Όλοι θέλουμε να βγαίνουμε καλοί στις φωτογραφίες, το ΙΔΙΟ και η Άγκαθα Κρίστι!
Ο εξάψαλμος που έριξε στον εκδότη της για μια φωτογραφία!

Κανείς δεν θέλει να βγαίνει κακός στις φωτογραφίες που τραβάει, είτε είναι από έξοδο είτε για επαγγελματικούς σκοπούς. Η διάσημη συγγραφέας, Άγκαθα Κρίστι, δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα!

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει ένα γράμμα της στον εκδότη της,  Billy Collins, το οποίο θα παρουσιαστεί αργότερα μέσα στον Ιούλιο σε μια έκθεση για τα 200 χρόνια του οίκου Harper Collins.

«Έχω λάβει γράμματα από διαφορετικούς θαυμαστές που εκφράζουν την έκπληξή τους που είμαι “τόσο μεγάλη κυρία”» λέει η Κρίστι, σε απόσπασμα του γράμματος που γράφτηκε τον Οκτώβριο του 1949 και δημοσιεύτηκε από την Guardian.

 

Εκείνο που “πόνεσε” περισσότερο την Κρίστι ήταν το σχόλιο του παραγωγού Bertie Meyer που, μόλις είδε την πρόσφατη φωτογραφία της συγγραφέως, είπε:  «Ειλικρινά, Άγκαθα, αυτή η φωτογραφία σε κάνει να φαίνεσαι σχεδόν 70 χρονών».

 

Αντί να πει κάτι στον Meyer, όμως, η Άγκαθα Κρίστι ανέλαβε δράση κατά του εκδότη της και τον ρώτησε τι συμβαίνει:

«Οι φωτογραφίες δεν αρέσουν σε κανέναν», λέει η Κρίστι.

«Ίσως επειδή μοιάζουν σαν να μην έχουν δεχτεί την παραμικρή επεξεργασία; Είμαι όλο γραμμές και ρυτίδες -ανάθεμα, δεν είμαι 70, δεν έχω πατήσει καν τα 60».

Η ηλικιακή προσβολή πιάνει σε κάθε γυναίκα, είτε είναι συγγραφέας είτε όχι. Όπως και να έχει, το γράμμα της Κρίστι έχει και το χιουμοριστικό του στοιχείο καθώς εδώ μιλάμε για μια από τις πιο διάσημες συγγραφείς παγκοσμίως, που κατάφερε να ξεπεράσει  σε πωλήσεις μόνο η Βίβλος και ο Σέξπιρ και… ζήτησε να αφαιρεθούν από τις φωτογραφίες οι ρυτίδες της.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;