10 πράγματα που -κατά πάσα βεβαιότητα- θα δεις σε ένα ΣΩΣΤΟ EDM summer party!

Λίγο πριν φτιάξω τα πράγματά μου για την EDM παρτάρα που ετοιμάζει το CU-OnStage στο FarOut στην Ίο (ναι, αυτό που μόλις περιέγραψα, θα γίνει όντως) μετράω τις μέρες αντίστροφα και μονολογώ “Πωωωω, τι θα ζήσουμε πάλι”. Και στην ερώτηση “Τι θα ζήσεις ρε ψηλέ;” η απάντηση είναι μία. Ένα ΣΩΣΤΟ EDM summer party.

Που τι σημαίνει αυτό;

1. Τούμπανοι DJ’s. Χωρίς υπερβολές, χωρίς φαμφάρες και επιτηδευμένα sets. Έρχονται, παίζουν μουσικάρες και δεν μας αφήνουν στιγμή να χαλαρώσουμε! (btw, MAKJ θα έχει η παρτάρα στο FarOut. Επίσης το δεύτερο act το έχει διαλέξει το κοινό, οπότε καταλαβαίνεις πως δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια να πάει κάτι στραβά!)

2. Κόσμος που έχει έρθει για να χορέψει.  Εδώ δεν είμαστε σε μπαράκι που ενώ χορεύεις ενοχλείς (και ενοχλείσαι) από τις τρεις “σειρούλες” που κάνουν reunion και αναπολούν το στρατό. Σε ένα σωστό EDM summer party, όλοι γνωρίζουν που είναι. Και όταν λέμε όλοι, εννοούμε ΟΛΟΙ.

3. Ήχος που δεν αστειεύεται. Τα ηχεία στο τέρμα και το beat να σου κόβει τον ειρμό και να σε δονεί σύσσωμο.

4. Έκφραση και χαβαλές. Άνθρωποι που χορεύουν, είναι ακομπλεξάριστοι άνθρωποι. Για αυτό σκάνε όπως γουστάρουν. Εδώ μπορείς να δεις 40χρονους να φοράνε πιπίλα, 25χρονους ντυμένους ζέβρες και γυαλιά ηλίου νυχτιάτικα. Who cares?

5. Η θάλασσα γύρω μου. Γυαλιά ηλίου και μαγιό. Αν δεν φοράς αυτά τα δύο, τότε δεν είναι ΣΩΣΤΟ EDM summer party! Πριν, μετά και κατά τη διάρκεια ρίχνεις sober βουτιές δροσιάς και επιστρέφεις δριμύτερος.

6. Όμορφες παρουσίες από όλες τις γωνιές του πλανήτη. Μόνο μία γλώσσα επικοινωνίας, αυτή του σώματος aka του χορού! Ή περίπου τέλος πάντων…

7. Άνθρωποι που κάνουν μάταια Shazam. Γενικά δύσκολη πίστα το “πώς λέγεται αυτό το τραγούδι;” (darude sandstorm η μόνη απάντηση που τους αξίζει). Αλλά από τη στιγμή που ο dj βαράει τούμπανα, είναι λογικό να ψάχνεις αυτό:

8. Άνθρωποι να γίνονται περίγελος (ΜΗ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ). Αυτό περισσότερο είναι ένα κοινωνικού χαρακτήρα μήνυμα: Το πίνουμε, δεν μας πίνει. Μη χαλάς τη φάση για την παρέα και τους άλλους. Μάγκας είσαι όταν διασκεδάζεις υπεύθυνα. Επίσης, μην ξεχνάς πως νηφάλιος έχεις περισσότερες πιθανότητες to get lucky. 😉

9. Φαγητό και κατάλυμα σε walking distance. Διασκεδάζω ξέγνοιαστα και υπεύθυνα, σημαίνει πως όποτε γουστάρω, γυρνάω σπίτι με τα πόδια. Και στην Ίο, αυτό είναι το πιο εύκολο! Είτε στον Μυλοπότα, είτε στη χώρα. Βασιλιάς θα ‘σαι!

10. #summermoments. Αυτό. Μία εμπειρία που θα θυμάσαι για πάντα. Αυτό ξεχωρίζει ένα party, από ένα σωστό EDM summer party. Και το CU OnStage που θα γίνει στο FarOut την Τετάρτη 2 Αυγούστου έχει όλες τις προδιαγραφές να είναι ένα τέτοιο. Ραντεβού εκεί! 

#staytuned στο Facebook Page του CU όπου θα γίνει live ανταπόκριση από το Party στην Ίο, αλλά και όλα τα OnStage Events, που ακολουθούν το επόμενο διάστημα!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;