποχής του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου με ένα σακίδιο, ένα ρολόι, ένα βιβλίο και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

“Ο εξοπλισμός που βρέθηκε πάνω τους υποδεικνύει πως αυτοί οι άνθρωποι ήταν θύματα ενός ατυχήματος πριν δεκάδες χρόνια,” αναφέρει η ελβετική αστυνομία σε δήλωση της.

Η αστυνομία θα στείλει τα σώματα για τεστ DNA ώστε να επιβεβαιωθει πως είναι εκείνα του κ. Dumoulin, παπουτσή, και της κ. Dumoulin, δασκάλας.

“Σκεφτόμαστε πως πρέπει να έπεσαν σε ένα ρήγμα και να έμειναν εκεί για δεκαετίες,” αναφέρει ο χειριστής του lift για το σκι, Bernhard Tschannen. “Και όσο ο παγετώνας υποχωρούσε, αποκάλυψε τα σώματα τους”.

Η ανακάλυψη έδωσε επιτέλους μια απάντηση στα ερωτήματα των δυο από τα εφτά παιδιά τους που ζουν σήμερα, την Marceline και την Monique, που χωρίστηκαν και έζησαν με άλλες οικογένειες όταν η αναζήτηση για τους γονείς τους αποδείχτηκε άκαρπη.

“Μπορώ να πω πως έπειτα από 75 χρόνια αναμονής για αυτά τα νέα, ηρεμώ που τα ακούω”, αναφέρει η κ. Udry-Dumoulin, που ήταν 4 ετών όταν οι γονείς της εξαφανίστηκαν.

Εικόνες: news.com

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;