Το Despacito δεν είναι για να
Τι προκάλεσε την αντίδραση των καλλιτεχνών του Despacito!

Ο Luis Fonsi και ο Daddy Yankee καταδίκασαν την Δευτέρα 25 Ιουλίου την παράνομη και “ατυχή” χρήση του τραγουδιού από τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαφούρο, για την προώθηση των εκλογών για την συντακτική συνέλευση.

«Το γεγονός ότι οικειοποιήθηκες παράνομα ένα τραγούδι δεν είναι τίποτα μπροστά στο έγκλημα που διαπράττεις και που έχεις διαπράξει στη Βενεζουέλα», έγραψε ο Daddy Yankee στον λογαριασμό του στο Instagram.

¿Qué se puede esperar? de una persona que le ha robado tantas vidas a jóvenes soñadores y a un pueblo que lo que busca es un mejor futuro para sus hijos. Que te apropies ilegalmente de una canción (Despacito), no se compara con el crimen que cometes y has cometido en Venezuela. Es una burla, no tan solo para mis hermanos venezolanos, sino para el mundo entero su régimen dictatorial. Con ese nefasto plan de mercadeo, usted solo continuará poniendo en evidencia su ideal fascista, que ha matado a cientos de héroes y más de 2000 heridos. Como co-autor del tema, también me uno a las expresiones de la co-autora de la canción "Despacito" @erikaender. #NoAprobado #BastaYa #venezuelalibre ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daddy Yankee (@daddyyankee) στις

«Αυτό το δικτατορικό καθεστώς είναι ένα αστείο, όχι μόνο για τους Βενεζουελάνους αδελφούς μου, αλλά επίσης για όλο τον κόσμο. Με αυτό το ατυχές διαφημιστικό κόλπο, συνεχίζετε μόνος σας να καθιστάτε προφανή τα φασιστικά σας ιδανικά», έγραψε ο Πορτορικάνος ράπερ.

Ο ράπερ αναφέρεται στην επιλογή του Μαδούρο να χρησιμοποιήσει το Despacito με αλλαγμένους στίχους.

Ο Μαδούρο εμφανίστηκε ενώπιον του κόσμου την Κυριακή και τραγούδησε σε ρυθμούς Despacito τα παρακάτω:

«Για την ενότητα και ειρήνη στη χώρα μας. Η συντακτική συνέλευση προχωρά μπροστά. Αργά, πάρε ένα ψηφοδέλτιο αντί για όπλα και εξέφρασε τις απόψεις σου ειρηνικά και ήρεμα».

Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας διεξάγει εκστρατεία για την προώθηση των εκλογών, που θα γίνουν την Κυριακή, για την επιλογή των μελών της συντακτικής συνέλευσης, ενώ η αντιπολίτευση καλεί σε μποϊκοτάζ.

«Ποτέ δεν με ρώτησε. Δεν του έδωσα άδεια να χρησιμοποιήσει ή να αλλάξει το Despacito για πολιτικούς σκοπούς», δήλωσε ο Luis Fonsi.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;