Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 2017: Πανσέληνος στον Αιγόκερω
Πανσέληνος στον Αιγόκερω και εβδομαδιαίες προβλέψεις 10- 17 Ιουλίου Ένα εκρηκτικό φεγγάρι Από την Λίλιαν Σίμου

Πανσέληνος του μήνα Ιουλίου με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτή την φορά. Σχηματίστηκε Κυριακή 9 Ιουλίου τις πρωινές ώρες και έχει μία ιδιαίτερη δυναμική, η οποία περιγράφει συναισθήματα που εκπλήσσουν, παρορμητικά και ανατρεπτικά.

Ας δούμε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017:

Ίσως ανεβάζει το θερμόμετρο στη ζωή μας, όπως είναι η θερμοκρασία στις μέρες που διανύουμε…
Η Σελήνη στον Αιγόκερω βρίσκεται σε αδυναμία. Επομένως εξ αρχής, η Πανσέληνος αυτή απαιτεί να έχουμε ισορροπία εσωτερική και εγκράτεια. Να αποφύγουμε συγκινησιακές εξάρσεις που ενδέχεται παρορμητικά να υπάρχει αδυναμία ελέγχου τους. Πόσο μάλλον όταν εμπεριέχει αντιθέσεις και συγκρούσεις στο περίγραμμά της.

-Η ζωδιακή μοίρα της Πανσελήνου, είναι στις 17 μοίρες Αιγόκερω 09 και κορυφώθηκε σε ημέρα και ώρα Ήλιου. Ενισχύει παρορμητικά τις κρυφές μας επιθυμίες, τις ξεχασμένες μνήμες, τα συναισθηματικά κενά μας.
– Ο ωροσκόπος στον Καρκίνο και σε ανοιχτή σύνοδο με τον Άρη στον Καρκίνο, μοιάζει να υπογραμμίζει ό,τι δονεί το συγκινησιακό πεδίο, ανυπόμονα, άμεσα. Αναζητάμε ασφάλεια, προστασία, συντροφικότητα, τρυφερότητα, στήριξη.
– Ο Κρόνος που κυβερνά την Πανσέληνο σχηματίζει θετική γωνία προς τους Δεσμούς της. Κατά συνέπεια, θα λέγαμε πως παρά την έντονη αίσθηση που μας αφήνει, φέρνει ένα μήνυμα συνειδητοποίησης, σημαντικό, κατανοητό και εύληπτο.
– Ο Άρης στον Καρκίνο συνδέει τον Ήλιο με τον ωροσκόπο, μεταφέροντας το μήνυμα μίας εσωτερικής επίπονης διαδικασίας, καθώς συνειδητό και υποσυνείδητο, αντιπαλεύουν το ένα το άλλο. Οι κρυφές μας ανάγκες και οι εμφανείς, συνδέονται μέσω της αγωνίας της συναισθηματικής κάλυψης.
– Σε ιδιαίτερα υποστηρικτική θέση είναι το μεγάλο τρίγωνο της φωτιάς, μεταξύ του κυβερνήτη της Πανσελήνου, Κρόνου, με τον Ουρανό και τον Β. Δεσμό της Σελήνης. Μετά την πρώτη αίσθηση, η σπίθα μας παρακινεί να εκφράσουμε προσδοκίες και στόχους και να κάνουμε ανατροπές.
– Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή, προσδίδοντας γλυκύτερους τόνους ….

Αλλά
Το βασικό στοιχείο της Πανσελήνου είναι ο σχηματισμός ταυ τετραγώνου και κατά μία ακόμη προσέγγιση, ενός «σταυρού».

