Ο Χανταμπάκης διέκοψε τα γυρίσματα της εκπομπής και έκανε αποκαλυπτικές δηλώσεις!
Μάλιστα!

Στέλιος Χανταμπάκης διέκοψε για λίγο τα γυρίσματα της εκπομπής του για να κάνει δηλώσεις στο labiri biri!

Άφησε τις αμμουδιές του Santo Domingo (Άγιος Δομίνικος) και προσγειώθηκε στην παραλία του Santo Steliο που έχει τροχόσπιτο και εκεί θα κάνει την εκπομπή του!

Κάθε Κυριακή στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Αποστολή του είναι να εξερευνήσει το θέμα της εβδομάδας. Θα αναζητήσει απαντήσεις από παιδιά …θαύματα αλλά και από ανυποψίαστους πελάτες, στους οποίους θα προσφέρει για τη βοήθεια τους, τα ψώνια της ημέρας. Θα ξεσηκώσει στο δρόμο περαστικούς και θα οργώσει πόλεις ανά την Ελλάδα, πραγματοποιώντας παράλληλα τις πιο αναπάντεχες επιθυμίες, όπως ανέφερε το δελτίο τύπου του ΣΚΑΙ! Ο Στέλιος μίλησε πρώτη φορά στο Έψιλον για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα και είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι αντί να ξεκουραστούμε μετά τον Άγιο Δομίνικο, κουραστήκαμε λίγο περισσότερο, και τώρα στο γύρισμα είμαι! Το τροχόσπιτο θα είναι παρκαρισμένο σε μία παραλία, η οποία θα είναι η δική μου, και θα λέγεται Santo Stelio! Την ιδέα αυτή τη δουλεύαμε πριν μπω στο Survivor, για αυτό και με το που βγήκα ξεκινήσαμε τα γυρίσματα!». Δείτε τι αποκάλυψε ακόμα στο ακόλουθο βίντεο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;