Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού: Τα ιδανικά μέρη στην Αθήνα για να φιλήσεις το ταίρι σου!
Φιληθείτε άφοβα, Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού σήμερα!

Η Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού καθιερώθηκε στις 6 Ιουλίου από τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστή και σε άλλα μέρη του κόσμου.

Πρόκειται για τη μέρα που μας θυμίζει τη σημασία του φιλιού, ακόμα και αν δεν πρόκειται για ερωτική σχέση.

Εάν ψάχνεις αφορμή να γιορτάσεις τον έρωτα σου όπως και αν έχει, ορίστε μερικά μέρη που μπορείς να το κάνεις με την ησυχία σου:

Λυκαββητός

Δεν μιλάμε για το εστιατόριο ή το καφέ στην κορυφή του λόφου αλλά τα χαριτωμένα παγκάκια που βρίσκονται στον δρόμο για την κορυφή του. Εάν δεν έχουν ήδη κατακλειστεί από κόσμο, διάλεξε ένα, πάρτε ένα ποτό στο χέρι (από το περίπτερο, ας πούμε) και απολαύστε την θέα, σκάζοντας και κανένα φιλί που και που.

Πλανητάριο

Το σημείο που βρίσκεται το Πλανητάριο στην Συγγρού ίσως είναι μακριά αλλά σίγουρα αξίζει. Είτε πας με λεωφορείο είτε με αυτοκίνητο, το Πλανητάριο θα υποδεχθεί εσένα και το ταίρι σου με μοναδικές προβολές των ωκεανών, του σύμπανος ή και άλλων εντυπωσιακών θεματικών, υπό το φως των οποίων μπορείς να φιλήσεις το άλλο σου μισό με πάθος.

Λόφος του Στρέφη

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Gavala (@katerina.gavala) στις

Εάν είσαι οπαδός της εξαρχιώτικης ατμόσφαιρας και της ωραίας θέας, ο λόφος του Στρέφη είναι το τέλειο μέρος για σένα. Ανέβα πάνω πάνω, άραξε, πάρε πάλι μια μπίρα ή ένα οποιοδήποτε ποτό και πέρνα το βράδυ χαζεύοντας τα αστέρια ή το άλλο σου μισό.

Βραχάκια Πειραϊκής

Φιλιά με λίγη αύρα θάλασσας. Απολαμβάνετε τις στιγμές σας με θέα το αλμυρό νερό της Πειραϊκής και μετά μπορείτε να απολαύσετε μια μπίρα με την ησυχία σας στις γύρω μπυραρίες.

Allou Fun Park

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Allou! Fun Park (@alloufunparkgr) στις

Πάνω στην ρόδα. Έτσι λέμε εμείς. Στο τρενάκι μπορεί να τραυματιστείς αλλά η ρόδα που σε πάει πάνω κάτω και βλέπεις όλη την Αθήνα, είναι ό,τι πρέπει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;