Η Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, βαθαίνει το συναίσθημα, σκάβουμε βαθιά σε τραυματικές μνήμες, αναδύει το άρωμα των σκοτεινών ενστίκτων, ή του πόνου
Απέναντί της ο Ήλιος με τον Άρη στο ζώδιο πτώσης του. Μοιάζει με την απειλή βιωματικών εμπειριών που κόβουν σαν λεπίδι, αν δεν τις διαχειριστούμε με προσοχή.
Σε τετράγωνο ο Δίας, αν και αποχωρίζον. Επομένως, υπερτονίζεται η Πανσέληνος, και καταλήγει στην έκφραση και εκδήλωση, καθώς κορυφώνεται στο Μεσουράνημα.
Ένας γόρδιος δεσμός μεταξύ του χθες και το σήμερα, των συγκινήσεων που αποφεύγουμε να αντιμετωπίσουμε, των αναμνήσεων, των αφελών επιλογών.
Η παρορμητική και αντιδραστική Πανσέληνος, δεν είναι παρά η κορύφωση της σύγκρουσης του Άρη προς τον Πλούτωνα, που ξεκίνησε εδώ και μία εβδομάδα περίπου. Για το συγκεκριμένο θέμα είχαμε αναφερθεί σε ανταγωνιστικές διαθέσεις, επιθετική συμπεριφορά και σοβαρές αντιπαραθέσεις, αρκετά δύσκολα να τις διαχειριστούμε επαρκώς.
Η αίσθηση της σταθερότητας και της ασφάλειας διακυβεύεται προσωρινά και θα ήταν καλό να αποφύγουμε τους εριστικούς ανθρώπους, τους σκληρούς ή όσους έχουν απότομη συμπεριφορά.

Πανσέληνος και Ελλάδα
Στον χάρτη της χώρας η Πανσέληνος ως αστρολογικό φαινόμενο, υποδεικνύει κάποιους τομείς χωρίς να αγγίζει σημαντικά πλανητικά στοιχεία.
Όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν σε άλλα άρθρα της Πολιτικής Αστρολογίας, η Ελλάδα έχει δύσκολο χάρτη, δηλαδή είναι αρκετά δύσκολο να έρθουν τα θετικά στο φως για τον τόπο.
Συνοπτικά, θα έλεγα πως ήρθε η στιγμή να παρθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, κάτω από το βάρος προκλήσεων ή γεγονότων που δημιουργούν απρόβλεπτες ανατροπές. Υπάρχουν και θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες, αρκετά σκληρές αντιπαραθέσεις. Οι άνθρωποι του Νόμου και των επαγγελμάτων της Θάλασσας, έχουν ευθύνη προκειμένου να επέλθει ισορροπία και να διατηρηθεί η Τάξη, το Δίκαιο, η αντίσταση σε εξωγενείς επιρροές.
Διέξοδος μπορεί να βρεθεί, αν υπάρχει ακόμη ευαισθησία στους κόλπους των βουλευτικών εκπροσώπων. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει συναισθανθούν την δυσχέρεια των πολιτών, να σταματήσουν να τους πιέζουν ψυχολογικά και να τους δώσουν τον σπόρο της ελπίδας, της Ιδέας, της Ελπίδας για να κυοφορήσουν δημιουργικά έργα. Θα ήταν καλό ο σπόρος αυτός να καλλιεργηθεί στον τόπο μας, κι όχι σε μακρινούς τόπους.
Έχουμε ήδη αναφέρει πως το καλοκαίρι προκαλεί έντονα το συγκινησιακό φορτίο του λαού. Αυτή η Πανσέληνος είναι από τις αντιπροσωπευτικές στιγμές.
Τα ΜΜΕ και γενικά, όσοι εκφέρουν λόγο και επηρεάζουν τους πολίτες, θα χρειαστεί να είναι περισσότερο ήπιοι και λιγότερο χειριστικοί.
Η ναυσιπλοΐα ίσως έχει κάποιες δυσκολίες αυτή την εποχή και χρειάζεται προσοχή σε ατυχείς συγκυρίες ή σε ανταγωνισμό αθέμιτο στα επαγγέλματα της θάλασσας.
Η Αφροδίτη βρίσκεται στον ωροσκόπο της χώρας και σε θετική γωνία προς τον κυβερνήτη της, Ερμή. Πιστεύω πως μπορούμε να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες, με ευχάριστες ασχολίες, λιγότερη μιζέρια, συντροφικότητα και επιδιώκοντας να χαρούμε ό,τι είναι όμορφο, απλό και απτό… Ακόμη κι ένας περίπατος, στα μέσα του καλοκαιριού, μπορεί να αλλάξει την διάθεση και να αποκαταστήσει σε ένα βαθμό την ψυχολογική διάθεση

