Ποιο νησί ταιριάζει σε κάθε ζώδιο για καλοκαιρινές διακοπές;
Βρες ποιο νησί σου ταιριάζει!

Θέλεις να πας διακοπές και τυρανιέσαι για τον προορισμό που χρειάζεται να επιλέξεις; Μην ανησυχείς!

Καταρχάς έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για εσένα εάν είσαι φοιτητής εδώ. Εάν θέλεις να πας με τη σχέση σου μπορείς να δεις άλλες επιλογές εδώ.

Ωστόσο, θα σου προτέινουμε και κάτι με βάση το ζώδιο σου με βάση τις πληροφορίες που μας έχει δώσει η Λίλιαν Σίμου από το astrolife.gr 

Κριός

Η γυναίκα-Κριός είναι συνήθως φύσης ερωτικής. Καλό θα ήταν να προσέχει την ζήλια και την εριστική διάθεση με τον σύντροφό της. Θα είναι συχνά κυριαρχική και θα θέλει να είναι ελκυστική, θα λέγαμε μία Αμαζόνα. Εξωστρεφής και κοινωνική, έχει υπερηφάνεια και μπορεί να βγάλει σε υπερβολή του συνόλου του χάρτη μία ματαιοδοξία. Έχει πολλά ταλέντα και μπορεί να είναι δραστήρια και δημιουργική. Αν και ατίθαση φύση, θέλει την οικογένεια και αν βρει ένα σύντροφο που θα σέβεται και θα εκτιμά, μπορεί να μείνει πιστή και σταθερή σ’ αυτόν.

Ο άνδρας-Κριός είναι ευφάνταστος εραστής, κατακτητής και πρόθυμος να παίξει τον ηγετικό ρόλο. Σίγουρος για τις ικανότητές του, πληγώνεται άσχημα να φανεί πως έκανε λάθος. Μπορεί να χάσει κάθε ενθουσιασμό και να απομονωθεί. Βασικό του στοιχείο δύναμης είναι η αυτοπεποίθηση. Θέλει την κολακεία, αλλά όχι την επιτηδευμένη προσέγγιση γιατί αισθάνεται οργή. Δεν αντέχει την απόρριψη, ερωτική ή άλλου είδους.

Το νησί που ταιριάζει στον Κριό: Αντίπαρος, Αμοργός , Ιθάκη
Ταύρος

Η γυναίκα-Ταύρος, είναι γεμάτη χάρη και θηλυκότητα. Αγαπά να αγγίζει όμορφα πράγματα και να βιώνει με τις αισθήσεις της τη ζωή. Ωστόσο, μπορεί να είναι κτητική και ζηλιάρα με τους αγαπημένους της και να επιβάλει με πείσμα τη γνώμη της. Σαν σύντροφος θα είναι θερμή και αισθησιακή, δίχως μεγάλη φαντασία, καθώς ζει έντονα τις στιγμές του «εδώ και τώρα». Μπορεί να δίνει βαρύτητα στην αισθητική της και να φορά όμορφα ρούχα, με χαρούμενα χρώματα, αλλά και αρκετά κοσμήματα. Δεν θα παντρευτεί βιαστικά και θα παίξει ρόλο η ασφάλεια που της παρέχει ο σύντροφος. Θα είναι καλή σύντροφος και τρυφερή. Ας προσέχει την τάση για άνεση ή πολυτέλεια όμως. Μπορεί να φανεί νωχελική ή λίγο οκνηρή στις υποχρεώσεις της. Φαινομενικά ήρεμη, αν νοιώσει ανασφάλεια ή εξαπάτηση, μπορεί να γίνει αρκετά σκληρή.

Ο άνδρας-Ταύρος, είναι αισθησιακός, αλλά αγαπά να έχει σιγουρευτεί πρώτα για να αισθήματα της συντρόφου του. Θα είναι σταθερός και καλός, ευγενικός, δίχως οξύτητα και εκπλήξεις, παρά μόνο όταν πιστέψει πως τον προδίδουν και τότε μπορεί να αντιδράσει με ωμότητα και ίσως σκληρότητα. Αγαπά να γεύεται τη ζωή αχόρταγα και έχει τάση για πάχος. Τακτοποιεί τη ζωή του με τρόπο ώστε να έχει ασφάλεια. Άλλοτε φθάνει σε ψηλούς στόχους ευημερίας, άλλοτε έχει αρκετά όσο του χρειάζονται. Σπάνια θα αμελήσει την βάση της ασφάλειάς του. Δύσκολα αλλάζει γνώμη και αυτό θα δημιουργήσει στις σχέσεις του διαφωνίες.

