Ανατριχιαστικές εικόνες - Οι
Οι σκλάβες του σεξ στον Β Παγκόσμιο στο πρώτο ντοκουμέντο που αποδεικνύει την ύπαρξη τους!

Πρόκειται για μια από τις εκατοντάδες ανατριχιαστικές ιστορίες που εκτυλίχθηκαν στον κόσμο την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο λόγος για τις comfort women (γυναίκες ανακούφισης ή αναψυχής), γυναίκες που ζούσαν ως σκλάβες του σεξ των Ιαπώνων.

Η ιστορία μιλάει για περίπου 200.000 αιχμάλωτες γυναίκες, ως επί το πλείστον από την Κορέα, που αναγκάστηκαν να δουλέψουν σε ιαπωνικούς στρατιωτικούς οίκους ανοχής.

Μέχρι στιγμής, αυτά που έζησαν οι γυναίκες αυτές δεν έχουν λάβει την πρέπουσα προσοχή και τα αποδεικτικά στοιχεία της ύπαρξης τους ήταν ελλιπή. Το μόνο που είχαν στα χέρια τους οι ερυενητές ήταν μερικές φωτογραφίες από τις γυναίκες που επέζησαν, χωρίς να έχει διεξαχθεί ποτέ κάποια έρευνα για όσα υπέστησαν στα χέρια των Ιαπώνων.

Σκέψου πως η πρώτη και η μόνη δίκη που έγινε με αφορμή το θέμα, πραγματοποιήθηκε το 1980, ενώ μέχρι το 2015 η Ιαπωνία δεν είχε προβεί σε κάποια πράξη μεταμέλειας για όσα έκανε ο στρατός της την εποχή εκείνη.

Στο βίντεο που βλέπουμε παρακάτω, το οποίο εντοπίστηκε μετά από 2 χρόνια έρευνας σε αρχεία των ΗΠΑ και είναι το μοναδικό βίντεο που έχει τραβηχτεί μέχρι στιγμής, διακρίνουμε επτά ξυπόλητες γυναίκες, έξω από ένα σπίτι με τούβλα. Το σπίτι θεωρείται πως ήταν πορνείο για τους Ιάπωνες (το οποίο βρισκόταν μέσα στο στρατόπεδο) στην κατεχόμενη Κίνα και το βίντεο κατέγραψε την απελευθέρωση των γυναικών από τις συμμαχικές δυνάμεις.

Ορισμένες από τις γυναίκες κοιτάζουν νευρικά τους αξιωματούχους, ενώ άλλες δεν το τολμούν καν. Μία άληα γυναίκα, έγκυος, χαϊδεύει απαλά την κοιλιά της.

Σκληρές εικόνες, τις οποίες μπορεί να μην θέλουμε να δούμε, αλλά μας θυμίζουν σε τι εκτάσεις μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος εξαιτίας του πολέμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1