Αποσυμβολισμός της μοίρας της Πανσελήνου
Όπως συνηθίζω να αναφέρομαι στον αγαπημένο μου δάσκαλο Ντέην Ρουντγίαρ, η ζωδιακή μοίρα της Πανσελήνου συμβουλεύει να ξεπεράσουμε τα όρια και τα σύνορα και να κοινωνικοποιηθούμε. Πριν συμβεί αυτό όμως, πρέπει να εξαγνιστούμε, να καθαρίσει το πνεύμα και η ψυχή από τα κατάλοιπα που φέρουμε. Να εναρμονίσουμε ψυχή και σώμα. Να απογυμνωθούμε από βάρη.
Εξ άλλου, πάντα μία έντονη παρόρμηση οδηγεί σε πλήρη απελευθέρωση!

Κριός

Ευαισθησίες και συγκίνηση αναπτύσσονται αυτές τις ημέρες. Ίσως αισθανθείτε ευάλωτοι ή πολύ τρυφεροί.
Η Πανσέληνος αφορά τις μελλοντικές σας προοπτικές σε σχέση με την κοινωνικοποίησή σας. Η θέση σας πρέπει να αναγνωριστεί, σύμφωνα με τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί αλλά και όσες πρόκειται να καταβάλλετε από αυτή την περίοδο και στο επόμενο διάστημα.
Είναι μία σπάνια ευκαιρία ζωής για σας, καθώς θα έχετε την ικανότητα να δώσετε την μάχη για μία διάκριση και μία επιβράβευση. Η καριέρα σας αλλάζει τοπίο ή μπορείτε να βάλετε πρόγραμμα για ένα μακρόπνοο σχέδιο.
Δυσκολίες θα υπάρχουν αν κάνετε το λάθος να φανείτε πολύ αφελείς και ονειρικοί, σε οραματισμούς που έχετε υποσυνείδητα αναπτύξει μέσα από κάποια ιδεολογία. Πρέπει να λειτουργήσετε προσγειωμένα και μόνο με στόχο την κορυφή! Θα αντιμετωπίσετε ανταγωνισμού και αντιζηλίες, ή εμπόδια «εκ των έσω».
Στα αισθηματικά σας όμως, μία ρομαντική ιστορία, ξεκαθαρίζει και γίνεται συγκεκριμένη πια. Αλλάζουν οι συνθήκες υπέρ σας… Χαρείτε ολιγοήμερες διακοπές, σχεδιάστε τις διακοπές ή εξόδους ψυχαγωγίας, με το ταίρι σας.

