Survivor 2017: Επιτέλους! Ο Ντάνος εξηγεί για πρώτη φορά γιατί τον έδιωξαν οι μαχητές!
Επιτέλους μάθαμε!

O μεγάλος νικητής του Survivor 2017 ήταν καλεσμένος στην Ελεονώρα Μελέτη. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

«Η αλήθεια είναι ότι είχαμε μόνο μία ημέρα με κάμερες μαζί, η εμπειρία μου από κάμερες ήταν μηδαμινή. Ηγετικές τάσεις που είπαν οι συμπαίκτες μου, θα ήθελα να δω περισσότερα γεγονότα. Εγώ θυμάμαι με τον μισθοφόρο που συστηνόμασταν, και με ενόχλησε το ότι ενώ περιμέναμε όλοι να φάμε και μας περίμεναν, κατέβηκε, έφαγε χωρίς να περιμένει τη σειρά, και ξανά έφυγε, είχαμε μια λεκτική διαμάχη στο σκάφος, αλλά νόμιζα ότι είχε λυθεί.

Στο σκάφος μέσα επειδή όλοι είχαν μείνει από μία πλευρά, και τους είπα να μην κάθονται όλοι μονόπαντα, επειδή είχα τη σχετική εμπειρία, και είχαμε μια διαμάχη. Είναι πιο ωραίο να το λες και να το εκδηλώνεις παρά να το κρύβεις και να το δουλεύεις μέσα σου. Ναι, δεν ήμουν κοντά στα παιδιά, ήταν στυλ πενταήμερης, γιατί εγώ είχα το μυαλό μου στα επαγγελματικά και δεν ήμουν σίγουρος που πάω, δεν είχα αφήσει ποτέ την οικογένειά μου! Δεν το περίμενα να με διώξουν, μου φάνηκε περίεργο, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που πελαγώνει ή πανικοβάλλεται. Μου αρέσει να αντιλαμβάνομαι σωστά τα πράγματα, σε κάθε τι που γινόταν δεν αντιδρούσα αμέσως για να το ζυγίσω λίγο γιατί γινότανε.«.

Αυτό ήταν λοιπόν το μυστήριο που κρυβόταν πίσω από την συμπεριφορά τον Μαχητών! Τα συμπεράσματα δικά σας. Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο!

Δες εδώ:  Ο Ντάνος μιλάει για Σόφη, Ευρυδίκη και τους διάσημους (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;