Game of Thrones: Το στοιχείο που μας έδωσε ο Sam στο πρώτο επεισόδιο!
Νόμιζες πως οι σκηνές του Sam ήταν άχρηστες ε;

Ένα μεγάλο λάθος που υπέπεσαν αρκετοί είναι πως οι σκηνές του Sam Tarly στο πρώτο επεισόδιο του 7ου κύκλου Game of Thrones ήταν ανούσιες.

Εάν δεν έχεις δει το πρώτο επεισόδιο της 7ης σεζόν, μην συνεχίσεις να διαβάζεις!

Εμείς σε προειδοποιήσαμε.

Ορισμένοι παρατηρητικοί, που λες, πρόσεξαν πως στα βιβλία του απαγορευμένου τμήματος, όπου ο Sam ανακάλυψε την πληροφορία για το dragonsglass, υπάρχει μια σελίδα που περιέχει κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Ο ίδιος ο Jon Bradley είπε: «Μου είπαν πολύ λίγα σχετικά με αυτό. Όταν γυρίζαμε αυτή τη σκηνή, μου είπαν να φροντίσω να μείνω λίγο σε αυτή τη σελίδα. Τραβούσαν με την κάμερα πίσω από την πλάτη μου και μου είπαν να μείνω λίγο σε αυτή τη σελίδα. “Φρόντισε να τραβήξουμε ένα καλό καρέ από τη σελίδα πριν την γυρίσεις».

Δες ακόμη: Game of Thrones: Η αλλαγή στα μαλλιά της Σάνσα που ΠΡΕΠΕΙ να μας ανησυχήσει!

Το στιλέτο που βλέπουμε σε αυτή τη σκηνή, μήπως σου θυμίζει κάτι;

Πάμε πίσω στην πρώτη σεζόν. Όταν είχε γίνει η απόπειρα δολοφονίας κατά του Bran Stark, ενώ εκείνος ήταν ακόμη κατάκειτος στο κρεβάτι, η μητέρα του εμπόδισε έναν άνδρα από το να τον δολοφονήσει με την βοήθεια του ανταρόλυκου του αγοριού. Πάνω στον άνδρα είχε βρεθεί ένα αρκετά ιδιαίτερο στιλέτο, φτιαγμένο από ατσάλι της Valyria και λαβή διακοσμημένη με χρυσό και λίθους. Το στιλέτο αυτό βρέθηκε μπροστά στα μάτια του Sam, ωστόσο, αυτός δεν κατάλαβε τίποτα γιατί δεν γνωρίζει τα γεγονότα.

Σήμερα, αφού πέρασε από πολλά χέρια, το στιλέτο αυτό είναι στα χέρια του Littlefinger ή Petyr Baelish, ο οποίος είχε παραδεχθεί στην Catelyn Stark πως είναι δικό του αλλά είχε πέρασε στην κατοχή του Tyrion στην φάση της δολοφονίας.


Αυτό που τράβηξε, επίσης, την προσοχή του κοινού ήταν η φωτογραφία της Arya που κοσμεί το πρωτοσέλιδο του Entertainment Weekly.

Εδώ, πολλοί συμπέραναν πως η Arya θα σκοτώσει τον Baelish, όμως ο John Bradley αρνείται να πει κάτι πέραν του: «Εάν νομίζετε πως είδατε κάτι, τότε μάλλον το είδατε».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;