Ταύρος

Το ενδιαφέρον για σας είναι η θετική σύνδεση του Ερμή και της Αφροδίτης, κυβερνήτη σας. Σας προσδίδει ευγένεια και ευελιξία στον λόγο, άνεση και γοητεία, αλλά και μία διαφορετική χροιά στην προσωπικότητα.
Γίνεστε ασυνήθιστα ζεστοί και προσιτοί, αλλά και γόνιμοι μέσα από τις σκέψεις σας. Θα είστε πιο ευπροσάρμοστοι και διαλλακτικοί.
Σημαντικό θα είναι κάνετε σωστές επαφές με εκείνους που έχουν κύρος και γνώση. Οι συμφωνίες ή οι συζητήσεις, πρέπει να τεθούν σε νέα βάση, καθώς θα είναι σημαντικό να παρθούν αποφάσεις εξ αρχής.
Η εκρηκτική Πανσέληνος είναι σε ευνοϊκό συνδυασμό προς το ζώδιό σας και οι εντάσεις είναι περισσότερο ήπιες. Παρακινείστε για αλλαγές, που ξεκινούν από τον τρόπο σκέψης ή από επέκταση γνώσεων. Υπάρχει όμως σοβαρός προβληματισμός και διαφωνία με το κοντινό περιβάλλον. Καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι για λεκτικές αντιπαραθέσεις.
Ενδεχομένως ένα συγγενικό πρόσωπο θα είναι καταλυτικό στην πορεία σας και θα σας αγγίξει με τις ιδέες του. Ας αποφύγετε όμως να μοιράζεστε ό,τι αγαπάτε και σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα με άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν. Σε ό,τι αφορά τα όνειρά σας, μπορούν να υλοποιηθούν, είστε ικανοί να τα επεξεργαστείτε σωστά και προσγειωμένα.
Στα οικονομικά, ας είστε ευέλικτοι στις διαπραγματεύσεις. Ενδέχεται να υπάρξει ρήξη σε κάποιο συμφωνητικό.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος για σας έχει άμεση σχέση με τα οικονομικά και το εισόδημα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και σε θετική σύνδεση με τον κυβερνήτη σας, τον Ερμή, προδιαθέτει για ευέλικτες κινήσεις και ήπιους τόνους.
Ίσως έγιναν λάθη, ή είχατε σκαμπανεβάσματα στα έσοδά σας. Τώρα έχετε έναν παρορμητικό ενθουσιασμό σε ιδέες που ανατρέπουν τις ισορροπίες και χρειάζεστε υγιείς βάσεις. Μην βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να ανατρέψουν το εισόδημά σας. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για επένδυση, ενώ μπορεί να αισθάνεστε ανυπόμονοι για αλλαγές,
Περισσότερο λειτουργείτε με το συναίσθημα, αλλά αμελείτε την βάση και την ασφάλεια της οικογένειάς σας.
Επιπλέον, αν κάνετε σχέδια για το μέλλον σε σχέση με τα εισοδήματά σας. Μην περιμένετε να αποδώσουν άμεσα. Εκείνο που μετρά, είναι μία διασφάλιση που θα σας ευνοήσει αργότερα, καθώς ο κόπος σας αναγνωρίζεται.
Στον χώρο της καριέρας, θα υπάρχει η ευκαιρία να γοητεύσετε και να κερδίσετε εντυπώσεις, γι’ αυτό ας προβάλλετε το προφίλ σας και τις φιλοδοξίες σας. Θα είστε αγαπητοί και πειστικοί.

Καρκίνος

Ήρθε η στιγμή όπου ένας νέος χρόνος γενεθλίων, σας αγγίζει…ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Φυσικά είστε οι συμπρωταγωνιστές της Πανσελήνου αυτής, αφού δημιουργείται απέναντι από το δικό σας ζώδιο. Είστε σε διαρκή εγρήγορση, με επαναστατική διάθεση αυτές τις μέρες. Ό,τι συμβαίνει θα είναι και σφραγίδα του γενέθλιου έτους σας, πολύ πιθανόν.
Θα είναι σημαντικό να επανεξετάσετε τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά και τον τρόπο που λειτουργείτε ατομικά. Θα είναι επίσης απαραίτητο να προσέχετε λίγο περισσότερο την υγεία σας, σε ό,τι αφορά την κόπωση, την ευαισθησία σε οστά, ασβέστιο, αρθρώσεις και δέρμα.
Ένας προσωπικός αγώνας θα αποδώσει, όταν ξεχάσετε το χθες και τα λάθη του και ισορροπήσετε με τις προσωπικές και τις κοινωνικές σας απαιτήσεις.
Επειδή πάντοτε σας ενδιαφέρει η κορυφή μίας επίτευξης, κάνετε κάποια λάθη και άλλοτε είστε πολύ υποχωρητικοί προκειμένου να πετύχετε, άλλοτε πολύ σκληροί. Χρειάζεται το μέτρο και ο Κρόνος (κυβερνήτης της Πανσελήνου) σε θετικές γωνίες προς τα ζώδια της φωτιάς, μπορεί να σας διδάξει τον τρόπο να εκτιμήσετε τους στόχους σας.
Το όραμά σας, μπορεί να υλοποιηθεί, είτε αυτό αφορά ένα δημιουργικό έργο, είτε ένα ταξίδι, είτε μία διαφορετική γνώση. Τώρα είναι πιθανόν μία σημαντική ευκαιρία αλλά δεν διακρίνετε καλά τις λεπτομέρειες. Χαρείτε την γοητεία που ασκείτε στο περιβάλλον που κινείστε ευρύτερα και κερδίστε με την προσωπικότητά σας.
Αν θεωρείτε πολύτιμους κάποιους ανθρώπους, αυτή την περίοδο, αναθερμάνετε τη σχέση μαζί τους. Είστε σε ευνοϊκή θέση!

