Ο Ταραντίνο αποφάσισε να σκηνοθετήσει το πιο άγριο έγκλημα στην ιστορία του Χόλιγουντ!
Δηλώνουμε ήδη ενθουσιασμένοι.

Πόσοι γνωρίζετε την ιστορία του Μάνσον; Αν όχι, ας τη δούμε μαζί:

Ο Μάνσον ήταν το μυαλό πίσω από το πιο άγριο έγκλημα στην ιστορία του Χόλιγουντ, o ίδιος όμως δεν σκότωσε ποτέ!

Σαραντατέσσερα χρόνια μετά, ο Τσαρλς Μάνσον, παραμένει στο κελί, από όπου βγάζει δίσκους, αλληλογραφεί με τους θαυμαστές του, τρέφει οικολογικές ανησυχίες, δίνει συνεντεύξεις, δηλώνει αθάνατος και συνεχίζει να αυτοχαρακτηρίζεται ως η ενσάρκωση του απόλυτου κακού.

Βρισκόμαστε στο τέλος των ’60s. Η ακμή της σεξουαλικής επανάστασης και των ιδανικών των χίπηδων, έχει μόλις αρχίσει να ξεθωριάζει.

Ο Μάνσον εμφανίζεται ως «προφήτης», ο οποίος εκφράζει μια παράξενη καταστροφολογική, ψευτο-επαναστατική θεωρία, σύμφωνα με την οποία οι μαύροι θα εξεγείρονταν και θα ξεσπούσε πόλεμος με τους λευκούς και μόνο η «οικογένεια» θα γλίτωνε υπό τη σκέπη του Μάνσον, που ήταν ο πέμπτος άγγελος.

Οι άλλοι 4 ήταν οι Beatles.

Και ναι σας ακούγεται παρανοϊκό αλλά ο Μάνσον είχε βρει οπαδούς και είχε δημιουργήσει μια δική του σέχτα.

Το σπίτι του Πολάνσκι επιλέγεται ως στόχος από τον ίδιο τον Μάνσον, γιατί είχε προηγούμενα με τον παραγωγό που έμενε πριν σε αυτό επειδή είχε απορρίψει τη μουσική του.

Ο Πολάνσκι έτυχε να λείπει σε γυρίσματα το μοιραίο βράδυ, ωστόσο ήταν εκεί η γυναίκα του Σάρον Τέιτ, ο πρώην σύντροφός της και διάσημος κομμωτής, Τζέι Σίμπρινγκ, η κληρονόμος Αμπιγκέιλ Φόλγκερ με τον φίλο της, ηθοποιό και συγγραφέα, Βόιτεκ Φρικόφσκι και ο 18χρονος Στίβεν Πάρεντ, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με τους υπόλοιπους και απλώς έκανε επίσκεψη στο σπίτι για να συναντήσει τον φύλακα και να του πουλήσει ένα ραδιόφωνο.

Ο Μάνσον, στέλνει στη δολοφονική αποστολή δύο γυναίκες και δύο άντρες, τους Τεξ Γουότσον, Πατ Κρενγουινκλ, Σούζαν Ατκινς και Λίντα Καζάμπιαν. H Σάρον Τέιτ που ήταν έγκυος παρακάλεσε για τη ζωή της. Οι τελευταίες λέξεις, που ακούει είναι: «Γυναίκα, δεν υπάρχει οίκτος για σένα». Ο Γουότσον τη μαχαιρώνει 16 φορές. Οι δολοφόνοι φεύγουν, αφού πρώτα γράψουν με το αίμα της τη λέξη «pig» (γουρούνι) στην πόρτα.

Ο Ταραντίνο λοιπόν αποφάσισε να σκηνοθετήσει αυτή τη συγκλονιστική ιστορία και για να είμαστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;