Το εξάμηνο τελείωσε και ήρθε η ώρα να βρεις την 1η σου δουλειά!
Βρες εδώ διαθέσιμες θέσεις εργασίας για να ξεκινήσεις από το καλοκαίρι!

Το εξάμηνο τελείωσε μαζί με την εξεταστική! Τέλος τα άγχη σου και το μόνο πράγμα που σκέφτεσαι είναι δροσερές καλοκαιρινές βουτιές και cocktails πλάι στη θάλασσα! Δεν θα σου πούμε ψέματα, και εμείς κάτι τέτοιο ονειρευόμαστε..

Από την άλλη, υπάρχει σίγουρα πιο δημιουργικός τρόπος να αφιερώσεις τον ελεύθερο χρόνο σου αυτό το καλοκαίρι! Αν πήρες το πτυχίο ή έστω το βλέπεις να έρχεται πολύ κοντά στον ορίζοντα είναι ώρα να βρεις την 1η σου κανονική δουλειά! Από την άλλη αν ακόμη έχεις δρόμο μπροστά σου δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να κάνεις μία καλοκαιρινή πρακτική άσκηση – αλήθεια σου λέμε, έχουμε και επιχειρήματα!

Αφήνουμε λοιπόν στην άκρη τις σκέψεις για 2μηνες διακοπές και ατελείωτο άραγμα στην παραλία και ετοιμάζουμε το βιογραφικό μας!

Φυσικά είτε ψάχνεις πρακτική είτε την 1η σου δουλειά, θα την βρεις στο CollegeLink, που μαζεύει για εσένα όλες τις εργασιακές ευκαιρίες που δεν χρειάζονται κάποια εργασιακή εμπειρία (καλή φάση ακούγεται τελικά, ε;)

Και επειδή εμείς σε σκεφτόμαστε και ξέρουμε ότι σου είναι δύσκολο να ψάχνεις σου έχουμε και συγκεκριμένες προτάσεις:

  1. IT Advisor @ Ernst & Young

Αν έχεις background στην πληροφορική και θέλεις να δουλέψεις σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες συμβούλων παγκοσμίων, τότε αυτή είναι η ευκαιρία σου!

  1. Customer Service Representative @ Teleperformance Greece

Μιλάς άριστα κάποια ξένη γλώσσα και λατρεύεις να εξυπηρετείς; ☎

Τότε σε περιμένει μία θέση στην Teleperformance Greece , εταιρία βραβευμένη ως Best Workplace για το 2017 στην Ελλάδα!

  1. Data Entry & Scanning Associate

3μηνη απασχόληση σε project μεγάλου Τραπεζικού Οργανισμού. 8ωρη απασχόληση και εργασία σε σύγχρονες εγκαταστάσεις περιοχή Λεωφόρος Συγγρού. Έναρξη άμεσα με ανταγωνιστικές αποδοχές κ ασφαλιστική κάλυψη Πενθήμερη πρωινή εργασία, με πρόσβαση των Μ.Μ.Μ.

  1. PHP Web Developer @ Innoview

Ζητείται προγραμματιστής για πρόσληψη σε εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού και υπηρεσιών διαδικτύου με απαραίτητη σχετική προϋπηρεσία ενός έτους και αρκετά καλή γνώση σε τεχνολογίες php, css, js, sql, php frameworks, απαιτείται αποστολή βιογραφικού και υπάρχει δυνατότητα εξέλιξης.

  1. Social Media Manager @ AthensWelcome

Έχεις πάθος για τα Social Media και σε ενδιαφέρει ο κλάδος του τουρισμού; Μην το αφήσεις να πάει χαμένο – κάνε τώρα την αίτηση σου για να γίνεις μέλος της ομάδας της Athens Welcome!

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 250 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση, κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;