To νησί που ταιριάζει στον Ταύρο: Αστυπάλαια, Σαντορίνη, Κεφαλονιά

Δίδυμοι

Η γυναίκα Δίδυμος είναι ντελικάτη και ευχάριστη. Συμπαθητική πάντα, εκπέμπει φρεσκάδα και ζωντάνια. Εξωστρεφής και ομιλητική, θα μοιάζει να παίζει με τις εντυπώσεις και δεν θα μπορεί κάποιος να της αντισταθεί. Θα αγαπά το χιούμορ και θα είναι ελκυστική με την εξυπνάδα της και τα ευφυολογήματά της. Η φαντασία της θα την οδηγεί σε νέες περιπέτειες και θα αγαπά πολύ να την φλερτάρουν. Μεγαλύτερη σημασία θα έχει για την ίδια το παιχνίδι της κατάκτησης του έρωτα, παρά ο ίδιος ο έρωτας. Με εναλλαγές διάθεσης, ίσως δεν είναι σταθερή από την φύση της (παρά μόνο αν άλλα στοιχεία του ατομικού της ωροσκοπίου της προσδίδουν σταθερότητα). Θα την ενδιαφέρει ένας εγκεφαλικός σύντροφος.

Ο άνδρας Δίδυμος παραμένει νέος και ευχάριστος μέχρι τα βαθιά γεράματα. Ωστόσο, παρά την εξυπνάδα του, αν δεν έχει κάποια στοιχεία στο ατομικό του ωροσκόπιο για να τον καθιστούν πιο ώριμο κι υπεύθυνο, είναι πιθανόν να δυσκολεύεται να αναλάβει ευθύνες και υποχρεώσεις. Αεικίνητος και διασκεδαστικός, θα είναι το επίκεντρο στις συντροφιές του. Θα εμπλέκεται σε ατέλειωτες συζητήσεις, ενώ μπορεί να αναζητά εναλλαγές στην καθημερινότητά του. Με πολλά ενδιαφέροντα, θα είναι εύκολο να ξεφεύγει και να έχει ποικιλία στη ζωή του. Δύσκολα όμως θα εμμένει σε μία κατάσταση, με συνέπεια να αφήνει ημιτελή πολλά έργα του. Δεν μπορεί εύκολα να μπει σε αυστηρό πρόγραμμα και να τυποποιηθεί.

Το νησί που ταιριάζει στον Δίδυμο: Ρόδος, Νάξος, Μύκονος, Σκιάθος

Καρκίνος

Η γυναίκα- Καρκίνος: Είναι ζεστή, προσιτή και στις κινήσεις της εκπέμπει έντονα το «μητρικό φίλτρο». Σαν αγαπημένη είναι μυστηριώδης λόγω της εσωστρέφειάς της και μπορεί να επιδείξει εκρηκτική συμπεριφορά. Θα φανεί όταν δεν περνά καλά, αρκετά γκρινιάρα στις συναναστροφές της, καθώς βιάζεται να ανταποκριθεί στα αισθήματα και στις εντυπώσεις. Αρκετά συντηρητική στις απόψεις, προτιμά να διατηρεί τις παραδόσεις και να παίζει ένα παραδοσιακό ρόλο στην καθημερινότητά της, στην οικογένειά της αλλά και στην κοινωνία ευρύτερα. Τροφή της είναι η αγάπη των άλλων, αλλά και η επιβράβευση των προσπαθειών της. Διαισθητική, δεν μπορεί εύκολα να την ξεγελάσει κάποιος και ξέρει πότε πραγματικά την συμπαθούν. Αν δεν το κατανοεί πάντα είναι επειδή μπορεί κάποιος να την χειραγωγήσει συγκινησιακά. Ζητά την υλική εξασφάλιση, για να προστατεύει τους οικείους της.

