5 πράγματα που ξέρουμε για το Fantastic Beasts 2!
Η ταινία που ξύπνησε την λατρεία για τον κόσμο του Χάρι Πότερ μέσα μας, επιστρέφει!

Όταν ξεκινήσαμε για να δούμε το “Fantastic Beasts and Where to Find Them”, ήμασταν προετοιμασμένοι για μια αποτυχία. Θεωρούσαμε πως θα είναι μια φθηνή απομίμηση του Χάρι Πότερ, μιας σειράς που δεν θα χάσει ποτέ την περίοπτη θέση της στην καρδιά μας.

Πήγαμε, λοιπόν, σνόμπ-σνόμπ και καταλήξαμε να περνάμε τόσο καλά που η ευχάριστη αίσθηση των στιγμών που βλέπαμε Χάρι Πότερ, επανήλθε.

Φαντάσου την προσμονή μας για την νέα ταινία τώρα. Το γύρισμα για την συνέχεια του Fantastic Beasts ξεκίνησε στις 3 Ιουλίου και η Warner Bros έχει μοιραστεί αρκετές νέες πληροφορίες σχετικά με την -μέχρι στιγμής ανώνυμη- ταινία.

Για να δούμε τι μάθαμε:

1. Όλοι οι βασικοί χαρακτήρες επιστρέφουν

Αυτό περιλαμβάνει τον Eddie Redmayne ως Newt Scamander, την Katherine Waterston ως Tina Goldstein, την Alison Sudol ως Queenie Goldstein, και τον Dan Fogler ως Jacob Kowalski, τον Johnny Depp ως Gellert Grindelwald, τον Ezra Miller as Credence, την Zoë Kravitz ως  Leta Lestrange, και τον Kevin Guthrie ως Abernathy.

Το πώς θα συνδυαστούν οι παραπάνω χαρακτήρες παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής αλλά αυτό που ξέρουμε είναι πως οι χαρακτήρες μεταφέρονται σε Λονδίνο και Παρίσι.

2. Έχουμε και προσθήκες στο cast

Μεταξύ των νέων ονομάτων που θα μπουν στο Fantastic Beasts είναι ο Jude Law ως νέος Dumbledore και ο Callum Turner ως ο μεγάλος αδερφός του Newt Scamander, ο οποίος είναι ήρωας πολέμου.

3. Κάπου “μπαίνει” και ένα μαγικό τσίρκο

Δεν ξέρουμε ακόμα που αλλά, απ’ότι ξέρουμε, δυο χαρακτήρες θα σχετίζονται με ένα μαγικό τσίρκο. Ένα από τα εκθέματα του θα είναι μια γυναίκα που θα παίζει η Claudia Kim ενώ το τσίρκο θα “τρέχει” o Skender, τον οποίο παίζει ο Ólafur Darri Ólafsson.

Δες ακόμη: Πώς είναι το Fantastic Beasts χωρίς τα ειδικά εφέ;

4. Έχουμε το Dumbledore ενάντια Grindelwald

Αν έχεις διαβάσει Χάρι Πότερ (ή παρατηρήσει τις ταινίες αρκετά) θα έχεις ακούσει αρκετά για την σχέση Grindelwald με τον διευθυντή του Hogwarts. Το Fantastic Beasts 2 πιάνει την ιστορία μερικούς μήνες μετά από την πρώτη ταινία, όπου ο Grindelwald έχει αποδράσει από την φυλακή και συγκροτεί μια ομάδα με πιστούς ακόλουθους του σκοπού του. Ο Albus Dumbledore είναι αυτός που πρέπει να τον σταματήσει, με την βοήθεια του μαθητή του, Newt, βέβαια.

5. Φυσικά και θα υπάρχουν easter eggs

Στην συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε πως υπάρχουν αρκετές απροσδόκητες αναφορές στην ιστορία του Χάρι Πότερ που θα ευχαριστήσουν τους θαυμαστές της σειράς.

Κοινώς, κράτα τα μάτια σου ανοιχτά για κρυμμένα μυνήματα όταν η ταινία κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2018.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΤΕΛ
87 - 73
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
1'
33 - 30
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;