Η στιγμή που ο
Ο "πάτερ Κλεομένης" ξεπέρασε τα όρια της γραφικότητας αυτήν την φορά!

Παρακολουθώντας το είδος των βίντεο που ανεβάζει ο “πάτερ Κλεομένης” και οι όμοιοι του αξίζει να σκεφτούμε ένα πράγμα: Όσο και αν γελάσουμε, όσο και αν μας φαίνεται γραφικός ή τρελός, μια τέτοια συμπεριφορά έχει πάντα κλιμάκωση. Ιδιαίτερα όταν λαμβάνει ευρείας προβολής.

Αυτό συνέβη, όπως καταλαβαίνεις, και με τον συγκεκριμένο ρασοφόρο, ο οποίος βανδάλισε ένα έργο τέχνης με το όνομα “Κρίση” που βρίσκεται επί της Βουλιαγμένης. Το έργο του Τάσου Νυφαδόπουλου είναι το πρώτο έργο πανευρωπαϊκά που έχει αφιερωθεί στο αντίκτυπο που είχε η οικονομική κρίση στον άνθρωπο και την κοινωνία.

Ο ρασοφόρος, λοιπόν, αφού απηύθυνε υβριστικά σχόλια στο γλυπτό (“σατανιασμένο άγαλμα της νέας εποχής” και τέτοια” ανέβηκε στην βάση του και άρχισε να σπάει το πέλμα και τα δάχτυλα του ποδιού του γλυπτού με ένα σφυρί.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να υπογραμμίσουμε πως ο καλλιτέχνης εργάστηκε επί 18 μήνες χωρίς αμοιβή πάνω στο έργο και το δώρισε στο Δήμο Ελληνικού- Αργυρούπολης.

Στο βίντεο απάντηση που εξέδωσε ο Τάσος Νυφαδόπουλος είπε πως: «Μιλάω δημόσια για  αυτό το γεγονός γιατί αν επιτρέψω να περάσει έτσι είναι σαν να γίνομαι συνένοχος προς όποια άλλη πράξη βαρβαρότητας κάνει στο μέλλον σε δημόσια Τέχνη. Καλώ όλους να μοιραστούν αυτό το βίντεο  στα social media που διαθέτουν ώστε να μη μείνουμε σιωπηροί σε μια τέτοια πράξη.»

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;