Game of Thrones: H Sophie Turner λέει τι πιστεύει για τον χαρακτήρα της!
Η σταρ δεν έχει ψευδαισθήσεις σχετικά με την Σάνσα και το πώς θα εξελιχθεί ως χαρακτήρας!

Το φινάλε του Game of Thrones δεν είναι απελπιστικά μακριά, δυστυχώς. Αυτό δεν σημαίνει απλά πως οι περισσότεροι από εμάς θα χάσουν μια από τις αγαπημένες τους σειράς αλλά και πώς θα χρειαστεί να γίνει ένα αργό και βασανιστικό ξεσκαρτάρισμα των χαρακτήρων.

Η Sophie Turner το γνωρίζει αυτό και έχει πολύ συγκεκριμένη άποψη σχετικά με την μοίρα της Σάνσα.

Σε συνέντευξη της στο Time ανέφερε πως, ενώ θέλει να πιστεύει τα καλύτερα -πως η Σάνσα θα βρει την οικογένεια της και οι Σταρκ θα είναι ξανά δυνατοί- αναγνώρισε πως τα καλά πράγματα δεν διαρκούν για πολύ στην σειρά.

Ακόμη και να μην επανενωθεί με την οικογένεια της, η Turner ελπίζει πως θα συνεχίσει να εξελίσσεται όλο και περισσότερο ως χαρακτήρας και θα αρχίσει να έχει μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό της. Στην πραγματικότητα, βέβαια, θεωρεί πως αυτό δεν θα συμβεί και η Σάνσα τελικά θα πεθάνει.

Ακόμη και αν η Σάνσα πεθάνει νωρίς, η Sophie Turner ελπίζει πως θα έχει την ευκαιρία να σκοτώσει άλλο ένα άτομο προτού φύγει από την σειρά. Ο πρώτος φόνος της Σάνσα έλαβε τόπο στην 6η σεζόν όπου εκδικήθηκε τον βιαστή και σύζυγο της, Ramsay Bolton.

“Για μένα ως Sophie, ήταν η καλύτερη σκηνή, γιατί περίμενα πολύ καιρό για τον πρώτο μου φόνο … Το να δίνω στην Σάνσα την δύναμη που της στέρησαν ήταν μια τρομερή αίσθηση για μένα. [Γενικότερα] χειραγωγεί τον κόσμο, αλλά πολύ διακριτικά. Ακόμη υποφέρει μέσω αυτού. Οπότε αυτή ήταν η στιγμή που είχε όλη την δύναμη. Είμαι σίγουρη πως ήταν μεθυστικό για εκείνη. Αυτό το συναίσθημα που περίμενε τόσο καιρό. Και ήταν μεθυστικό για μένα. Το λάτρεψα! Θέλω κι άλλους φόνους!”

Δες ακόμη: Game of Thrones: Η σειρά έμαθε στην Sophie Turner κάτι ΠΟΛΥ σημαντικό για το σεξ!

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
1'
84 - 70
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
'
22 - 15
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;