Ο άντρας- Καρκίνος: Με αρκετά ευεπηρέαστο χαρακτήρα, είναι ένας εσωστρεφής χαρακτήρας, συχνά ευαισθητοποιημένος σε θέματα που έχει βιώσει από τα παιδικά του χρόνια. Προσηλωμένος στην οικογένεια, μπορεί πιο δύσκολα από την γυναίκα να αποκολληθεί από αυτήν. Οι ψυχικές του όμως μεταπτώσεις, τον καθιστούν ιδιόρρυθμο και δυσανάγνωστο. Τρυφερός και ζεστός, είναι συχνά κακόκεφος όταν νοιώθει ανασφάλεια. Με συγκεκριμένες αντιλήψεις, ζητά την σύντροφο με παραδοσιακά πρότυπα και να του παρέχει μία ζεστή φωλιά, σιγουριά, προστασία και φροντίδα. Εκλεκτικός και διακριτικός, μπορεί να προσφέρει όμορφες στιγμές τους αγαπημένους του. Θέλει να πετύχει, αλλά πρέπει να προσπαθήσει να ξεπεράσει τις επιρροές που τον αποδιοργανώνουν συγκινησιακά. Μία καλή κριτική θα τον βοηθήσει, αρκεί να γίνει στους δικούς του χαμηλούς τόνους. Έχει ισχυρή ροπή προς την επιτυχία, αν δεν ακολουθεί τις επιταγές της καρδιάς.

 

Το νησί που ταιριάζει στον Καρκίνο: Θάσος, Κίμωλος, Μήλος

Λέων

Η γυναίκα-Λέων: Θα λέγαμε πως έχουμε να κάνουμε με την γυναίκα που επιδιώκει να είναι στο κέντρο της προσοχής όλων: μία διασημότητα, μία σταρ. Το ντύσιμό της και η περιποίησή της δεν είναι ποτέ τυχαίες επιλογής της. Όλα αποπνέουν στυλ, αλλά και ποιότητα, ξεχωρίζουν και διακρίνουν την  παρουσία της. Θα προσέξει κάθε της κίνηση και θα έχει γούστα που θα φαίνονται …αριστοκρατικά. Συχνάζει εκεί που απαιτείται να διαθέτουμε αρκετά χρήματα και δεν μπορεί να μένει στο παρασκήνιο. Θα είναι απόλυτη και κτητική, καθώς θεωρεί πως προηγείται όλων και επιδιώκει να το τονίζει αυτό. Δέχεται εύκολα φιλοφρονήσεις και κάμπτεται με την κολακεία. Πρέπει να προσέχει γιατί αυτό ίσως αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα της και ίσως την εκμεταλλευτούν δίχως να το καταλάβει.

Ο άνδρας-Λέων: Θα έχει ένα εντυπωσιακό παράστημα όπου βρεθεί. Η ανάγκη να τον ξεχωρίσουν είναι η ίδια με την γυναίκα-Λέοντα. Αλλά εδώ, θα υπάρχει μία ενεργητικότητα προκειμένου να κερδίσει την πρώτη εντύπωση. Μετά, θα αφήσει στον χρόνο να του δείξει πόσο σημαντικός φαίνεται. Η ανάγκη για το «φαίνεσθαι» μπορεί να τον ωθήσει σε λανθασμένες κινήσεις, υπερβολές και λάθη. Κάποια λάθη είναι σε θέση να τα καλύψει, λόγω της σιγουριάς που εκδηλώνει ακόμη και για θέματα που δεν θα έπρεπε να είναι σίγουρος. Κάποιοι που αρκούνται στην εικόνα των άλλων, θα εντυπωσιαστούν.

To νησί που ταιριάζει στον Λέων: Ζάκυνθος, Λευκάδα, Σέριφος , Σκύρος

Παρθένος

Η γυναίκα-Παρθένος: μειώνει τις εκδηλώσεις αγάπης για να κρίνει εκ των προτέρων τις κινήσεις της. Επίσης, επιμελώς παρατηρεί την συμπεριφορά του συντρόφου και δεν επιτρέπει στις λεπτομέρειες να διαφύγουν. Μειώνεται ο αυθορμητισμός και συνεπώς περιορίζεται η έκφραση και φαίνεται να διυλίζει το συναίσθημα. Διατηρεί σοβαρότητα και συνέπεια.  Έχει ήπια συμπεριφορά, που κρύβει όμως εκπλήξεις, καθώς ο νους επεξεργάζεται πολλά και ενδιαφέρεται να προβάλει την αξιοπιστία της, κρίνοντας τον σύντροφό της. Προσεκτική και ευγενική, δεν θα ήταν σωστό να ξεχνά πως όλα είναι ατελή στον ατελή μας κόσμο. Μην ζητά υπερβολικά από τον σύντροφό της λοιπόν, καθώς ούτε η ίδια θα είναι ποτέ το ονειρικό πρότυπό του!

