Tropical Affair Reggae Festival @ Bolivar Beach Bar!
Μια βραδιά που θα εξελιχθεί σε, ένα τεράστιο beach party!

 

Doors Open: 21:00 | Είσοδος: 10€ [με μπύρα]

Συναυλίες 2017: Την Παρασκευή 14 Ιουλίου το Bolivar Beach Bar φιλοξενεί το μοναδικό στην Ελλάδα international reggae festival με μια πλειάδα ονομάτων που εκπροσωπούν την Reggae Dancehall σκηνή σε όλα τα μεγάλα Festival του είδους.

Headliner o dancehall president Skarra Mucci. Μαζί του η ρώσικη Raggamuffin δύναμη που ακούει στο όνομα Steppa Style, ο Ελβετός Renix Junkie Max RubDub και οι Αυστριακοί Mountain Top Hi Powa με τους Jah Sake στο μικρόφωνο και τον Exidas στις επιλογές.

Σημαντική η παρουσία της Ελληνικής σκηνής στο Festival με Blend Mishkin, Anna Mystic, Palov, Boogie Rockaz και BNC [Mc].

Το βράδυ της 14 Ιουλίου θα έχουμε εκρηκτικές Reggae καταστάσεις και χορό μέχρι τελικής πτώσεως. Θα φροντίσει γι’ αυτό ο Skarra Mucci, αυτή η ασυγκράτητη reggae δύναμη που σαρώνει στο πέρασμα της τα πάντα και προσφέρει απλόχερα και γενναιόδωρα σύγχρονη dancehall και reggae του μέλλοντος και απογειώσει το κοινό με τις εξαιρετικές του αλλαγές ανάμεσα σε Soul, Gospel, Reggae – Dancehall, Rap και R&B. Με μια εκρηκτική σκηνική παρουσία συνεπαίρνει, μεταδίδει πάθος και κίνηση μετατρέποντας το σώμα σε μια μηχανή χορού και εξαλλοσύνης. Έρχεται με πολλά από τα γευστικά συστατικά που συνηθίζει να σερβίρει όπως Raggamuffin, hip-hop και old school dancehall, μια κατάλληλη δόση dubstep, και χωρίς πολύ κόπο να ραπάρει να τραγουδήσει πάνω σε σύγχρονες ρίμες και beats πασπαλισμένα με vintage vibes.

Καθόλου τυχαία εξάλλου ο Skarra Mucci, έχει χαρακτηριστεί ένας από τους πιο πολύπλευρους καλλιτέχνες της γενιάς του κι από τους κορυφαίους reggae – dancehall τραγουδιστές αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.

θα τον συνοδεύουν ο Steppa Style, πρωτοπόρος Ρωσος Reggae, Dancehall & Jungle καλλιτέχνης που έρχεται με φωτιά στη καρδιά να γεμίσει εκρηκτική ενέργεια τη σκηνή κι αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο hot ονόματα της Reggae και Jungle σκηνής της Ευρώπης, οι Mountain Top Hi Powa που αποτελούνται από τους Jah Sake (Selecta, MC) και Exidas (Selecta, FX) και λατρεύουν να παίζουν, να συλλέγουν και να προωθούν Reggae, Dancehall, Dub, Soul και Vintage μουσική. Βασική τους δύναμη η δυνατότητα σε οποιοδήποτε μέρος, οποιαδήποτε στιγμή να περάσουν το σωστό vibe που εγγυάται ένα γεμάτο dancefloor με τις αξεπέραστες caribbean και afro-american μουσικές τους. Σημαντική και η παρουσία του Max RubaDub που μιξάρει χορευτικά beats με φρέσκα φωνητικά ανεξάρτητα αν είναι mash up, dancehall, reggae ή hip-hop – συγκεντρωμένος στο να κάνει τα πόδια του κοινού να κινούνται διαρκώς. Παίζει ότι τον ευχαριστεί αρκεί φυσικά να οδηγεί το party σε τρελά επίπεδα διασκέδασης κι εξαλλοσύνης. Μέγας γνώστης γνωρίζει πως να κατευθύνει με μαεστρία το ρυθμό ενός πάρτι.

Η Ελληνική παρουσία στο Festival επίσης θα είναι δυναμική. Στο line up περιλαμβάνονται η βιβλική μορφή της Ελληνικής Reggae και world σκηνής, ο μουσικός, παραγωγός και DJ, ιδρυτικό μέλος της δισκογραφικής Cast-a-blast και δημιουργός του Jamaican Bass Movement Blend Mishkin. Τα ζωντανά sets του έχουν ως βασικά συστατικά τη Reggae και το Dancehall, το Hip-Hop, το Jungle και την Bass κουλτούρα. Μόνο ότι τραγούδια του είναι ψηλά στη λίστα παγκόσμιων ραδιοφωνικών κολοσσών όπως το BBC τα λέει όλα. Μαζί του ο Palov που θα φροντίσει να αναμείξει ήχους και μουσικές από όλο τον κόσμο και από πολλά είδη όπως latin, cumbia, afro, jazz, funk, hip hop, reggae, dub and bass.

Οι Boogie Rockaz ένα dj ντουέτο με αγάπη προς τα δυνατά beats και τις έντονες μπασογραμμές. Αποκλειστικός τους σκοπός να μετατρέπουν τον οποιοδήποτε χώρο στον οποίο παίζουν σε ένα ατελείωτο party γεμάτο χορό, δυνατό ρυθμό και όμορφα συναισθήματα! Hip Hop, Reggae, DnB, Dubstep αλλά και funk, soul, latin, swing επιρροές βασισμένα όλα στο δυνατό μπάσο, είναι οι μουσικές που πλαισιώνουν το freestyle ύφος που τους χαρακτηρίζει. Δε θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια συνάντηση η μεγάλη Κυρία της Ελληνικής Reggae σκηνής. Κοντά μας θα είναι η σπουδαία Anna Mystic που ασχολείται επαγγελματικά με το djing περίπου 20 χρόνια και έχει γράψει τη δική της ξεχωριστη ιστορία στα μουσικά δρώμενα της χώρας. Ασχολείται με όλα τα είδη Τζαμαϊκανής και εν γένει reggae μουσικής κι έχει παίξει σε αναρίθμητα bars, clubs, festival στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το line up κλείνει ιδανικά με τον αξεπέραστο BnC The Disco Vampire. Μουσικός παραγωγός και Dj με συμμέτοχες σε παραγωγές πολλών και διάφορων καλλιτεχνών από Ελλάδα και εξωτερικό. Κυρίως όμως φημίζεται για τις Mc ικανότητες του και το έχει αποδείξει πολλάκις με παρουσία ως Βασικός MC στους Happy Dog Project, Cast– a–Blast Sound System, Champagne & Reefer, Capitan Futuro και το νέο ομώνυμο σχήμα του “The Disco Vampire Band”.

Tο Bolivar στις 14 Ιουλίου θα ντυθεί με Reggae & tropical χρώμα για μια βραδιά που θα μας ταξιδέψει στην Καραϊβική!

Πληροφορίες

Doors Open: 21:00
Είσοδος: 10€ [μπύρα]
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία παραλιακής 3η Καλαμακίου
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;