Η αποστομωτική απάντηση γυναίκας σε παντρεμένο άνδρα που την φλέρταρε!
Μια παράγραφος αρκούσε για να την κάνει VIRAL!

Δεν είναι λίγες οι φορές που όσα βλέπουμε γύρω μας (ή ζούμε) μας κάνουν να αμφιβάλλουμε για την ύπαρξη της αληθινής αγάπης. Οι άνθρωποι δεν είναι σταθεροί, οι σχέσεις χαλάνε και τα ψέματα κυριαρχούν. Σε όλη αυτή την μουντίλα, όμως, υπάρχουν ορισμένοι που βάζουν την σχέση τους πάνω από όλα,όχι για ηθικούς λόγους, αλλά γιατί έχουν πλήρη επίγνωση του τι θέλουν και τι θα χάσουν.

Μια γυναίκα, λοιπόν, δεχόταν μηνύματα από έναν άνδρα ο οποίος ήταν παντρεμένος και είχε όρεξη να απατήσει. Όταν του είπε πως έχει σύζυγο και εκείνος επέμεινε, τον έβαλε στην θέση του με τον καλύτερο τρόπο!

 

 

“- Πρέπει να βγούμε κάποια στιγμή.

– Αν δεν είχα σύζυγο.. Όντως δείχνεις πολύ καλή περίπτωση και το εννοώ.

– Α, χαχα, είσαι παντρεμένη.

– Ναι και κολακευμένη. Ευχαριστώ.

– Εντάξει κι εγώ είμαι, αλλά δε θα το πούμε. Θα έχει πλάκα.”

“Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο πέρσι, δεν είχα το κουράγιο να πω στους γιους μου (τους οποίους πάντα προστάτευα) ότι μπορεί να πεθάνω, και ο άντρας μου έπρεπε να τους κοιτάξει στα μάτια και να τους πει ότι είμαι άρρωστη. Εκείνος με πρόσεχε σε όλη την πορεία ανάμεσα σε πολλαπλές επεμβάσεις, άδειαζε τα σακουλάκια παροχέτευσης, μου έκανε ενέσεις αντιπηκτικών, μου κρατούσε το χέρι όταν πονούσα και έκανα αιμοληψίες. Καθόλη αυτή τη διάρκεια, υπήρχε ένας στίχος που έπαιζε συνεχώς στο κεφάλι μου “Αγάπη είναι να βλέπεις κάποιον να πεθαίνει”. Οπότε η ερώτησή μου είναι… Ποιος θα δει εσένα να πεθαίνεις; Βάλε τάξη στο σπίτι σου και σε παρακαλώ σταμάτα να μου στέλνεις.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
  
 1