Το μεγαλύτερο συνέδριο για Digital Design επιστρέφει! #digitized17
Μάθε τα πάντα για το Digitized 17 εδώ!

Εδώ και λίγα χρόνια, υπάρχει μια ελληνική διοργάνωση που αφορά στο χώρο του σχεδιασμού και της δημιουργικότητας στον ψηφιακό κόσμο, η οποία συγκεντρώνει το ενδιαφέρον επαγγελματιών από ολόκληρη την Ευρώπη (και όχι μόνο). Σχεδιαστές, προγραμματιστές, στελέχη μάρκετινγκ και επιχειρηματίες, δίνουν κάθε Σεπτέμβριο ραντεβού στην Αθήνα, για να παρακολουθήσουν από κοντά το Digitized – μια σειρά διαλέξεων και εργαστηρίων που εξετάζουν θέματα όπως το UX/UI design, την επαυξημένη πραγματικότητα, τη χρηστικότητα και την διάδραση.

Από το μικρόφωνο του Digitized έχουν ακουστεί εμβληματικές φωνές του χώρου, φωνές όπως των Fantasy Interactive, Tool, Serial Cut, RESN, Media Monks, UNIT9, North Kingdom, Artificial Rome, Hellohikimori, και Hi-ReS. Αντίστοιχα, και φέτος, τα ονόματα των ομιλητών είναι τέτοια που θα τραβήξουν την προσοχή του διεθνούς κοινού. Ανάμεσά τους, oι Brendan Dawes, Jordi Romkema (Superhero Cheesecake) και Harald Dunnink (Momkai).

To έβδομο Digitized θα διαρκέσει δύο ημέρες: την πρώτη (22 Σεπτεμβρίου) θα πραγματοποιηθεί το εργαστηριακό του σκέλος (στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Βακαλό) και την δεύτερη (23 Σεπτεμβρίου) το συνεδριακό στην κεντρική σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.

Πληροφορίες σχετικές με το Digitized, το πρόγραμμα, αλλά και την αγορά εισιτηρίων μπορείτε να βρείτε στο www.digitized.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Άρη
85'
1 - 1
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
45'
2 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
2'
52 - 51
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;