Τι μας κάνει να γέρνουμε στα δεξιά όταν φιλάμε κάποιον;
Και όχι, δεν είναι η βαρύτητα..

Σύμφωνα με μια νέα διεθνή έρευνα, ο οργανισμός μας είναι προγραμματισμένος να γυρνάει το κεφάλι προς τα δεξιά όταν φιλάμε κάποιον. Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από τα πανεπιστήμια Dhaka, Bath και Bath Spa, έδειξε πως ο άνδρας είναι εκείνος που παίρνει τις περισσότερες πρωτοβουλίες όσον αφορά το φιλί (15 φορές περισσότερο από την γυναίκα).

Ακόμη, πάνω από τα 2/3 των ανθρώπων που έπαιρναν την πρωτοβουλία για φιλί και των άλλων που το λάμβαναν, έγερναν το κεφάλι τους στα δεξιά όταν συνέβαινε.

«Είναι η πρώτη έρευνα που δείχνει τις διαφορές των δύο φύλων στο θέμα της υποκίνησης του φιλιού, με τους άνδρες να είναι εκείνοι που κάνουν περισσότερο το πρώτο βήμα. Επίσης φαίνεται ότι η φορά που θα γύρει το κεφάλι του εκείνος που θα κάνει το πρώτο βήμα για το φιλί, θα καθοδηγήσει επίσης και τον άλλο να γύρει το κεφάλι του προς την ίδια κατεύθυνση»,αναφέρει  ο Dr. Rezaul Karim, ένας εκ των συντελεστών της έρευνας.

 

Τέλος, η έρευνα έδειξε πως το που θα γυρίσει κανείς το κεφάλι του εξαρτάται από το αν είναι αριστερόχειρας ή δεξιόχειρας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;