7 προορισμοί κοντά στην Αθήνα για τα εργαζόμενα εναλλακτικά νιάτα
Μην απελπίζεσαι! Βρήκαμε μικρούς παραδείσους κοντά στην Αθήνα!

Είσαι και εσύ εργαζόμενο εναλλακτικό νιάτο και ψάχνεις έναν προορισμό κοντά στην Αθήνα για να κάνεις “κοπάνα” το Σαββατοκύριακο;

Σε νιώθω όσο δεν μπορείς να φανταστείς γι’ αυτό και σου προτείνω προορισμούς που είναι κοντά ΚΑΙ μπορείς να το ζήσεις οικονομικά.

1.Αγκίστρι 

Δε βγάζει καν νόημα πόσο όμορφο είναι. Μπορείς να κάνεις ελεύθερο camping και να γλιτώσεις τη διαμονή.

Υπέροχες παραλίες, οικονομικά ακτοπλοϊκά με πολλά δρομολόγια ώστε να χαρείς στο έπακρον το διήμερο σου. Τι άλλο θέλεις!

2. Άιγινα 

Η Αίγινα είναι εξίσου κοντά, κάνεις λιγότερη ώρα να πας απ’ ότι στο Αγκίστρι. Ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις θα προτείνουμε το γρήγορο πλοίο γιατί με το αργό θα υπάρξει περιττό σπάσιμο νεύρων ενώ αυτό που θέλεις να κάνεις είναι να χαλαρώσεις. Στη τελική η διαφορά είναι στα 7 ευρώ πήγαινε – έλα, οπότε πίστεψε με δεν αξίζει, καλύτερα να πιεις δύο καφέδες λιγότερους.

 

3. Nαύπλιο

Το Ναύπλιο δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Πρόκειται για έναν must προορισμό, μια «ανάσα» μακριά από την Αθήνα. Είτε πας εκδρομή με φίλους είτε με το «je t’aime» σου θα έχεις πολλές επιλογές διασκέδασης, σε κάθε περίπτωση.

4. Αίγιο 

Αρκετά κοντά και σίγουρα πολύ όμορφο! Απίστευτα νερά τόσο στην διάσημη “Άκολη” που λέγεται έτσι επειδή βαθαίνει ΠΟΛΥ απότομα, όσο και στον Λόγγο ή τα Σελιανίτικα. Μπορείς να βρεις πολύ οικονομική διαμονή και η νυχτερινή ζωή του δε θα σε απογοητεύσει. Επίσης το ΚΤΕΛ που φεύγει από τον Κηφισό σε αφήνει κυριολεκτικά μέσα στην πόλη και υπάρχουν λεωφορεία για να σε πάνε στις παραλίες. Δεν χρειάζεσαι καν αυτοκίνητο!

5. Λουτράκι

Κυριολεκτικά μια ανάσα από την Αθήνα. Σε μια ώρα είσαι εκεί και αν πάρεις απόφαση να γυρίσεις λίγο τις κοντινές παραλίες θα βρεις μικρούς παραδείσους που μάλλον δεν περίμενες. Δοκίμασε το!

Λίγο πιο τραβηγμένες καταστάσεις για τα απελπισμένα εναλλακτικά εργαζόμενα νιάτα – Αν και είναι περισσότερο ιδανικοί για τριήμερο:

5. Σέριφος 

Σου φαίνεται περίεργο που προτείνουμε νησί; Και όμως όχι! Εάν επιλέξεις να πας με το γρήγορο πλοίο που ναι κοστίζει περισσότερο ΑΛΛΑ το μέρος που θα βρεθείς είναι απλά πανέμορφο και θα αξίζει το κάτι παραπάνω.

Σκέψου ότι σε 2 ώρες  περίπου θα είσαι εκεί!

6. Άνδρος 

Για την Άνδρο ισχύει ακριβώς ότι και για τη Σέριφο. Εάν είσαι εναλλακτικό εργαζόμενο νιάτο θα το τολμήσεις να φύγεις το Σαββατοκύριακο σου λιγο πιο μακριά αλλά πραγματικά για μια δυνατή απόδραση.

 

7. Σύρος 

Η Σύρος είναι πολύ πιο κοντά απ’ ότι πιστεύεις και έχει τόσες επιλογές για διαμονή που σίγουρα θα βρεις κάτι οικονομικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;