Ο άντρας- Παρθένος: είναι ένα άτομο που δύσκολα θα εκφραστεί συναισθηματικά και θα πει «σ’ αγαπώ» εκτός αν τον βοηθούν άλλα στοιχεία του χάρτη. Αντίθετα, μπορεί να γίνει κουραστικός κριτικάροντας συνέχεια την σύντροφό του, βρίσκοντας διαρκώς αδυναμίες της και υπογραμμίζοντας τα λάθη της. Παρά την συμπαθητική του πρώτη εικόνα, αυτό σταδιακά γίνεται κουραστικό και οι σχέσεις φθίνουν. Μπορεί ένα σύμπλεγμα αδυναμιών δικών του να είναι η αιτία της ωμότητας που τον διακρίνει και εκεί πρέπει να εστιαστεί, διερευνώντας τα προβλήματά του. Στην σχέση μέσα, θα ήθελε μία γυναίκα τακτική και μεθοδική όπως είναι εκείνος, αν και έλκεται από άτομα που μόνο αυτό το χάρισμα δεν διαθέτουν!

To νησί που ταιριάζει στον Παρθένο: Καστελλόριζο, Κουφονήσια, Tήνος , Αλόνησος
Ζυγός

Η γυναίκα-Ζυγός: Η γυναίκα σαν ιδέα, σαν εικόνα, θα μπορούσε κάλλιστα να έχει τα στοιχεία του Ζυγού. Δηλαδή, κομψότητα, χάρη, γούστο και ενδιαφέρον για επικοινωνία. Το να την συναναστραφούμε είναι πάντα ευχάριστο, καθώς έχει λεπτότητα και δεν θα θίγει εύκολα τους άλλους. Ωστόσο, η πορεία της θα δείξει πως είναι αρκετά απόμακρη όταν χρειαστεί, αν απειληθεί ή αν την πειράξουν. Τότε, θα είναι αρκετά παρορμητική και παγερή. Ωστόσο, η κλασική ομορφιά θα μπορούσε να έχει το στυλ μίας γυναίκας-Ζυγού. Η κίνηση θα είναι απαλή και τα χρώματα ζεστά και ρομαντικά. Στο μακιγιάζ της θα έχει διακριτικούς τόνους, που θα δίνουν όμως ξεχωριστό στυλ. Θα αφιερώνει χρόνο στην επιλογή των ρούχων ή την περιποίηση των μαλλιών της.

Ο άντρας-Ζυγός: Έχει την γλυκύτητα που δεν συναντάμε εύκολα στον άντρα, μία ηπιότητα και ευγένεια που τον κάνουν εύκολα προσιτό. Μην ξεχνάμε όμως πως έχει το ταλέντο της διπλωματίας και μπορεί κάλλιστα η γλυκιά συμπεριφορά να είναι ο τρόπος που χρειάζεται για να μας πείσει και να πάμε με το μέρος του. Άνετος στις συζητήσεις, δημιουργεί ευχάριστη ατμόσφαιρα και μπορεί να προσφέρει όμορφα δώρα. Μαζί του, μοιράζεται κάποιος το ενδιαφέρον για την τέχνη, αλλά πρέπει για να είναι ευχαριστημένος, να ζει σε ένα περιβάλλον τακτοποιημένο, καθαρό, ωστόσο πάντα κομψό και αν είναι δυνατόν, πολυτελές. Η έξοδός του θα είναι συχνά σε καλόγουστα κέντρα ψυχαγωγίας και θα απεχθάνεται την προχειρότητα.

Το νησί που ταιριάζει στον Ζυγό: Ικαρία, Νίσυρος, Δονούσα

Σκορπιός

Ο άντρας-Σκορπιός, θα έχει συνυφασμένη τη ζωή του με το ερωτικό στοιχείο και θα βιώνει ολοκληρωτικά την ένωσή του. Θα είναι απόλυτος και αρκετά κτητικός, ωστόσο θα διατηρεί το πάθος και θα ανανεώνεται μέσα από αυτό.  Η σχέση του πρέπει να είναι ολοκληρωμένη και εκπέμπει έντονο μαγνητισμό. Το ένστικτο τον οδηγεί.

Η γυναίκα-Σκορπιός είναι αισθησιακή, μυστηριώδης και ζητά το νόημα της ζωής μέσα από μία αφοσιωμένη σχέση. Μαγεύει τους γύρω της, αλλά εκπέμπει ένα ιδιαίτερο μαγνητισμό που ίσως φοβίζει. Δίχως προσπάθεια, θα θυμίζει μία γοητευτική ύπαρξη και θα αιχμαλωτίζει. Είναι διαισθητική και μπορεί να προβλέψει τις κινήσεις του συντρόφου της.

