Kαλοκαιρινή προσφορά POS από τη VivaWallet!
Χρεώσεις 20% χαμηλότερες από τις τράπεζες και συσκευή εντελώς δωρεάν, έως 31 Ιουλίου.

H VivaWallet  προσφέρει αυτό το καλοκαίρι το VivaWallet POS με χρεώσεις 20% χαμηλότερες από τις αντίστοιχες των τραπεζών και διαθέτει την τερματική συσκευή εντελώς δωρεάν. Η προσφορά είναι διαθέσιμη έως τις 31 Ιουλίου.

Το VivaWallet POS, προσφέρεται σε διαφορετικές επιτραπέζιες ή φορητές συσκευές που διασφαλίζουν γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης:
1. Η κλασική επιτραπέζια συσκευή ταμείου, Countertop POS, είναι ιδανική για επιχειρήσεις όπως καταστήματα, γραφεία, ιατρεία, ξενοδοχεία κλπ.
2. Η φορητή συσκευή Mobile POS είναι κατάλληλη για ελεύθερους επαγγελματίες, ταξί, τεχνίτες, διανομείς κλπ.
3. H πιο ευέλικτη ασύρματη συσκευή Wireless POS διευκολύνει εστιατόρια, καφετέριες, λαϊκές αγορές κλπ.
Η υπηρεσία είναι η μόνη που προσφέρει τη δυνατότητα για άμεση εκκαθάριση των χρημάτων τη στιγμή της πώλησης και επιτρέπει άτοκες δόσεις για κάθε αγορά. Ο χρόνος αποστολής των συσκευών είναι μέσα σε 1 ημέρα από την παραγγελία και ενεργοποιούνται αμέσως.

Η διάθεση των συσκευών γίνεται online εδώ, τηλεφωνικά στο 13855 ή στα καταστήματα Public, Wind, Media Markt και Cyta Stores.

Τέλος, για όσους επιθυμούν να χρεώνουν κάρτες, αλλά θέλουν να το κάνουν από το κινητό τους τηλέφωνο, η Viva Wallet, για 1η φορά στην Ελλάδα δίνει τη δυνατότητα σε όλους να χρεώνουν κάρτες ακόμη και χωρίς POS. Με την υπηρεσία FreePOS (www.freepos.gr) οποιοσδήποτε, Ιδιώτης ή Επαγγελματίας, μπορεί εύκολα και με ασφάλεια να χρεώνει κάρτες από το κινητό του.

Με τις 2 αυτές λύσεις, VivaWallet POS και FreePOS, η Viva Wallet παρέχει σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις την πληρέστερη πλατφόρμα λύσεων για χρεώσεις καρτών στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Σχετικά με το VivaWallet POS: Το VivaWallet POS αναπτύχθηκε από την εταιρεία Viva Υπηρεσίες Πληρωμών ΑΕ, που είναι ίδρυμα έκδοσης ηλεκτρονικού χρήματος και λειτουργεί με επίσημη άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος για λειτουργία εντός Eυρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2010 προσφέροντας ένα σύνολο από καινοτόμες υπηρεσίες πληρωμών σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, παρέχοντας κορυφαία ασφάλεια, ευελιξία και συνεχή υποστήριξη. Η εταιρεία έχει τα κεντρικά γραφεία της στην Ελλάδα, ενώ διαθέτει γραφεία σε Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο και Κύπρο.
www.vivawallet.com // Αμαρουσίου – Χαλανδρίου 18-20, 151 25 Μαρούσι // Τ. 211 7604000

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ
19 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΒΙΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;