Λέων

Η Πανσέληνος θα λειτουργήσει ως αφορμή για να αλλάξετε την καθημερινότητά σας. Να την οργανώσετε καλύτερα, καθώς ήδη γνωρίζετε εδώ και καιρό πως δεν προσπαθείτε όπως θα έπρεπε.
Είναι καταιγιστικά κάποια γεγονότα και πιθανώς να έχετε ανάγκη από μία βαθιά και ριζική αλλαγή. Από την άλλη πλευρά, οικογενειακές υποχρεώσεις ή προσωπικές ανησυχίες σας κάνουν κάποιες στιγμές διστακτικούς, κάποιες φορές πολύ παρορμητικούς. Η εργασία που απαιτεί από μέρους σας μία μεγαλύτερη προσπάθεια και την κατάστρωση σχεδίων για ένα στόχο πολύ πιο μακρινό από τον ήδη υπάρχοντα, θα σας κουράσει αρκετά. Αλλά αργότερα θα ανταμειφθείτε.
Είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή να εναρμονιστείτε με τις ανάγκες αυτής της περιόδου, και να σας θαυμάσουν τελικά για την προσωπική σας συνεισφορά.
Μία περίοδος με πολλές εμπειρίες που θα σας δώσουν την ικανοποίηση πως ό,τι κερδίσετε, το αξίζετε. Η Αφροδίτη σε θετική γωνία με τον Ερμή στο ζώδιό σας, σας κάνουν ελκυστικούς και προσιτούς, , φέρνουν ευχάριστα γεγονότα με προοπτική διάρκειας στην προσωπική και στην κοινωνική σας ζωή. Μπορείτε να προβάλετε επιχειρήματα και ιδέες.
Κατά συνέπεια, μην χάσετε την ευκαιρία!

Παρθένος

Θα σας δοθούν θετικές προοπτικές, καθώς η Πανσέληνος σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σας και ο Ερμής, ως κυβερνήτης σας, είναι σε ευνοϊκή όψη με την Αφροδίτη. Έχετε ήπιες ενέργειες με την ατμόσφαιρα των ημερών. Επομένως, θα λέγαμε πως είστε από τα άτομα που έχουν να κερδίσουν από την διευκρίνιση των καταστάσεων της ζωής αυτή την περίοδο.
Ο τομέας που αγγίζει, αφορά κατ’ αρχήν την αισθηματική σας ζωή. Θα είναι σημαντικό να εστιάσετε την προσοχή στα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Αν είστε γονείς, θα είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε τις βάσεις για ένα μέλλον που θα εξασφαλίζει τα παιδιά σας. Ίσως αυτό αφορά την δημιουργία ενός σπιτιού, αλλά μπορεί να είναι ένα πλάνο για το επαγγελματικό τους μέλλον.
Με το ταίρι σας, μπορείτε να κάνετε σχέδια για να διαπιστώσετε αν έχετε μέλλον η σχέση και αν πράγματι σας ικανοποιεί, να την επισημοποιήσετε. Διαφορετικά, μπορεί να επέλθει ρήξη.
Ενώ αν έχετε μία καλλιτεχνική κλίση, τότε θα είναι σημαντικό να έχετε δρομολογήσει το επόμενο διάστημα την υλοποίηση ενός σχεδίου σας.
Τα οικονομικά ζητήματα δεν είναι ευνοημένα και ας είστε προσεκτικοί στην διαχείρισή τους.
Όνειρα για συναισθηματική κάλυψη, αν είστε μόνοι ή απογοητευμένοι, εκπληρώνονται με μία ξαφνική ανατροπή, υπέρ σας. Οραματιστείτε αυτό που επιθυμείτε περισσότερο! Είναι πολύ πιθανόν να δεχθείτε ανταγωνισμό από τους φίλους ή από ανθρώπους του κοινωνικού χώρου.

