Amy Winehouse: Εντοπίστηκε ένα μοναδικό street art στο Croydon την επέτειο του θανάτου της!
Η Amy Winehouse έγινε παγκοσμίως γνωστή για τα δυναμικά της contralto φωνητικά και την εκλεκτική μίξη διάφορων μουσικών ειδών, συμπεριλαμβανομένων της σόουλ, τζαζ και Rhythm n Blues μουσικής σκηνής.

Το ντεμπούτο άλμπουμ της, Frank, απέσπασε θετικές κριτικές στο Ηνωμένο Βασίλειο και προτάθηκε για βραβείο Mercury.

To επόμενο άλμπουμ της Back To Black, που κυκλοφόρησε το 2006, προτάθηκε για έξι υποψηφιότητες των βραβείων Γκράμι και κέρδισε πέντε βραβεία, κατακτώντας το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες από γυναίκα καλλιτέχνιδα σε μία βραδιά, και κάνοντας έτσι την Winehouseτην πρώτη Βρετανίδα καλλιτέχνιδα η οποία κέρδισε πέντε βραβεία Γκράμι, συμπεριλαμβανομένων τριών βραβείων της κατηγορίας ”Μπιγκ Φορ” (Big Four, μουσικός όρος για τα τέσσερα πιο σημαντικά βραβεία Γκράμι: βραβείο για τον ”Δίσκο Της Χρονιάς”, βραβείο για την ”Ερμηνεία Της Χρονιάς”, βραβείο για τον ”Καλύτερο Πρωτοεμφανιζόμενο Καλλιτέχνη” και βραβείο για το ”Τραγούδι Της Χρονιάς”).

Η Winehouse βρέθηκε νεκρή στις 23 Ιουλίου 2011 στο σπίτι της στο Λονδίνο. Αιτία του θανάτου σύμφωνα με τους ιατροδικαστές ήταν υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μετά από περίοδο αποτοξίνωσης.

Η οικογένεια της Winehouse και φίλοι της παρακολούθησαν την κηδεία της στις 26 Ιουλίου. Το 2011, το άλμπουμ της Back To Black έγινε το πιο επιτυχημένο άλμπουμ του 21ου αιώνα σε πωλήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου.

Φέτος, 2017, κλείνουν 6 χρόνια από τον θάνατο της, τα οποία ο κόσμος δεν αφήνει να περάσουν απαρατήρητα. Μεταξύ των χιλιάδων φόρων τιμής που έγιναν στο όνομα της βρέθηκε το απίστευτο γκράφιτι του Bareface, ενός καλλιτέχνη που κρατάει την ταυτότητα του κρυμμένη από τον κόσμο.\

croydonadvertiser.co.uk

Ο Bareface συμμετείχε σε ένα project street art που οργανώθηκε από την γκαλερί RISE σε μια προσπάθεια να αναγνωριστούν τα ταλέντα του Croydon.

Χρησιμοποιώντας χαρτί για τεράστιες αφίσες, ο bareface κόλλησε ένα τεράστιο σχέδιο της Winejouse στο St George’s Walk τα χαράματα της Κυριακής.

Πρόκειται για μια συγκινητική κίνηση εις μνήμης της τραγουδίστριας του έργου που έχει αφήσει πίσω της μετά τον πρόωρο θάνατο της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;