Οικογένεια ψάχνει νταντά για το...στοιχειωμένο της σπίτι!
Όχι, δεν το βγάλαμε από το μυαλό μας!

Μια οικογένεια στην Σκωτία ψάχνει -πράγματι- μια οικογένεια που να μην φοβάται τα φαντάσματα καθώς, όπως αναφέρει, το σπίτι της είναι στοιχειωμένο.

Όπως αναφέρει η Telegraph, η οικογένεια θα προσφέρει 60.000 αποζημίωση σε όποιον δεχθεί την θέση για να προσέχει τα δυο της παιδιά -5 και 7 ετών- στην “όμορφη, ευρύχωρη, ιστορική της ιδιοκτησία με την εκπληκτική θέα”.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν υπόψη τους, βέβαια, πως το σπίτι είναι στοιχειωμένο. Όπως αναφέρει η οικογένεια, οι προηγούμενες 5 νταντάδες παραιτήθηκαν μιλώντας για υπερφυσικά φαινόμενα, περίεργους θορύβους, σπασμένα γυαλία και έπιπλα που κουνιούνται.

Οι γονείς αναφέρουν πως οι ίδιοι δεν έχουν διαπιστώσει κάτι τέτοιο με τα μάτια τους αλλά είναι  διατεθειμένοι να προσφέρουν αρκετά χρήματα, προκειμένου να βρουν το κατάλληλο άτομο.

 

Η αγγελία, η οποία δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο Childcare.co.uk, αναφέρει πως το άτομο το οποίο θα επιλεγεί θα πρέπει να προετοιμάζει τα παιδιά για το σχολείο, να τα βοηθάει στο διάβασμα, να τα βάζει για ύπνο, αλλά και να μένει μαζί τους σε καιρούς που οι γονείς θα πρέπει να λείπουν εκτός σπιτιού για επαγγελματικούς σκοπούς.

Πήγαινες;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;