Πορνογραφικά έπιπλα , 23 εραστές και μια αυτοκρατορία - Η ιστορία μιας ζωηρής βασίλισσας !
Ποιος θα ήθελε τέτοια έπιπλα;

Η Αικατερίνη Β΄ της Ρωσίας, η επονομαζόμενη Μεγάλη, ήταν αυτοκράτειρα της Ρωσίας, γερμανικής καταγωγής. Η πολιτική της συνδέθηκε στενά με την αναγέννηση του ελληνικού βίου λόγω της συνθήκης Κιουτσούκ-Καϊναρτζή.

Το 1744, σε ηλικία 15 χρονών, προσκλήθηκε από την Ρωσίδα Αυτοκράτειρα Ελισάβετ στην Αγία Πετρούπολη με σκοπό να παντρευτεί τον διάδοχο του ρωσικού θρόνου Πέτρο Φιόντοροβιτς του Χολστάιν. Η επιλογή της πριγκίπισσας Σοφίας ως υποψήφιας νύφης του διαδόχου ήταν αποτέλεσμα των διπλωματικών ενεργειών του Αυτοκράτορα Φρειδερίκου Β΄ της Πρωσίας.

Στις 21 Αυγούστου παντρεύεται το Μέγα Δούκα Πέτρο Γ΄. Ο γάμος της σταδιακά αποδείχτηκε ανεπιτυχής αφού ο διάδοχος του θρόνου Πέτρος Γ΄ ασχολιόταν μόνο με το κυνήγι και παραμελούσε την αυτοκράτειρα. Το χάσμα ανάμεσα τους ήταν τόσο μεγάλο που επί 9 χρόνια δεν είχαν σεξουαλικές σχέσεις.

Για εννιά χρόνια η Αικατερίνη Β΄ ήταν υποχρεωμένη να παραμένει κλεισμένη στα ανάκτορα ενώ δεν της επιτρεπόταν η αλληλογραφία με τους συγγενείς της. Αναγκάστηκε λοιπόν, προκειμένου να βρει μια συντροφιά, να καταφύγει στην ανάγνωση βιβλίων.

Το 1754 η Αικατερίνη έμεινε έγκυος και γέννησε έναν γιο, τον Παύλο. Βέβαια οι φήμες οργίαζαν σχετικά με την πατρότητα του παιδιού αφού κανείς δεν πίστευε ότι πατέρας του παιδιού ήταν ο Πέτρος.

Με τον καιρό η πριγκίπισσα Αικατερίνη άρχισε να δικτυώνεται στο παλάτι και να συνάπτει φιλικές σχέσεις με αυλικούς και υπουργούς όπως ο καγκελάριος Μπεστούζεφ-Ριούμιν. Μαζί με τον καγκελάριο οργάνωσαν αυλική συνωμοσία, η οποία απέτυχε το 1758 και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του ο Καγκελαρίος Μπεστούζεφ-Ριούμιν ενώ η Αικατερίνη μόλις που κατάφερε να γλιτώσει τη δυσμένεια.

Η Αικατερίνη Β΄ ήταν μελαχρινή, μέσου ύψους. Συνδύασε την υψηλή νοημοσύνη, την εκπαίδευση, την πολιτική ικανότητα και τη δέσμευση για το «ελεύθερο έρωτα». Η Αικατερίνη Β΄ είχε πολλούς εραστές, των οποίων ο αριθμός έφθανε στα 23 άτομα. Οι πιο διάσημοι από αυτούς ήταν ο Σεργκέι Σαλτικόφ, ο Γκριγκόρι Ορλόφ, ο υπολοχαγός Βασίλτσικοφ, ο Ποτέμκιν, ο Ουσάρος Ζόριτς, Λάνσκι, και ο Πλάτων Ζούμποφ, ο οποίος στη συνέχεια έγινε Στρατηγός. Με τον Ποτέμκιν, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η Αικατερίνη Β΄ παντρεύτηκε κρυφά (το 1775). Μετά το 1762 σχεδίαζε να παντρευτεί τον Ορλόφ, κάτι που δεν έγινε.

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια σχετικά με εκείνη είναι οι κρυμμένες αίθουσες που βρέθηκαν στο παλάτι της.

Οι αίθουσες αυτές είναι φτιαγμένες ειδικά για σεξουαλικά όργια και διχάζουν εδώ και δεκαετίες τους ιστορικούς.

Στις εικόνες που έχουν διασωθεί από τον χώρο βλέπουμε πορνογραφικά έπιπλα, διακοσμημένα με φαλλούς και σεξουαλικές σκηνές.\

Κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου λέγεται πως Σοβιετικοί στρατιώτες βρήκαν αυτά τα μυστικά δωμάτια, που ήταν γεμάτα με αυτά τα επιχρυσωμένα “είδη”.

Γενικότερα, η συλλογή ερωτικής τέχνης που ανήκε στον Βασιλικό Οίκο των Ρομανόφ είχε καταγραφεί αναλυτικά το 1930. Ωστόσο, ο κατάλογος αυτός έχει σήμερα χαθεί.

Οι φήμες λένε πως, πριν φτάσουν στην αυτοκράτειρα, οι νεαροί εραστές περνούσαν από «συνέντευξη».

Η βασική κυρία των τιμών κοιμόταν με τους επίδοξους εραστές για να εξετάσει τη σεξουαλική τους δεινότητα και τους έκανε ιδιαίτερα μαθήματα για τις προτιμήσεις της Αικατερίνης. Η θέση του «αγαπημένου» της αυτοκράτειρας ήταν περιζήτητη, γιατί η Αικατερίνη ήταν φοβερά γενναιόδωρη με τους εραστές της.

Τι απέγιναν, όμως, τα πορνογραφικά έπιπλα;

Το αίνιγμα, δυστυχώς, έχει παραμείνει.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1 
 2 
 0