Το νησί που ταιριάζει στον Σκορπιό: Νάξος, Πάρος, Σκόπελος

Τοξότης

Η γυναίκα-Τοξότης είναι συχνά εντυπωσιακή μέσα σε ένα ανέμελο στυλ. Δεν αγαπά τον περιορισμό, αλλά φαίνεται προσιτή και ευχάριστη, με χαμόγελο και εύθυμη έκφραση. Γεμάτη ιδέες και φλόγα για ζωή, θα μοιάζει συχνά με άπιαστο όνειρο παρά το ζεστό της προφίλ. Η τάση για υπερβολή την κάνει να μην κρατά τις υποσχέσεις στα ερωτικά ζητήματα και η προδιάθεση για διασκέδαση και πληθωρικότητα, ίσως της προσδώσει παραπανίσια κιλά. Για να την κερδίσει κάποιος, πρέπει να διαθέτει πνευματικότητα και να αποφεύγει τη ρουτίνα.

Ο άνδρας-Τοξότης μοιάζει να υπόσχεται τα πάντα και να κάνει ελάχιστα. Με φωτεινό πρόσωπο κι ευχάριστους τρόπους, δύσκολα ξεφεύγει κάποιος από την συντροφιά του. Αν και διαθέτει χιούμορ (κάποιες φορές καυστικό), δίνει χαρά και νότα αισιοδοξίας γύρω του, μοιάζει αεικίνητος, ανήσυχος και συχνά επιπόλαιος. Αρέσκεται στις συζητήσεις και μπορεί να φιλοσοφεί ακατάπαυστα. Ενδιαφέρεται για αναζητήσεις, συνήθως είναι ανοιχτόκαρδος και γαλαντόμος. Προσοχή θα χρειαστεί στην χαλάρωση που θα τον κάνει να σχεδιάζει δίχως να πράττει! Αρκετά ευμετάβλητος, κουράζει όποια σύντροφο αναζητά σταθερότητα.

Το νησί που ταιριάζει στον Τοξότη: Σαμοθράκη, Ζάκυνθος , Γαύδος

Αιγόκερως

Η γυναίκα Αιγόκερως αγαπά να έχει την εκτίμηση των γύρω της και συχνά φαίνεται ψυχρή ή σκληρή. Επειδή αυτό είναι μόνο μία προδιάθεση και το σύνολο ενός χάρτη αναδεικνύει την πραγματική εικόνα, θα πρέπει να θυμόμαστε πως επιδιώκει να είναι συμβατή με τους κανόνες και τα «πιστεύω» της κοινωνίας στην οποία ζει. Επομένως τυποποιείται σε ένα βαθμό, δίχως να περιμένει να της το ζητήσουν. Αναζητά την ασφάλεια και την κοινωνική καταξίωση. Μπορεί να ενδιαφερθεί για ακίνητα, ή να στραφεί στην καριέρα της και να γίνει στέλεχος μίας επιχείρησης. Σαν υπεύθυνη, ενδέχεται να φανεί αρκετά αυστηρή. Είναι ένα άτομο του καθήκοντος και μπορεί να θυσιάσει την ευαισθησία της, προκειμένου να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Ο άνδρας Αιγόκερως κάνει όνειρα μόνο για άνοδο και επιτυχία. Δεν συμβιβάζεται με τα λίγα ή την μετριότητα. Η ζωή για τον ίδιο είναι μία πρόκληση κορυφής. Αλλά για να κερδίσει αυτή την κορυφή, είναι διατεθιμένος να προσπαθήσει και να κάνει το παν. Θα εργαστεί σκληρά για να διευθύνει τα νήματα της ζωής του και θα έχει ως απώτερο σκοπό να κινεί τα νήματα της κοινωνίας όπου ζει. Ικανός ως υπεύθυνος στην δουλειά του, έχει την εποπτεία, αλλά και την κρίση για να προχωρήσει. Θα είναι καλό να προσέχει τα οικονομικά του, επειδή μπορεί να ξοδεύει για το κύρος και την φήμη του. Το να προχωρήσει σε ένα στόχο υψηλό, πρέπει να του δίνει τουλάχιστον ικανοποίηση. Στην συμπεριφορά του είναι εγκρατής, αξιοπρεπής, καλοντυμένος και έχει ακριβά γούστα. Θα επιθυμεί να συχνάζει με χώρους που φαίνονται αξιοπρεπείς.

