38 Νέα Μεταπτυχιακά Erasmus Mundus - Ποια πανεπιστήμια συμμετέχουν;
Δείτε αναλυτικά!

Τριάντα οκτώ νέα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών Erasmus Mundus, τα οποία επιλέχτηκαν μετά από την πρόσκληση υποβολής προτάσεων 2017 για το Πρόγραμμα Erasmus+, αποφάσισε να χρηματοδοτήσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το κοινό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Erasmus Mundus είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών υψηλής ποιότητας σε μεταπτυχιακό επίπεδο, που προσφέρεται από κοινοπραξία ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων από τρεις τουλάχιστον διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες.

Στην κοινοπραξία μπορούν επίσης να συμμετέχουν εταίροι άλλων χωρών από ολόκληρο τον κόσμο, καθώς και μη εκπαιδευτικοί εταίροι με συγκεκριμένη εμπειρογνωσία και ενδιαφέρον για τους τομείς σπουδών.

Ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, όπως το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, αλλά και άλλοι φορείς από την Ελλάδα, όπως το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Απολιθωμένου Δάσους της Λέσβου, συμμετέχουν σε 5 τέτοια προγράμματα.

Τα επιλεγμένα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών Erasmus Mundus λαμβάνουν επιχορήγηση από την ΕΕ, η οποία καλύπτει το κόστος 40 έως 55 υποτροφιών επί τριετή περίοδο για τους καλύτερους φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση από όλο τον κόσμο. Προβλέπεται επίσης χρηματοδότηση για τη διαχείριση της κοινοπραξίας. Το συνολικό κόστος των έργων, συμπεριλαμβανομένων των υποτροφιών, ανέρχεται σε 112,6 εκατ. ευρώ. Τα πλήρη αποτελέσματα είναι διαθέσιμα εδώ και μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα κοινά μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών Erasmus Mundus, στη νέα δημοσίευση 24 Degrees.

Δείτε στο pdf ποια πανεπιστήμια συμμετέχουν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;