«Μην γκρινιάζετε» : Ποιος ηγέτης κόλλησε αυτήν την ταμπέλα στην πόρτα του!
Πώς είναι να έρχονται όλοι με τα παράπονα τους σε σένα, άραγε;

«Σταματήστε να παραπονιέστε και κάντε βήματα για να βελτιώσετε τη ζωή σας», γράφει σε επιγραφή έξω από την πόρτα του ο Πάπας Φραγκίσκος. Η συγκεκριμένη επιγραφή, στην οποία λέει «Μην γκρινιάζετε», έχει τοποθετηθεί στην πόρτα της της κατοικίας του Ποντίφικα, στο Βατικανό.

Το μήνυμα, που είναι γραμμένο στα ιταλικά, λέει ακόμη πως: «οι παραβάτες πάσχουν από το σύνδρομο του να νιώθουν διαρκώς θύματα και από τον συνεπαγόμενο περιορισμό της αίσθησης του χιούμορ και της ικανότητας να λύνουν προβλήματα».

Η φωτογραφία της πινακίδας αυτής ανέβηκε στην ιστοσελίδα του Βατικανού και η γνησιότητα της επιβεβαιώθηκε από δημοσιογράφο του Reuters.

«Η τιμωρία διπλασιάζεται αν η παράβαση γίνει παρουσία παιδιών. Για να αναδείξετε τον καλύτερο εαυτό σας, επικεντρωθείτε στις δυνατότητές σας και όχι στους περιορισμούς σας» αναφέρει ακόμη και καταλήγει: «Σταματήστε να παραπονιέστε και κάντε βήματα για να βελτιώσετε τη ζωή σας».

Η επιγραφή είναι δώρο του Ιταλού ψυχολόγου και συγγραφέα βιβλίων αυτοβοήθειας Salvo Noe στον Ποντίφικα, ο οποίος τον ευχαρίστησε και του είπε πως θα τη βάλει στο γραφείο του για αστείο.

Είναι πράγματι τέλεια!

Δες ακόμη: Πότε είναι κανείς «πολύ μεγάλος» για να πάει σε κλαμπ;

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;