Ζυγός

Η περίοδος αυτή αφορά ιδιαίτερα και το δικό σας ζώδιο. Η Πανσέληνος σχηματίζεται στον παρορμητικό σταυρό.
Με τον Δία να συμμετέχει στον σχηματισμό, θα είναι απαραίτητο να ασχοληθείτε με τους οικείους σας και να ρυθμίσετε κάποιες ισορροπίες μέσα στις οικογενειακές σχέσεις. Ας αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και ασχοληθείτε με τους οικείους σας με υπομονή και ενδιαφέρον.
Επειδή φαίνεται πως ως τώρα οι εξωγενείς παράγοντες δεν σας επέτρεψαν να είστε λειτουργικοί και αποδοτικοί στην οικογένεια, θα είναι απαραίτητο πλέον και στο εξής, να εργαστείτε περισσότερο για να συσφίξετε τους οικογενειακούς δεσμούς, αλλά και να δώσετε ένα έναυσμα για να έχετε στο μέλλον διασφαλίσει τις προοπτικές της οικογένειας. Οι σχέσεις είναι κάποιες φορές σε οριασκό σημείο.
Χρειάζεται πείσμα, επιμονή και πιθανότατα να τεθούν νέες βάσεις. Η οικογενειακή σας δομή επανεξετάζεται. Επίσης, μπορεί να χρειαστείτε να κάνετε μία εργασία σχετική με το σπίτι, είτε ως οικοδόμημα, είτε ως επένδυση, είτε ως κληροδότημα.
Προσοχή θα χρειαστεί στα οικονομικά σας, αλλά αν επενδύετε μακροπρόθεσμα, θα ευνοηθείτε.
Η χαρά και η διασκέδαση, αλλάζουν τη διάθεσή σας, καθώς η Αφροδίτη, κυβερνήτης του Ζυγού, βρίσκεται σε θετική γωνία με τον Ερμή και θετική γωνία προς το ζώδιό σας. Υπάρχει καλή διάθεση, γνωριμίες, αποδοχή και χαρά, σε ένα κοινωνικό χώρο.

Σκορπιός

Δημιουργεί θετική όψη προς το ζώδιό σας η Πανσέληνος και αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για σας. Ο Άρης, κυβερνήτης σας, είναι μαζί με τον Ήλιο σε θετική υποστήριξη των σχεδίων και σας καθιστά διαισθητικούς και αποφασιστικούς. θα έχετε ευχέρεια κινήσεων.
Με πείσμα και υπομονή, θα κερδίσετε στις σημαντικές σας υποθέσεις. Αν μάλιστα ενδιαφέρεστε για ένα ταξίδι, ή την θέση σας σε μία εταιρία που έχει σχέση με άλλες περιοχές, μακρύτερα από την πόλη σας, θα σας εξυπηρετούσε να επικεντρωθείτε εκεί. Υπάρχει όμως μεγάλος ανταγωνισμός και πρέπει να είστε επιφυλακτικοί, συγκρατημένοι και συγκροτημένοι. Αδράξετε ευκαιρίες, αλλά μην μοιράζεστε τα όνειρά σας.
Κάποια ζητήματα νομικής υφής, απαιτούν χρόνο, αλλά τελικά θα έχουν ένα αίσιο τέλος. Πρακτικές λύσεις που σας ενδιαφέρουν για συμβόλαια και συναλλαγές σε οικονομικά θέματα, θα σας βοηθήσουν αυτή την περίοδο. Διεκδικήστε το δίκιο σας, διατηρώντας ευγένεια.
Αν σπουδάζετε, ο κόπος που καταβάλατε ως τώρα, θα ανταμειφθεί και θα μπορούσατε να ολοκληρώσετε ένα κύκλο που σας ενδιαφέρει. Ίσως για λίγο αμφισβητήσετε την αξία των κόπων, μην παραμελήσετε όμως τον κεντρικό σας στόχο.
Οι σχέσεις σας έχουν μία περίοδο οξύτητας ή έντονου πάθους και ζήλιας. Ας είστε σαφείς με το ταίρι σας και προσγειωμένοι.

