Φαντασμαγορική πρεμιέρα για τον Spiderman που επέστρεψε στον...τόπο του!
Η ταινία SPIDERMAN: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ κυκλοφορεί στους κινηματογράφους από την Feelgood και σε 3Df

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουλίου, στην αίθουσα V-Max του Village Cinemas στο The Mall Athens, η πρεμιέρα της νέας ταινίας της Marvel και της Sony, Spiderman: Η Επιστροφή στον Τόπο του, που ανανεώνει την μυθολογία του Ανθρώπου-αράχνη στο πολυσυλλεκτικό σύμπαν της Marvel.

Από αρκετά νωρίς το απόγευμα, μικροί και μεγάλοι φίλοι του Spiderman, κατέκλυσαν τον προαύλιο χώρο έξω από τα Village Cinemas στο The Mall Athens, για να φωτογραφηθούν με τον αγαπημένο τους ήρωα, που βρέθηκε εκεί για να δοκιμάσει τις φιγούρες και τους ελιγμούς του, μέσα σε ένα ειδικά κατασκευασμένο

Photobooth Virtual Reality. Αναπαριστώντας σκηνές από την ταινία, που σε λίγη ώρα θα έβλεπαν πρώτοι σε πανελλήνια πρεμιέρα, οι θεατές πόζαραν μπροστά από πανύψηλα κτίρια με τον Spiderman να τους καθοδηγεί και να τους «σώζει».

Αργότερα, ο Spiderman ανέβηκε στην αίθουσα V-Max και παρακολούθησε την ταινία, παρέα με εκατοντάδες θεατών.

Σύνοψη ταινίας

Ο νεαρός Πήτερ Πάρκερ / Spider-Man (Tom Holland), μετά το εντυπωσιακό του ντεμπούτο στο Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος, εξερευνά τη νέα του ταυτότητα ως υπερήρωας στο Spider-Man: Η Επιστροφή στον Τόπο του (Spider-Man: Homecoming). Ενθουσιασμένος από την εμπειρία του με τους Εκδικητές, ο Πήτερ επιστρέφει στο σπίτι του όπου ζει με την θεία Μέι (Marisa Tomey), πάντα κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του καινούργιου του μέντορα, Τόνι Σταρκ (Robert Downey Jr.). Ο Πήτερ προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ρουτίνα της ζωής του, αφαιρείται όμως από την ανάγκη του να αποδείξει ότι είναι μπορεί να είναι πολύ περισσότερα από ένας απλός, καθημερινός υπερήρωας. Όταν όμως εμφανίζεται ο Vulture (Michael Keaton), ένας καινούργιος εχθρός, τότε όλα εκείνα που ο Πήτερ θεωρεί σημαντικά μοιάζουν να απειλούνται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;