Η Μπιγιονσέ δουλεύει με την UNICEF για τα παιδιά του Μπουρουντί!
Στο πλευρό της UNICEF, τάχθηκε η Μπιγιονσέ και είναι για καλό σκοπό!

Στόχος του BEYGOOD4BURUNDI είναι η πρόσβαση των παιδιών του Μπουρουντί σε καθαρό νερό. Μέσω του προγράμματος θα συγκεντρωθούν χρήματα για να κατασκευαστούν πηγάδια και να βελτιωθεί η ενημέρωση όσον αφορά την υγιεινή.

Ακόμη, όπως ανακοινώθηκε, θα προσφερθούν υποδομές υγιεινής και νερού στα σχολεία του Μπουρούντι.

Οι ανακοινώσεις προσθέτουν πως δύο στους πέντε ανθρώπους στο Μπουρούντι, στην ανατολική Αφρική, δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό και οι ασθένειες που συνδέονται με το μολυσμένο νερό και την έλλειψη επαρκών συνθηκών υγιεινής είναι μια από τις βασικές αιτίες θανάτου για τα παιδιά σε μια χώρα 12 εκατομμυρίων κατοίκων.

Σύμφωνα με τη UNICEF, ένα στα 12 παιδιά πεθαίνει στο Μπουρούντι προτού γίνει 5 ετών.

«Η πρόσβαση στο νερό είναι ένα θεμελιώδες δικαίωμα. Όταν προσφέρεις στα παιδιά ασφαλές και καθαρό νερό, δεν τους προσφέρεις μόνο ζωή, τους προσφέρεις υγεία, μόρφωση και ένα καλύτερο μέλλον», αναφέρει η Μπιγιονσέ στην ανακοίνωση.

“Περισσότεροι από 2 εκατομμύρια άνθρωποι στο Μπουρούντι ξοδεύουν καθημερινά περισσότερα από 30 λεπτά για να βρούνε νερό, γεγονός που αναγκάζει τα παιδιά να χάσουν το σχολείο και θέτει κυρίως τα κορίτσια σε κίνδυνο, καθώς πρέπει να περπατούν χιλιόμετρα αναζητώντας πηγές,” πρόσθεσε.

Το πρώτο στάδιο του προγράμματος επικεντρώνεται σε τέσσερις επαρχίες της χώρας αυτής που σπαράσσεται από εμφύλιες συγκρούσεις και βία, αλλά και από την ξηρασία και τον υποσιτισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;