Θέσεις εργασίας για πωλητές σε 3 γνωστές εταιρίες
Δείτε αναλυτικά!

Aνακοινώθηκαν θέσεις εργασίας για πωλητές σε 3 γνωστές εταιρίες. Δείτε αναλυτικά!

Μy market

Για τα καταστήματά Μy market της Αττικής, ζητούνται Πωλητές/-τριες για Πρατήριο Υγρών Καυσίμων. Στα απαραίτητα προσόντα περιλαμβάνονται το απολυτήριο Λυκείου, οι βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ, η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, η ικανότητα επικοινωνίας και ομαδικής εργασίας, το δίπλωμα αυτοκινήτου και η προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών. Προσφέρονται ανταγωνιστικές αποδοχές και πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης και προοπτικές εξέλιξης σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα κάνοντας κλικ στο http://www.mymarket.gr/Kariera/Apostoli-viografikou.aspx και επιλέγοντας τον κωδικό θέσης «RS0019».

Migato

Η εταιρία Migato αναζητά πωλητες /τριες καταστηματων με εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 1-3 ετών σε κατάστημα λιανικής, ευχάριστη και επικοινωνιακό χαρακτήρα, θετική διάθεση, ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας (προφορικός και γραπτός λόγος) και ευχέρεια στη χρήση Η/Υ. Προσφέρεται ευχάριστο και δυναμικό περιβάλλον εργασίας με προοπτικές εξέλιξης. Εάν πιστεύετε ότι ταιριάζετε σε αυτή τη θέση, παρακαλούμε στείλτε το βιογραφικό σας μέσω email με θέμα “ΠΩΛΗΤΗΣ /ΤΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ” στο cv@migato.com

Απολλωνιον

Η εταιρία Απολλωνιον ΑΒΕΕ, η οποία διαθέτει ζητά να προσλάβει για πλήρη απασχόληση Πωλήτρια – Παρασκευάστρια Σάντουιτς στην Αργυρούπολη. Η εταιρία προσφέρει άριστο περιβάλλον εργασίας, ασφαλιστική κάλυψη Ι.Κ.Α., εκπαίδευση και προοπτικές εξέλιξης. Παρακαλούμε πολύ όπως οι ενδιαφερόμενοι αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα υπ’ όψιν της διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού στο hr@apollonion-bakery.gr ή στο φαξ: 210 6694150.

Πηγή: e-dimosio.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Άρη
FT
1 - 1
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
45'
2 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
7'
66 - 62
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;