5 κινηματογραφικές σκηνές με παγωτό που άφησαν ιστορία!
Ας δούμε λοιπόν το παγωτό στον κινηματογράφο!

Το παγωτό στον κινηματογράφο έχει γράψει τη δική του ιστορία! Αυτές είναι μερικές σκηνές που σίγουρα μας έχουν μείνει αξέχαστες!

1.Forest Gump

Ποιος έχει ξεχάσει τον Forest Gump στο νοσοκομείο, τραυματισμένο από τον πόλεμο να τρώει παγωτό; Μπορεί η σκηνή με τα σοκολατάκια και η επική ατάκα “η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια, ποτέ δε ξέρεις τι θα βρεις μέσα” να έχει στιγματίσει τα παιδικά χρόνια μας, ωστόσο αυτή είχε τη δική της πλάκα.

Μια ταινία που σε περίπτωση που δεν την έχεις δει ακόμα, σίγουρα θα σε γοητεύσει!

 

2.Pulp Fiction

Η Μia Wallace παραγγέλνει ένα milkshake που έχει 5 δολάρια και ο Vincent σοκάρεται από την τιμή του. Ωστόσο, όταν δοκιμάζει συμφωνεί πως όντως είναι εξαιρετικό.

Λίγο μετά, οι δυο τους θα χορέψουν σε ένα ανεπανάληπτο ντουέτο και θα γράψουν τη δική τους ιστορία.

To Pulp Fiction είναι το αδιαμφισβήτητο αριστούργημα του Tarantino που σίγουρα πρέπει να δεις.

 

3. Girl Interrupted

Η ταινία όπου η Angelina Jolie μας απέδειξε ότι μπορεί να παίξει σοβαρούς ρόλους έχει τη δική της σκηνή με παγωτό. Εκεί, η ψυχολογικά διαταραγμένη Lisa, έχει πάει εκδρομή με τις φίλες της σε ένα παγωτατζίδικο. Κάνει τη δική της παραγγελία και λίγο αργότερα γίνεται πανικούλης.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι σου προτείνουμε να δεις αυτή τη ταινία και αν αντέχεις μη δακρύσεις στο τέλος!

4. Down by law

Εδώ έχουμε το εξής εξαιρετικό. Ο ιδιοφυής Τζάρμους σκηνοθετεί τον Tom Waits, τον Roberto Begnini και τον John Lurie σε μια ταινία που γράφει τη δική της ιστορία. Στη συγκεκριμένη σκηνή, οι τρεις φυλακισμένοι που φαινομενικά δεν έχουν κανένα κοινό, τραγουδούν ένα παλιό τραγούδι του 1927, ως λογοπαίγνιο μάλλον για τη δική τους κατάσταση. Η σκηνή αυτή έχει ξεχωρίσει από τη συγκεκριμένη ταινία για την ευρηματικότητα της αλλά και για τη τυπάρα που ονομάζεται Roberto Begnini!

5. Home Alone 2

Μάλλον η μεγαλύτερη ακραιότητα που έχει γίνει με παγωτό στην ιστορία του κινηματογράφου. Πιθανόν κάτι που ΟΛΟΙ έχουμε ονειρευτεί να κάνουμε στη ζωή μας. Να παραγγείλουμε μια τεράστια ποσότητα παγωτό και να καθόμαστε στο κρεβάτι απολαμβάνοντας τα πάθη μας.

Εμείς πάντως ταυτιστήκαμε!

Βρες εδώ το πλησιέστερο κατάστημα για παγωτό και παρήγγειλε τη γεύση που σου ταιριάζει! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;