5 πράγματα που ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να λείπουν από την τσάντα διακοπών σου!
Ήρθε η σειρά σου να σιγοτραγουδήσεις το "ξαπλώστρα, κυρίλα και κίτρινη τεκίλα"! Ήρθε η στιγμή που περίμενες τόσο καιρό! Επιτέλους διακοπές!

Ανυπομονείς να φύγεις και να βρίσκεσαι όλη μέρα σε κάποια παραλία χαλαρώνοντας και ξεχνώντας oτιδήποτε μπορεί να σε απασχολεί; Και εμείς το ίδιο.

Είναι σημαντικό όμως να οργανωθείς καλά ώστε να περάσεις ακόμα καλύτερα. Πόσες φορές σου έχει τύχει να φτιάχνεις τη βαλίτσα σου τελευταία στιγμή και μόλις φτάνεις στον προορισμό σου να συνειδητοποιείς ότι έχεις ξεχάσει κάτι που είναι πολύ βασικό; Story of your life;

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι πριν φύγεις να φτιάξεις μια λίστα με πράγματα που σίγουρα θα χρειαστείς ανάλογα με το είδος των διακοπών που θα επιλέξεις. Βέβαια, είτε μείνεις σε κάποιο δωμάτιο είτε πας για camping, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χρειαστείς τα πράγματα της παρακάτω λίστας:

1.Μαγιό

Διακοπές χωρίς μαγιό δε γίνονται θα μας πεις και θα έχεις δίκιο. Έχεις σκεφτεί όμως ποτέ την περίπτωση να βάλεις 1-2 ρούχα λιγότερα και να “γεμίσεις” τη βαλίτσα σου με περισσότερα μαγιό; Πάντα υπάρχουν ρούχα που δεν φοράς αλλά ποτέ ένα παραπάνω μαγιό δεν ήταν μια λάθος επιλογή. Στην τελική, δε θα περιμένεις  μέχρι να στεγνώσει, έχοντας τον φόβο μήπως κρυώσεις. Θα έχεις την “πολυτέλεια” να αλλάζεις όποτε θέλεις!

Το ξέρουμε ότι γελούσες όταν η γιαγιά σου που έκανε κάτι αντίστοιχο αλλά πόσα ήξερε τελικά;

2. Αθλητικά παπούτσια

Το κλασικό λάθος για όσους πάνε διακοπές σε κάποιο νησί είναι να μην πάρουν ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Κάθε νησί που σέβεται τον εαυτό του έχει μια παραλία που για να φτάσεις θα πρέπει να σκαρφαλώσεις πέτρες, να κατέβεις απότομα σκαλιά, να κυλιστείς στα χώματα και τα σχετικά. Πώς γίνεται δε και πάντα αυτή είναι η must παραλία που πρέπει οπωσδήποτε να πας.

Γιατί λοιπόν αυτό το καλοκαίρι να μην προνοήσεις; Πάρε ένα ζευγάρι αθλητικά και κάνε χαλαρά την εξόρμισή σου! Άσε τους άλλους να φοβούνται μήπως σχιστούν οι σαγιονάρες!

3. Καπέλο

Πιο βασικό δε γίνεται. Το ξέρουμε ότι το σνομπάρεις και εγώ το ίδιο έκανα παλαιότερα. Μέχρι που έπαθα ηλίαση και πίστεψε με είναι μια πολύ άσχημη εμπειρία. Καπέλο, αντηλιακά και πολύ προσοχή στον ήλιο.  Άσε που μπορείς να βρεις κάποιο με πολύ στυλ και στη τελική να σου αρέσει να το φοράς. Να το έχεις πάντα μαζί σου ώστε να κάνεις ηλιοθεραπεία με λιγότερες “ενοχές”.

4. Επουλωτικό spray – Sofargen

Είναι πολύ σημαντικό στις διακοπές σου να προνοείς κάποιες καταστάσεις όπως είπαμε και στην αρχή. Τι θα συμβεί εάν χτυπήσεις και βρίσκεσαι σε μια απομονωμένη παραλία; Η λύση του να ρίξεις λίγο νερό “για να περάσει” δε θα βοηθήσει με τα μικρόβια. Το ίδιο και το να κουβαλάς ένα “μικρό φαρμακείο” που όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι καθόλου πρακτικό.

Το Sofragen είναι στην ουσία ένα spray που επουλώνει πληγές, κοψίματα, γδαρσίματα, αποτρέποντας την μόλυνση του δέρματος. Αντί λοιπόν να κουβαλάς μαζί σου βαμβάκι, οξυζενέ, αντισηπτικό ή τραυμαπλάστ, μπορείς πολύ απλά να έχεις το Sofargen και σε περίπτωση που προκύψει κάτι να το χρησιμοποιήσεις.

Το σημαντικό με το Sofargen είναι πως δημιουργεί ένα φραγμό προστατεύοντας την πληγή από εξωτερικούς παράγοντες, για παράδειγμα την περίπτωση να μολυνθεί. Παράλληλα, διατηρεί το τραύμα στεγνό και το βοηθάει να επουλωθεί γρήγορα. Επίσης είναι φιλικό προς το περιβάλλον αφού περιέχει βουτάνιο ως προωθητικό.

Στη τελική είναι πολύ απλό στη χρήση και πολύ πρακτικό!

5. Αδιάβροχο τσαντάκι

Πόσες φορές σου έχει συμβεί να ψάχνεις στη τεράστια τσάντα θαλάσσης το πορτοφόλι σου για να πληρώσεις τον καφέ που μόλις παρήγγειλες και τελικά αναγκάζεσαι να βγάζεις όλα τα πράγματα έξω; Story of your life και εδώ;

Η λύση είναι πολύ απλή. Για να μη ψάχνεις τα πράγματα ή να φοβάσαι μήπως βραχούν, μπορείς να πάρεις ένα αδιάβοχο τσαντάκι όπου θα βάζεις όλα τα απαραίτητα όπως πορτοφόλι, κινητό, αντηλιακά, το sofargen, την κάμερα και είσαι τέλεια!

Είμαστε σίγουροι πως όλα τα παραπάνω θα σε βοηθήσουν να έχεις μια οργανωμένη τσάντα διακοπών με βασικά πράγματα που πιθανόν να μην είχες σκεφτεί, προνοώντας καταστάσεις που μπορεί να “χαλάσουν” τη διάθεση σου ή μια μαγική στιγμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;