Game of Thrones: Η Εμίλια Κλαρκ παίζει να μας έκανε το πιο βάρβαρο spoiler!
Όσο και να ψειρίζουμε τα trailer για πληροφορίες, υπάρχουν μερικά πράγματα που ΔΕΝ θέλουμε να ξέρουμε!

Προτού προχωρήσουμε στα λεγόμενα της Εμίλια Κλαρκ αξίζει να σημειώσουμε την διαφορά μεταξύ ανάλυσης και spoilers. Μπορεί να την βρίσκουμε να κοιτάμε με τις ώρες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν δημοσιευτεί πριν την κυκλοφορία της 7ης σεζόν του Game of Thrones ΑΛΛΑ ό,τι και να εντοπίσουμε σε αυτές είναι θεωρητικό, δεν γνωρίζουμε εάν ισχύει και ακονίζει το μυαλό μας.

Τα spoilers είναι άλλη υπόθεση, πιο σκοτεινή. Δεν μας προσφέρει κάτι, δεν μας βάζει να τσακωθούμε ή να συζητήσουμε σενάρια με τους φίλους μας αλλά μας καταδικάζει σε αδράνεια γιατί ξέρουμε τι θα συμβεί.

Φαντάσου την ξενέρα μας, λοιπόν, όταν ακούσαμε πως η Κλαρκ μάλλον έκανε spoiler για την Daenerys. ΓΙΑΤΙ;

ετράμε πλέον αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης 7ης σεζόν του Game of Thrones, στην οποία περιμένουμε να γίνει κυριολεκτικά χαμός. Τα στοιχήματα για το ποιος θα επικρατήσει στη μάχη με τους White Walkers έχουν αρχίσει να πέφτουν και όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν τι θα συμβεί με τον Jon τον Snow και την Daenerys.

Game of Thrones: Η θεωρία για τον Τζέιμι που ταρακούνησε τους fans της σειράς!


Η Emilia Clarke πάντως ξεκαθάρισε στη συνέντευξή της στο περιοδικό Rolling Stone, ότι ο χαρακτήρας της δεν πρόκειται να πάθει τίποτα αυτή τη σεζόν. Θα μου πεις, ok, σιγά μην έφευγε η Khaleesi της καρδιάς μας, η θυελογγέννητη δρακομάνα και ελευθερώτρια. Ποιος θα τολμούσε άλλωστε να την πειράξει;

Η αλήθεια είναι ότι φέτος όλα θεωρούνται πιθανά στο σύμπαν του Westeros, καθώς η σειρά για πρώτη φορά προηγείται των βιβλίων και άρα δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα για τα storylines της 7ης σεζόν.

”Φαντάζομαι θα υπάρξουν prequels και sequels της σειράς και ποιος ξέρει τι άλλο, εγώ θα κάνω μια ακόμα σεζόν και μετά τέλος” συμπλήρωσε, κάτι που σημαίνει ότι σίγουρα θα δούμε την Daenerys στην 8η σεζόν, αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να της συμβεί στο φινάλε. Η Emilia επίσης επιβεβαίωσε και κάτι που ξέραμε ήδη οι fans της σειράς, ότι η Daenerys θα επιστρέψει στο Westeros για να διεκδικήσει τη θέση που της αξίζει. Τέλος σημείωσε ότι σε αυτή τη σεζόν θα ολοκληρωθούν κάποια ανοιχτά ζητήματα τα οποία οι περισσότεροι έχουμε ξεχάσει.Υπομονή μέχρι την Κυριακή 16 Ιουλίου!

Άκου τι έγινε. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Rolling Stone, είπε πως ο χαρακτήρας της δεν πρόκειται να πάθει τίποτα αυτή τη σεζόν.

”Φαντάζομαι θα υπάρξουν prequels και sequels της σειράς και ποιος ξέρει τι άλλο, εγώ θα κάνω μια ακόμα σεζόν και μετά τέλος” συμπλήρωσε, κάτι που σημαίνει ότι σίγουρα θα δούμε την Daenerys στην 8η σεζόν, αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα είναι στο φινάλε.

Ας ελπίσουμε να μη γίνει καμιά στραβή γιατί θα τρελαθούμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;