Είναι γεγονός! Η Μουρμούρα συνεχίζει και αυτό θα είναι το νέο ζευγάρι!
Δείτε ποιοι θα είναι!

Οι περισσότεροι έχουμε λατρέψει το  «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» θα συνεχιστεί λοιπόν για ακόμη μια χρονιά (τουλάχιστον) όπως δείχνουν τα πράγματα αλλά με ένα νέο ζευγάρι.

Το βέβαιο είναι πως σταθερά θα μείνουν τα ζευγάρια των Βλαδίμηρου Κυριακίδη–Δάφνης Λαμπρόγιαννηκαι Αντώνη Αντωνίου–Ελένης Κοκκίδου. Για τα άλλα δύο το μέλλον είναι πράγματι αμφίρροπο, με την Φωτεινή Αθερίδου να πραγματοποιεί πρόσφατα μία ανάρτηση από την οποία φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν από τη σειρά.

To ζευγάρι που ήταν ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος και η Φωτεινή Αθερίδου φαίνεται πως ως σύνολο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αποτέλεσμα, αφού δεν υπήρξε ιδιαίτερη ταύτιση του κοινού με τους ρόλους και έτσι οι δύο ηθοποιοί δεν θα συνεχίσουν στην σειρά.

 

Το νέο ζευγάρι «κλείδωσε» και από την καινούργια τηλεοπτική σεζόν θα τους βλέπουμε στην σειρά. Μάλιστα ο ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε την ένταξη του στην «Μουρμούρα» με ένα ιδιαίτερο τρόπο.

Ο ίδιος έξω από τον Alpha Κύπρου φορώντας το κράνος του, πάνω στην μοτοσικλέτα τραγουδούσε τους τίτλους έναρξης της σειράς επισημοποίησε την είδηση.

Ο λόγος για τον Κύπριο ηθοποιό Μιχάλη Σοφοκλέους και την Χριστιάνα Αρτεμίου.

«Σήμερα ένας επαγγελματικός κύκλος έκλεισε ευχάριστα. Ευχαριστώ την διεύθυνση του MEGAONE για την άψογη συνεργασία,εμπιστοσύνη και την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια.Καλο καλοκαίρι σε όλους μας και από τη νέα σεζόν πλέον εμείς θα τα λέμε σαν ζευγάρι με την αγαπημένη μου Χριστιανα Αρτεμιου στον #alphatv μέσα από το γνωστό σήριαλ #μηναρχιζειςτημουρμουρα #μηναρχιζειςτηνμουρμουρα #alphaκύπρου #alphatv».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;