Τοξότης

Με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας και τον Ερμή σε θετική γωνία, είστε σε θέση να κάνετε μία ευχάριστη στροφή, αφού σας στηρίζει ο Κρόνος, δίνοντάς σας σταθερότητα και ώριμες επιλογές. Δεν αποκλείεται να προσελκύσετε αυτό που σας ενδιαφέρει, είτε είναι μία αγάπη, είτε ένα έσοδο, είτε ένα σημαντικό δώρο.
Κάποιοι μπορεί να ασχοληθείτε με ένα σημαντικό απόκτημα. Το τρίγωνο του Κρόνου προς τον Ουρανό και τον Β. Δεσμό της Σελήνης, είναι ενεργό ακόμη, αν και όχι ακριβείας. Προσδίδει διάρκεια, αντοχή και δύναμη στόχων.
Τα οικονομικά είναι μία δύσκολη υπόθεση αυτή την εποχή, μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις, περιορίστε τα έξοδα –κατά το δυνατόν – και κάνετε υπομονή. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για ανάπτυξη στόχων. Αν έχετε εκκρεμείς υποθέσεις με περιουσιακά ζητήματα, έχετε ταλαιπωρηθεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά ήρθε η στιγμή να τα τακτοποιήσετε, ή να κάνετε ρυθμίσεις που θα σας ανακουφίσουν.
Τώρα οφείλετε να είστε επικεντρωμένοι στα συμφέροντά σας. Θα ήταν καλό να επιδιώξετε να επενδύετε σε ακίνητα ή σε μετοχές που θα αποδώσουν σε βάθος χρόνου. Θα υπάρχουν εμπόδια για να ρισκάρετε σε άμεσο κέρδος. Δεν σας ευνοεί κάθε εύκολη λύση.
Στα αισθηματικά σας πρέπει να ανανεώσετε τη σχέση σας, με μία αλλαγή, μία εκδρομή, μία έκπληξη.
Αναζητώντας την αισθηματική σας ισορροπία, επιδιώξετε να έχετε προσωπικές στιγμές με το ταίρι σας, με θαλπωρή και τρυφερότητα. Θα αισθανθείτε πολύ όμορφα και οι δύο.

Αιγόκερως

Σας αφορά άμεσα η Πανσέληνος αυτή, αφού συμβαίνει στο ζώδιό σας. Ένα ζώδιο το οποίο έχει ήδη κουραστεί από τις διαρκείς προκλήσεις τα τελευταία χρόνια. Κατά τη φετινή χρονιά, από τον Ιανουάριο, υπήρξαν γεγονότα που σας σημάδεψαν και αυτά θα είναι σημαντικό να επεξεργαστείτε με την Πανσέληνο.
Επομένως μία ακόμη προσπάθεια συνειδητοποίησης είναι μέσα από αυτήν την Πανσέληνο.
Κλείνουν κύκλοι, σχέσεων, συνεργασιών, σχεδίων, στόχων. Ό,τι έχει παγώσει, φθαρεί, κουράσει, είναι ανούσιο. Ξεκαθαρίστε με τις κοινωνικές και προσωπικές σχέσεις, θέσετε όρια στις απαιτήσεις τους. Προσδιορίστε τις δικές σας απαιτήσεις.
Ο τομέας των σχέσεων που σας έχει δημιουργήσει δυσκολίες, έχει ανοίξει ευκαιρίες πλέον για μία δίκαιη ικανοποίηση. Το μεγάλο τρίγωνο της φωτιάς, θα φέρει λαμπερές ευκαιρίες στη ζωή σας.
Αν έχετε συνεργάτες, πρέπει να τους αντιμετωπίσετε με μία νέα προσέγγιση.
Αν επιθυμείτε να έχετε μία νέα συνεργασία, τότε θα είναι καλό να εξεταστεί η προοπτική της, γιατί θα αποδώσει αλλά μέσω ανταγωνιστικών διαθέσεων. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σας κουράσει.
Επομένως, ό,τι χτίζετε αυτή την περίοδο, θα σας ωφελήσει στο μέλλον, αν θεμελιωθεί σωστά.