Το νησί που ταιριάζει στον Αιγόκερω: Λευκάδα, Αγκίστρι, Κέρκυρα

Υδροχόος

Η γυναίκα Αιγόκερως αγαπά να έχει την εκτίμηση των γύρω της και συχνά φαίνεται ψυχρή ή σκληρή. Επειδή αυτό είναι μόνο μία προδιάθεση και το σύνολο ενός χάρτη αναδεικνύει την πραγματική εικόνα, θα πρέπει να θυμόμαστε πως επιδιώκει να είναι συμβατή με τους κανόνες και τα «πιστεύω» της κοινωνίας στην οποία ζει. Επομένως τυποποιείται σε ένα βαθμό, δίχως να περιμένει να της το ζητήσουν. Αναζητά την ασφάλεια και την κοινωνική καταξίωση. Μπορεί να ενδιαφερθεί για ακίνητα, ή να στραφεί στην καριέρα της και να γίνει στέλεχος μίας επιχείρησης. Σαν υπεύθυνη, ενδέχεται να φανεί αρκετά αυστηρή. Είναι ένα άτομο του καθήκοντος και μπορεί να θυσιάσει την ευαισθησία της, προκειμένου να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Ο άνδρας Αιγόκερως κάνει όνειρα μόνο για άνοδο και επιτυχία. Δεν συμβιβάζεται με τα λίγα ή την μετριότητα. Η ζωή για τον ίδιο είναι μία πρόκληση κορυφής. Αλλά για να κερδίσει αυτή την κορυφή, είναι διατεθιμένος να προσπαθήσει και να κάνει το παν. Θα εργαστεί σκληρά για να διευθύνει τα νήματα της ζωής του και θα έχει ως απώτερο σκοπό να κινεί τα νήματα της κοινωνίας όπου ζει. Ικανός ως υπεύθυνος στην δουλειά του, έχει την εποπτεία, αλλά και την κρίση για να προχωρήσει. Θα είναι καλό να προσέχει τα οικονομικά του, επειδή μπορεί να ξοδεύει για το κύρος και την φήμη του. Το να προχωρήσει σε ένα στόχο υψηλό, πρέπει να του δίνει τουλάχιστον ικανοποίηση. Στην συμπεριφορά του είναι εγκρατής, αξιοπρεπής, καλοντυμένος και έχει ακριβά γούστα. Θα επιθυμεί να συχνάζει με χώρους που φαίνονται αξιοπρεπείς.

Το νησί που ταιριάζει στον Υδροχόο: Φολέγανδρος, Σίφνος, Σύρος

Ιχθείς

Η γυναίκα-Ιχθύς είναι ένα άτομο ευέλικτο και ευαίσθητο, αλλά και με μία τάση προς την πονηριά (αν συναινούν κι άλλοι παράγοντες στον γενέθλιο χάρτη της). Άλλοτε ζεστή, άλλοτε φευγάτη και πάντα ευαίσθητη σαν παρουσία, μπορεί να ζει σε μία ιδεατή πραγματικότητα την αγάπη και τις σχέσεις της, δίνοντας και στον εκάστοτε σύντροφο μία εντύπωση ιδανικής σχέσης, όχι πάντα όμως αληθινής. Ωραιοποιεί καταστάσεις και ενίοτε δεν δέχεται την πραγματικότητα, γιατί προτιμά να ζει στο όνειρό της.

Ο άνδρας-Ιχθύς, είναι ο τρυφερός εραστής, ρομαντικός, ευαίσθητος και διαισθητικός. Δύσκολα θα είναι αμελής προς την αγαπημένη του, αλλά θα είναι πολλές φορές επιρρεπής σε αλλαγές διάθεσης και μπορεί να φανεί ασυνεπής. Ωστόσο, θα τρέφει βαθιά αισθήματα και θα υποφέρει άλλοτε εσωτερικά, άλλοτε δείχνοντας μία ιδιοτροπία και ένα παράπονο σαν παιδί. Θα έχει ενδιαφέρον να ζει την σχέση όπως την ονειρεύτηκε. Στις υποχρεώσεις του θα θέλει να είναι δοτικός, αλλά μπορεί να χάνει την υπευθυνότητά του λόγω της ευάλωτης φύσης του.

Το νησί που ταιριάζει στους Ιχθείς: Κως, Κάλυμνος, Κρήτη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
 0