H δήλωση του κιθαρίστα των Korn για τον Chester Bennington που εξόργισε τον κόσμο!
Ένα σχόλιο που κανείς δεν περίμενε πως θα κάνει!

Ολόκληρος ο πλανήτης έχει βυθιστεί στο πένθος στο άκουσμα του θανάτου του Chester Bennington. Μεταξύ αυτών, οι θαυμαστές, οι φίλοι αλλά και οικογένεια του τραγουδιστή, που ακόμη προσπαθούν να “χωνέψουν” τον χαμό του.

Η πιο “ιδιαίτερη” αντίδραση για τον θάνατο του τραγουδιστή των Linkin Park ανήκει στον κιθαρίστα των Korn, Brian «Head» Welch.

«Ειλικρινά, ο Τσέστερ είναι ένας παλιός φίλος με τον οποίο κάναμε παρέα πολλές φορές και έχω φίλους που είμαι πολύ κοντά του, αλλά αυτό με τσατίζει πραγματικά! Πως μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να στέλνουν αυτό το μήνυμα στα παιδιά τους και τους fan;! Βαρέθηκα αυτές τις μ@@@κίες αυτοκτονίας! Έχω παλέψει με την κατάθλιψη/ψυχική ασθένεια, και προσπαθώ να είμαι συμπονετικός, αλλά είναι δύσκολο όταν είσαι θυμωμένος! Αρκετά πια! Το να παρατάς τα παιδιά σου, του φαν, και τη ζωή είναι η δειλή διέξοδος!!! [sic] Λυπάμαι, γνωρίζω ότι τα φάρμακα και/ή το αλκοόλ μπορεί να έχουν παίξει ρόλο, το επεξεργάζομαι απλώς όπως όλοι μας και ξέρω ότι όλοι μας έχουμε μερικές ίδιες σκέψεις/συναισθήματα», έγραψε στο Facebook.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και επικρίσεων από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων, σε σημείο που ο κιθαρίστας αναγκάστηκε να δημοσιεύσει άλλο ένα ποστ σχετικά με το θέμα.

Στην νέα του ανάρτηση έγραφε πως δεν είχε σκοπό να ακουστεί αναίσθητος για τον τραγουδιστή, τόνιζε πως τον αγαπά αλλά πως θυμώνει με αυτή την κίνηση του. Παράλληλα, ανέφερε πως γνωρίζει ότι κάποτε μπορούσε να έχει βρεθεί στην θέση του.

Ο Chester Bennington έδωσε τέλος στην ζωή του την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017, σε ηλικία 41 ετών, αφήνοντας πίσω 6 παιδιά.

Ο θάνατος του επιβεβαιώθηκε από τον επικεφαλής επιχειρήσεων της ιατροδικαστικής υπηρεσίας του Λος Άντζελες.

 

 

Ο Bennington βρέθηκε κρεμασμένος στις 20 Ιουλίου, την ίδια μέρα με τα γενέθλια του τραγουδιστή των Soundgarden και Audioslave, Chris Cornell, με τον οποίο ήταν φίλοι. Ο Cornell αυτοκτόνησε με την ίδια μέθοδο τον περασμένο Μάιο.

Περισσότερα: Έφυγε από τη ζωή ο Chester Bennington των Linkin Park

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ
19 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΒΙΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;