Υδροχόος

Σε ένα ευαίσθητο σημείο για σας η Πανσέληνος, αναδεικνύονται κρυφές ανησυχίες και σας φέρνει σε μία δύσκολη θέση.
Υπάρχουν μνήμες που έχετε προσπαθήσει να αγνοήσετε, αλλά και κάποια θέματα που δεν θέλατε ως τώρα να αντιμετωπίσετε. Με την ευκαιρία των ημερών, θα είναι καλό πλέον να χαλαρώσει η αγωνία των μυστικών που είναι δύσκολο να καλύπτετε πλέον.
Αν έχετε κάποιες κρυφές δημιουργικές ικανότητες, αυτή την περίοδο θα ήταν καλό να κρίνετε πώς θα τις εκφράσετε μελλοντικά.
Οργανωθείτε, ρυθμίστε τις συνθήκες και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή.
Αν ασχολείστε με μία εσωτερική φιλοσοφία, αυτή η περίοδος θα σας δώσει ένα νέο στοιχείο που θα βοηθήσει στην κατανόηση, την αυτογνωσία και πιθανώς μία διδασκαλία.
Γοητεύετε στον κοινωνικό σας χώρο, αυτό λειτουργεί θετικά και μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Η θετική σχέση του Ερμή απέναντι από το ζώδιό σας προς την Αφροδίτη, δημιουργούν όμορφες σχέσεις, ευχάριστες συναντήσεις και καλές συνεργασίες. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος στηρίζει ό,τι είναι αξιόλογο και βασισμένο στο δίκαιο και στη γνώση και βοηθά σε μακροχρόνιες απολαβές

Ιχθείς

Με τον Άρη και τον Ήλιο να στηρίζουν το ζώδιό σας, θα έχετε γλυκύτητα και αποφασιστικότητα ταυτόχρονα, εκπλήσσοντας τους γύρω σας.
Αλλά παράλληλα, θα ήταν καλό να ενδιαφερθείτε σοβαρά για τα σχέδια και τους στόχους. Είστε λίγο αμελείς γενικά, αναβλητικοί ή διστακτικοί. Ωστόσο, δεν υπάρχουν περιθώρια πλέον. Θα είναι απαραίτητο να εξετάστε σοβαρά τις δραστηριότητές σας. Θα αλλάξετε πιθανότατα τρόπο προσέγγισης και δράσης.
Αλλά θα είναι απαραίτητο να διαπιστώσετε πως θα σας βοηθήσει η διαρκής και επίμονη προσπάθεια, αποβλέποντας σε ένα υψηλό στόχο. Θα αναγνωριστείτε, όχι άμεσα, αλλά θα έχει διάρκεια η επιβράβευσή σας. Αρκεί να μην κάνετε υπερβολικές ή σπασμωδικές κινήσεις.
Στο φιλικό περιβάλλον ο ανταγωνισμός προκαλεί προβληματισμό αλλά αντιδράτε άμεσα. Κάποιες σχέσεις αλλάζουν. Μπορεί να είναι λιγότεροι κοντά σας στο εξής, θα είναι όμως σοβαροί και αξιόπιστοι.
Συναισθηματισμοί που σας εμπόδιζαν να δείτε σοβαρά το μέλλον, φέρνουν αυτή την εποχή αντιπαλότητα, ζήλια ή και διεκδικήσεις που σας κουράζουν σε ένα βαθμό, αλλά σας κρατούν σε εγρήγορση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;